С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 942
  • 793
  •   1
Отговори
# 555
Вероника, би ли ни казала с какви свои качества те спечели този ...образ?

# 556
  • Варна
Вероника, би ли ни казала с какви свои качества те спечели този ...образ?
Тя каза, бе... Бил усмихнат и забавен. Вероника, палячовци под път и над път. Усмихнати и забавни са и клоуните в цирка...

# 557
  • София
Не съм казала, че е усмихнат и забавен като клоун. С него се чувствам добре. Много ми е приятна компанията му, привлича ме и физически. Умен е.
В началото ми се видя мъж на място, умеещ да се оправя сам в живота, да си отстоява позициите и т.н, но явно съм сгрешила.

# 558
  • София
Относно евентуално бъдещо дете и аз не съм убедена, че ще го гледа, но май и майка му няма да иска. Преди време беше направила някакво изказване, че  иска да си изживее на спокойствие старините и нямало да гледа внуци. А пък той ме спомена, че има много приятелки около него, които биха се съгласили да гледат дете.

# 559
  • София
Питахте ме за сестра му - тя е  малко по-малка от него, не е омъжена, живее с техните, ходи на работа от понеделник до неделя. Няма си и гадже.

Колкото до екскурзията с мама и тати - имам чувството, че не съм му интересна и затова иска да ги вземе с нас. Sad
Или просто иска да се върне към миналото си, когато е бил малък. Тогава непрекъснато са ходели нагоре-надолу цялото семейство.

Знам, че трябва да бъда по-твърда и по-рязка и да поставя някакви граници в общуването с техните, но не искам да се карам с него и не искам да стане така, че в един момент да се настрои против мен.

# 560
Относно евентуално бъдещо дете и аз не съм убедена, че ще го гледа, но май и майка му няма да иска. Преди време беше направила някакво изказване, че  иска да си изживее на спокойствие старините и нямало да гледа внуци. А пък той ме спомена, че има много приятелки около него, които биха се съгласили да гледат дете.

Това какво значи.Че бързо ще се намери някоя "приятелка" дето ще гледа детето
Ти наистина ли искаш да прекараш живота си с такъв мъж.
Имам чувството че си се хванала за него като удавник за сламка.

# 561
  • София
Даааам, определено е мъж, за който заслужава да се бориш. М'че как- такаф убавец...  с толкова мноу приятелки, дет да те заплашва (още преди да се е появило), че ще ти вземе детето.... леле- някаво вълшебно фенерче за търсене си използвала

# 562
Вероника, ти мазохист ли си или просто си прекалено добра и наивна? Наистина ли щом осъзнаваш как седят нещата, смяташ да продължаваш да се тормозиш? Определено заслужаваш нещо повече от тоя боклук.

# 563
Питахте ме за сестра му - тя е  малко по-малка от него, не е омъжена, живее с техните, ходи на работа от понеделник до неделя. Няма си и гадже.

Колкото до екскурзията с мама и тати - имам чувството, че не съм му интересна и затова иска да ги вземе с нас. Sad
Или просто иска да се върне към миналото си, когато е бил малък. Тогава непрекъснато са ходели нагоре-надолу цялото семейство.
Значи сеста му е на около 35 г.  и още живее с мама и тате.Без гадже.Набутваш се в яко сбъркано семейство със сбъркани разбирания.
Синът до 40 г без жена , сестра му на около 35 без мъж и без гадже.
Има нещо много гнило.
И ти държиш да станеш част от това.

# 564
  • Ямбол
Това да разкажеш на приятелката си, как майка ти не я харесва и не я иска заради заболяването ѝ не е върха на умствената дейност. Даже е признак на върховна тъпотия.

# 565
  • Варна
Не съм казала, че е усмихнат и забавен като клоун.
Разбира се, че не си го казала. Аз го казах. Исках да ти намекна, че това не може да е причина да градиш сериозна връзка с този човек. Тези качества може и да важни, може и да привличат в началото, но хич не са достатъчни...

# 566
Странни работи си приказвате с този мъж, за нероден Петко и кой ще го гледа... И все като че няма да го гледате двамата, ми някой друг.
Егаси темата за разговор.

# 567
  • Бургас
Вероника, ти мазохист ли си или просто си прекалено добра и наивна? Наистина ли щом осъзнаваш как седят нещата, смяташ да продължаваш да се тормозиш? Определено заслужаваш нещо повече от тоя боклук.
Така като я чета направо си се заслужават един друг  ooooh!
Бил забавен. То наистина голяма веселба пада така като гледам  Stop

# 568
Това да разкажеш на приятелката си, как майка ти не я харесва и не я иска заради заболяването ѝ не е върха на умствената дейност. Даже е признак на върховна тъпотия.
Лиле,не само че не я иска.Майчиния съвет е бил да се позабавлява с нея , да си поиграе и да я зареже.
Тя майката че е тъпа , тъпа е , ама и момъкът взел че го е казал на момичето

# 569
Господ да пази от такива свекървища дето изразяват мнения и се налагат на вече порасналите си деца.
Обаче има жени-кучки, които са способни много добре да манипулират мъже, за жалост те пък са страшно глупави, добре, де, някои от тях.

Общи условия

Активация на акаунт