С какво ви дразнят свекървите- 66

• 88 941
  • 793
  •   1
Отговори
# 615
Вероника ни подхлъзва.

Нали беше проблемът, че трябвало да си ходи до нейния апартамент да намери кутията на телефона със слушалките,а след запитване дали е в неговия апартамент  пък написа, че си е в нейното жилище.
Загуби ме като читател опитващ се да й помогне със съвет.

Иначе изглежда доста самотно момиче от години и това е май единствения, който й е обърнал внимание и въпреки държанието му се в вкопчила в него, защото...

# 616
  • София
Kontesa, аз бях у нас, когато той ми се обади да отида да взимам колата. И кутията на телефона е у нас. Не съм писала, че съм у тях в това време. Той искаше малко по-късничко вечерта да отида при него да взема колата и да я карам при техните.
Като казвам, че не съм карала много, нямам предвид, че не съм карала, а че не съм от най-активните шофьори. Просто в повечето случаи ходя пеша или има кой да ме вози и затова карам по-рядко.

За самотата е вярно. Аз и в момента съм самотна. Sad
Той не беше единствения , който ми е обърнал внимание, но от глупост аз се захванах с него.

# 617
Като казвам, че не съм карала много, нямам предвид, че не съм карала, а че не съм от най-активните шофьори. Просто в повечето случаи ходя пеша или има кой да ме вози и затова карам по-рядко.
Ти, ако изобщо някога беше карала, щеше да си наясно, че говоренето по телефона, дори със слушалки, е рисковано дори за опитен щофьор. Аз шофирам ежедневно в София и на ум не ми идва да си позволя подобно  нещо, какво остава за някой, който шофира от време на време. Ти се опитваш да ни убедиш, че въпреки липсата на активно шофиране, можеш да караш, говорейки по телефона, без да разбиеш колата на първия завой. Да, бе, да. И кой идиот ще си даде колата на някой без опит да кара, докато му дудне по телефона? Преигра. Трябваше да обмислиш детайлите.

# 618
  • София
Аз няма да си говоря с него по телефона. Идеята беше да ми каже след като стигна до техния район, по кои улички да мина, за да стигна до техните. Затова щеше да е удобно да си сложа слушалките още при тръгването. Далече съм от мисълта да си говоря по тел докато карам и да се разсейвам допълнително. И без това съм си разсеяна по природа.

# 619
Аз няма да си говоря с него по телефона. Идеята беше да ми каже след като стигна до техния район, по кои улички да мина, за да стигна до техните. Затова щеше да е удобно да си сложа слушалките още при тръгването. Далече съм от мисълта да си говоря по тел докато карам и да се разсейвам допълнително. И без това съм си разсеяна по природа.
Е ти не знаеш ли как да стигнеш до тях.Нали все пак си ходила.
Е закара ли я колата след изцепката му.

# 620
Е ти не знаеш ли как да стигнеш до тях.Нали все пак си ходила.
По нейни твърдения е ходила неведнъж. Може да е било нощем или да е била със завързани очи. Outta Joint

# 621
  • София
Не, така и не се разбрахме.

Ходила съм предимно вечер и то все с него, с кола. Но когато друг ме вози много много не гледам по кои улички се минава.  Rolling Eyes

# 622
Колкото и странно да звучи това, което Вероника споделя за способността й да се ориентира, аз съм същата. В непознат квартал, може и 10 пъти да ме закарат някъде, не шофирам ли аз, трудно се ориентирам следващия път. ММ всеки път се хваща за главата с мен, даже ми казва да не споделям къде съм се замотавала с колата, че било срамно. Навигацията на телефона ми е един от най-добрите приятели. Лошото е, че често ми изневерява преди ключово кръстовище и като го пропусна, отивам на ма*ната си. Laughing

# 623
Значи все още не си се видяла с него и не сте говорили.

# 624
Аз десет пъти може да отида до някое място, ако случайно попадна на таксиметров шофьор, който да ме попита откъде да мине точно, ще се чудя какво да му обясня. Затова и не съм шофьор, лоша ми е ориентацията. Леля ми е същата, но шофира, макар и рядко. Винаги пада чудене откъде да мине и все се обърква на места, на които е била сто пъти.

# 625
Колкото и странно да звучи това, което Вероника споделя за способността й да се ориентира, аз съм същата. В непознат квартал, може и 10 пъти да ме закарат някъде, не шофирам ли аз, трудно се ориентирам следващия път. ММ всеки път се хваща за главата с мен, даже ми казва да не споделям къде съм се замотавала с колата, че било срамно. Навигацията на телефона ми е един от най-добрите приятели. Лошото е, че често ми изневерява преди ключово кръстовище и като го пропусна, отивам на ма*ната си. Laughing

И аз съм така въпреки че не мисля, че съм лош шофьор. А относно говоренето по тел. със слушалки не мисля, че е чак такъв проблем дори при по-неопитен шофьор. Момичето каза, че е искало да си ги сложи като се качи в колата, а не докато шофира.
Не искам да защитавам никого, аз също не одобрявам държанието на "маминото синче", но вероятно отстрани е доста по-лесно да се дава акъл. Когато ти самия си в ситуация става по-сложно и не винаги реагираме по "трезвия" начин. Понякога имаме нужда от време, за да може решението да узрее в главата и всичко да мине по по-безболезнения за нас начин.

# 626
  • София
Ново 200 : Преди малко се чухме по телефона и го попитах за снощната му реплика, че не ме понася. Той ми отговори, че е така. По интонацията си личеше, че говори сериозно. Попитах го защо е с мен тогава? Отговора беше: "Гледам си кефа и се забавлявам"  #Crazy #Crazy #Crazy
След това побърза да затвори, защото имал работа за вършене.
Кретен и половина!!!! #2gunfire

# 627
  • София
Трябва да се видя с него, колкото може по-скоро и да прекратя тази връзка, че вече ще полудея наистина!

# 628
  • София
Успех, момиче!

# 629
Трябва да се видя с него, колкото може по-скоро и да прекратя тази връзка, че вече ще полудея наистина!
Защо ще се виждаш!? Бягай с колкото можеш!

Общи условия

Активация на акаунт