Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 576
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета. Аз съм е болница за задържане, вкараха ме след прегледа веднага. Със скъсена шийка съм 19 мм и 1 см разкритие. Дано изкара бебока още 15 дни да влезна в 9-ти месец. Сега е 1.900кг малка е още. Бият ми инжекции за развиване на дробчетата, антибиотици и системи и хапчета..абе ужас. Сега само се моля всичко да е наред.

за запеа си вземете овесени трици , сложете ги в кисело мляко да поседят 1 -2 часа и може и плод или мед да сложите вътре и чакайте ефекта. На мен много ми помогнаха.

# 406
  • Варна
Dmariela, стискам палци да удържите положението още две седмици, че и отгоре. Всичко ще е наред, само си лежи и бъди спокойна.

# 407
Dmariela, стискам палци да удържите положението още две седмици, че и отгоре. Всичко ще е наред, само си лежи и бъди спокойна.
Благодаря ти  Hug
Гледам да съм максимално спокойна , макар че само го мисля. Ще се моля и ще стискам да изкара повече мишленцето

# 408
Dmariela, дръж се, всичко ще бъде наред , не се притеснявай!
Аз днес не мога да заспя  Sad , мн е горещо и само си мисля проблемите, които са ми на главата и в свекървата съм много разочарована и просто нямам думи за нищо

# 409
Dmariela, и аз точно преди 3 седмици лежах за задържане, бях с кафеникаво зацапване и излизаха някакви съсиреци от мен, док предполагаше, че е плацентатата. И на мен ми биха вълшебните в кавички инжекции дексаметасон за дробчетата, дето след това дупето те боли 1 час. Бях в края на 8 месец и се бях отписала вече, но ето 3 седмици по-късно удържам фронта. По болниците си знаят работата, в сигурни ръце си. Би трябвало всичко да е наред, не се тревожи. Аз изживях голям стрес по-скоро заради това, че ако беше станало нещо щяха дс ме режат, защото искам да родя нормално. Но ти ако си секцио така или иначе няма страшно. Аз имам чуствтото, че тези инжекции карат бебето да расте по-бързо, така че дори още няколко дни и ще е порастне и ще е достатъчно развито. Успех и не се притеснявай Simple Smile

# 410
Dmariela,  Hug! Бъди максимално спокойна, всичко ще се нареди!
Бебето е мъничко, но и достатъчно голямо, за да се справи, ако реши да бърза.  Peace
Стискам палци да си стой обаче още някое време на топличко!  Hug

Ние след малко отиваме на преглед, да видим колко са потаснали Бубите за две седмици и дали имат още място.

Гери, отпусни си душата максимално. Те проблемите не свършват, все има за какво да се тревожим... И аз спя много неспокойно от жегата, но днес се събудих все пак  в 07ч. Иначе предните два дни съм от 04:30 ч. будна и съответно в бюрото към 11 ч.вече оклюмвам... Crazy

# 411
Dmariela, с теб сме всички. Ще ти правим компания в болницата, за да не мислиш гадни работи. Бебонка ще е наред. Здравичко и хубаво бебче. Щолко дни ще си в болница?

# 412
  • София
Дмариела, най-важното е,че си под наблюдение и стискай зъби още малко да влезеш в деветия месец.Стискам палци всичко да бъде наред Praynig

# 413
Dmariela, в коя болница си, дано минава по-бързо и дано се държат добре там.Важно е да си спокойна,всичко ще се нареди.Дано бебче изчака още малко.

# 414
Dmariela Стискаме палци всичко да е наред! Peace

# 415
Стиснати палци и от мен  Hug

# 416
Katrinkoleva, наистина мисля , че от гроздето има ефект за wc , вече три дена ям грозде и три-те дена е ок

# 417
Привет и от мен.
Гери аз вчера ходих вечерта до вц.днес не съм още , ама то има време...хаха
Иначе изпитах днес ужасна болка бодяща в областта на реброто в дясно .по - скоро под него.направо въздух не можех да си поема...случвало ли ви се е?

# 418
Аз пък от спокойствие забравих,че днес имам час при гинеколожката си и ми се обадиха да ме питат как съм. МНого глупаво се почувствах.  doh Та новият ми час е в четвъртк и тогава ще разбера колко е порастнала бебка.

# 419
Овесени ядки, сини сливи, трици, грозде - файдата е най-много еднократно... ooooh! Да не говорим, че точно грозде и сини сливи, особено сушени заради диабета трябва да ям в много малки количества... Едното място да нагодиш, друго се разбутва е общо взето при мен...  Crossing Arms

Нашия преглед мина днес.  Flutter Малко ме шашна едната лекарка ( в случая ни гледат на видеозон две лекарки една след друга, за контрола). Още от началото беше много несигурна и имах чувството, че за първи път работи с апарата. Мери, гледа Девойка 1, после мина на Девойка 2 и след 2 сек. се извини, излезна и отиде в Кабинета на другата докторка, а аз изпаднах в тих шок.  Shocked Спогледахме се с ММ и той, спокойно, виж, че тя още от началото е много несигурна. След няколко минути дойде и продължи, обаче нищо не казва.  Thinking Аз реших да питам, дали все пак всичко е наред, но ме поскастри, че като гледала на видеозона и говорела едновременно неможе да се концентрира.  Shocked Ок, ще чакаме. След още няколко минути, в които се виждаше, че незнае точно какво прави, каза, че й е лошо, неможе да продължи и ще извика главната лекарка да ни прегледа.
В крайна сметка всичко е наред с Бебките, едната е около 1700г., а другата към 1900г., околоплодните води са в норма и имат още местенце да растат.  Heart Eyes Едната продължава да си е главично разположена, а другата е застанала малко напречно, с главичка почти надолу, но по-скоро забита в пъпа ми.  Crazy.
Ще се гледаме там пак здраве и живот средата на август.

Общи условия

Активация на акаунт