ТРЕТИ клас - 1 тема

• 67 627
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Перник
Валерия, да ти е жива и здрава рожденичката!

И аз купувам дрехи от Лидл, когато е останало нещо хубаво. Последните нормални дънки на Калоян са оттам, от пролетта, не знам дали още му стават  newsm78 За обувките все повече започвам да харесвам Декатлон.

# 316
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честит рожден ден  Hug живот, здраве и много приятни емоции на рожденичката  Hug

Laughing преброих трима първокласника в темата  Mr. Green ще си припомните първолашките неволи, но поне сте минали веднъж и ще сте по-подготвени  Hug

чета, отчитате ръст, размер, номер на обувки... Blush аз съм пас  Blush

още не сме стигнали в София, а вече имам списък:
да минем край училището да видим дали има съобщение;
да идем до личния за прегледа преди училище;
да се снима за карта...
 ooooh! със сигурност ще пропусна нещо, но се надявам да не е жизнено важно Grinning

донси, нов лак звучи примамливо Sunglasses

# 317
  • sf
Идвай, имам и промоция  Joy
Вчера му оправих бюрото, изхвърлих една торба с глупости. Предупредих го,че му зареждам несесера и каквото загуби, ще си купува от джобните.

# 318
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Идвай, имам и промоция  Joy
Вчера му оправих бюрото, изхвърлих една торба с глупости. Предупредих го,че му зареждам несесера и каквото загуби, ще си купува от джобните.

Laughing да се върнем в Голямата Мушмула и пак ще си думаме  Peace

# 319
  • София

mmm_, навярно предишния път, дечко е направил спазъм на акомодация (окото е било уморено- комп, таблет, недоспиване или просто сте отишли следобед на преглед), в следствие на което, компютърът е отчел диоптъра. Новото изследване (-0,50) не е проблемно, но все пак внимавайте, защото именно при тези показатели боли глава.

Честито на рожденичкта на Валерия Simple Smile
А тези номерации на обувки, където ги носят хлапетата...40? Ужас

# 320
Привет и от мен Simple Smile

Завърнахме се от пътешествия, но само за малко. Планираме едно пътуване за следващите почивни дни, че имаме хубав семеен повод.

Книгите са прочетени, без една - Матилда. Дребен каза, че я депресира. Захванала се е сама да майстори читателски дневник, реже и лепи едни картони, но й се получава засега.

Готови сме почти за училище, купих нова раница, ново шише за вода, малко тетрадки. Несесер, моливи, бои и т.н. още трябват, но ще вземем и тях. Такива работи много обичам да купувам. Дрехи също понавзехме, Дребен има нужда и от нови обувки, но нищо не харесахме.

А тези номерации на обувки, където ги носят хлапетата...40? Ужас

Не разбирам ужасяването. Високите хора имат големи крака, а децата растат несиметрично. Ще дърпат на височина още, а краката ще спрат да растат.

# 321
  • В светлината на слънцето
mmm, радвам се, че всичко е ОК с очите.  Peace

Валерия, честита ти рожденичка! Да расте здрава, обичана и щастлива!  Hug И моята майка днес е рожденичка.  Blush

Утре потегляме към София. Какъв километраж направихме тия дни, не е истина. Crazy За следващите почивни дни съм заявила, че по-далеч от Боровец или Белчин не мърдам. Трябва и един Парадайз да вмъкна в програмата за дрешоляк и обувки. А как мразя да обикалям по молове... ooooh! И за здравни карти и снимки ще трябва време, оф. ooooh!

# 322
за мен кг и см са подробности отвсякъде, стига да знаеш каква храна приема детето Peace

за книгите това лято сме назад ... но това е положението, много разнообразно лято наистина, направо не ти остава време за четене Simple Smile

# 323
Не мога да не се похваля, че купихме два чифта панталони от Липненски за 23 лева общо Wink Супер доволна съм! Благодаря на мама KatiaAB за идеята  bouquet и на MianaNia за адреса на Стамболийски bouquet Дънките са съвсем нормален прав модел какъвто търсехме на много места. Не мога да си представя мъж/момче в слим Crazy, но хора разни Wink

# 324
Да ви кажа аз нося 40 и сега на дърти години отивам към 41 номер. Направо не знам щерката на кой ще се спре, но се надявам, докато пораснат, масовата дамска номерация да се увеличи  Joy

За слим дънките хич не съм разбрала, че имало такова чудо и за момчета. Това ще е нещо супер неудобно сигурно.

Валерия, да ти е жива и здрава!

# 325
  • Sofia
Валерия, честита ви рожденничка! Здрава и щастлива да расте!  Hug
Лулу, да е жива и здрава твоята мама!  Hug

Почерпка днес от мен, за моето 9 годишно слънце!  Grinning

# 326
Да са здрави и много щастливи рожденничките!
Моренка, прекрасна торта! Пожелавам на Гушкан да е много здрава, щастлива и с много късмет във всичко! Весел празник! bouquet

# 327
Morena, ЧРД на дъщеричката ти, да е жива и здрава!

# 328
  • София-Младост
Морена, честит празник на Гушкан и цялото семейство! Да е здрава и много усмихната!
Тортата  chef bouquet

# 329
  • София
Честити да са рожденичките! Здраве и щастливо детство им пожелавам!

Бъдещата третокласничка категорично отказва да тръгне на училище. Музикалните уроци и танците са и напълно достатъчни. За мерки: 140 см, 34 кг, 35 номер обувки. Не е малка на ръст, само на акъл. Но пък е най-лъчезарното и слънчево дете.

С каката виждам трудности вече, нейното детство плавно преминава в явен пубертет. Затова нека нашите малчугани щастливо да поиграят още година-две, че после... ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт