С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 942
  • 793
  •   1
Отговори
# 495
Мисля, че си забавила с чувствителността.Не усещаш ли, че те мачкат? Помисли и за себе си, момиче!Трябва ли да търпиш "Щом мама казва, значи е така"? А ако имате дете? Спасявай се от тази връзка.

# 496
  • при късмета
И ти се притесняваш, че ще те остави, вместо вече да си избягала с най-бързата скорост на която си способна?

# 497
Прочетох постовете на Вероника.
Е за доста мухльовци  бях чела в тази тема, ама тоя май ще оглави класацията .
Думите които са казали за нея родителите му са обидни, цинични, грозни и низки.А господина и ги предава дословно.Унижението и обидата стават още по големи.
И според 40 г. мъж щом мама му каже нещо заначи това е правилното.
Така ще е за всичко не само за сутиена.

# 498
Ох не, не мога повече. Пиша ти отново - остави тая работа. От думите ти виждам, че не схващаш колко тъпо е всичко това. Мама му няма работа у тях! Как ще минава е така, без покана да подреди и надзирава? Тома схващаш ли го, или пак ще кажеш, че може и да е била права, разхвърляно било.
За сутиена, то не е за приказка.

Тези хора му търсят жена и искат внуци, той търси одобрението им Ама трудно ще намерят за дъртия мамин син. Ти си без родители, сговорчива и несигурна, опичай си акъла. Ще ти вгорчат живота вкупом!

# 499
Щях да напиша нещо друго , но след "Щом мама казва, значи е така.", само ще повторя други мнения.
Зарежи го този мухъл и скапаното му семейство също, там нещата са неспасяеми.

# 500
  • Варна
Става все по-забавно. Мама даже има ключове за неговия дом. Големи купони се очакват в бъдеще по тая линия. Да му мисли снахата, жал ми е за нея. Която и да е. Дано авторката прогледне и не се върже. Че те утре освен сутиен и фередже ще й сложат. Щото мама така казва.

# 501
Мила Вероника, остави го тоя мухльо на маминката му и си гледай живота. Тези не те уважават изобщо! Самогъзници!

# 502
Цитат
и той ми отговори: "Щом мама казва, значи е така."
Joy
Да не се е шегувал, бе Laughing
А на мама да беше казала, че като станеш на нейните години, дори и вкъщи няма да си позволяваш без сутиен Wink

Маминчо ти е човекът явно, мислИ добре и овреме, както се казва!

Ти нямаш ли си жилище, защо се местиш при него (че дори не и при него, а при сестра му Tired)? На твой терен ще е по-лесно. Дори и раздялата, ако се стигне до такава.

# 503
Вероника, шегуваш се с нас, нали?

Надявам се да си млада, оправна и обичаща се и да избягаш в двеста оттам.

Има такива едни Муньовци на 40тте плюс, които си търсят младо неопитно момиче, ако е без семейство и беззащитно още по-добре, да го пречупят и моделират по техен си измислен стандарт. След време и мама застъпва и няма мърдане от командорене, съвети за всичко, изземване на функции и свит живот по чужд калъп. Далече, далече и колкото се може по-далеч. Hug

# 504
  • София
Вероника, зарежи го. Съветвам те най-искрено, аз също имам дъщеря и при описаното от тебе щях да изрина света, но да я отдалеча от такъв човек.
Той  си е стар ерген, свикнал да се съобразява с Мама. Явно до 40 г. не се е намерила достойна за него.
Не, че е лошо да е ерген на 40 г. Аз също си взех Скъпия на тази възраст, ергенче. Живееше с мама и за да е в помощ на 5те си сестри.
Но в момента, в който се събрахме с него и дъщеря ми  те минаха на втори план. От страна на майка му нямаше проблеми и скандали.Жената се радваше, че сина и си има семейство.  2 -3 от сестрите се опитаха да продължат да го ползват като банкомат, но получиха  категоричен отказ. Обясни им, че ние двете сме семейството му. Знае, че не ми е особенно приятно да се събирам с родата му и не настоява.

# 505
ти най-същественото остави за накрая.Мислех,че сте млади хора.
Той  няма жилище.
Той  няма мнение.
Той   няма да порасне от сега нататък.
Няма любов.

# 506
Вероника, шегуваш се с нас, нали?

И аз се надявам някое скучаещо девойче да се бъзика тук.
Ако е истина тази история и Вероника се подлага на цялото това унижение с цел да докопа златния апартамент, няма смисъл – няма да го докопа. Той предвидливо е приписан на сестрата.
Ако не е зор за апартамента, изобщо не разбирам защо е още с този класически Муньо. Да му е златен... Че колко да му е златен на един 40-годишен чичак?

# 507
  • София
птица, говореше напълно сериозно за сутиена и мама. Специално погледнах изражението на лицето. му. Повярвай ми, не се шегуваше. Simple Smile

Аз имам наследствен апартамент от родителите ми. С брат ми сме собственици. В момента само аз живея в него. Имам и куче. Приятеля ми ме кара да си махна кучето, щото не го иска в неговия апартамент. Аз обаче няма да си изхвърля животинчето. Обичам си го, а и това не е играчка. Живо същество е, поела съм отговорност.

# 508
Цитат
и той ми отговори: "Щом мама казва, значи е така."
Joy
Да не се е шегувал, бе Laughing
А на мама да беше казала, че като станеш на нейните години, дори и вкъщи няма да си позволяваш без сутиен Wink

Маминчо ти е човекът явно, мислИ добре и овреме, както се казва!

Ох, не мога. И аз мисля, че Муми се е шегувал.
Ако е така на твое място и аз така - шеги в насока "шах с пешката". Като се пошегуваш, другата страна да не знае как да реагира (дали да се смее или да крещи). Ако оцълки очи, значи си постигнала търсения ефект.
Давам примери: Когато те викне в кухнята да говори, че е разхвърляно, твоят отговор е в посока "Права си, така е. И аз това казвам, 40-годишен мъж, а не е научен да подрежда. Как може, може.  ooooh!Ох, колко ще ми е тежко".
Ако тръгнат да се сърдят и ти така "Абе хора, къде ви е чувството за хумор".
Отговор за сутиена "Да, да права си. След раждане бюстът увисва и не е красиво да се излиза без сутиен".
Ако се разсърди - чела си го в списание.

# 509
Опичай си акъла, обирай си партакешите и дим да те няма. И със свещ да търсят жена за тоя мъж, няма да намерят. Дано не е в твое лице, не бъди наивна и прекалено добра. Имам чувството, че си много мекошава, само по постовете се вижда как са ти се качили на главата, а ти продължаваш да търпиш. Отстрани изглежда ужасно. Не си заслужава. Тая свекърва скоро и в леглото ще ви влезне.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт