Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 200
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Ето една таблица с ориенировачни размери, но всяко бебе си е различно и е важно какво казва доктора  Wink

Благодаря ти. Тук нямам повече прегледи. Само ще ме мерят и урината ще проверяват. Казаха ми, че ако усетя бебка да не рита много да се обаждам... странно, но това е. Надявам се всичко да е наред Simple Smile И много яка че сме на една дата хиххихихи

# 181
Моето матраче върви заедно с кошарата, най обикновено от дунапрен ( такова като гъба) , можеше да избера друго с малко доплащане ама спаред мен и това става, а и човека на който е магазина и той каза, че тяхното дете с такова са го изгледали, та за първо време такова, после може по хубаво да взема. Иначе сега всички са се побъркали по тези с кокос
Даже не съм го чувала , но може би защото не съм се интересувала  Laughing

# 182
  • София
Благодаря ти. Тук нямам повече прегледи. Само ще ме мерят и урината ще проверяват. Казаха ми, че ако усетя бебка да не рита много да се обаждам... странно, но това е. Надявам се всичко да е наред Simple Smile И много яка че сме на една дата хиххихихи
И двете с девойки  Heart Eyes И аз не ходя често на прегледи, следващият ми е на 12 август. Важното е всичко да е наред  Hug

# 183
И двете с девойки  Heart Eyes И аз не ходя често на прегледи, следващият ми е на 12 август. Важното е всичко да е наред  Hug
Така е!

# 184
А от кога трябва да почват да мерят тоновете? И аз ходя веднъж в месеца на лекар ама сякаш другите от осми месец по често ги викат. Аз другада седмица ще ходя ама да ми вадят 45 дневния болничен , мисля че няма да ме преглеждат

# 185
Гери и аз ще ходя за 45 дневния.от 20.07 ще ми е.и все пак мисря , че ще родим август Simple Smile

# 186
А от кога трябва да почват да мерят тоновете? И аз ходя веднъж в месеца на лекар ама сякаш другите от осми
месец по често ги викат. Аз другада седмица ще ходя ама да ми вадят 45 дневния болничен , мисля че няма да ме преглеждат
Как така да мерят тоновете?

# 187
Мисля , че тонове се слушат 9 месец

# 188
Моите тонове вече два пъти ги записваха, към 26 г.с и към 30 г.с. В петък съм отново на преглед и пак ще ги записват. Всъщност вече на всеки преглед. Но мисля, че това е така, заради двете Бубки. Трябва да следим, дали растат все още равномерно и горе-долу задоволително за седмиците си.
Аз съм чак от 3ти август в майчинство и ме очакват 2 доста напрегнати последни седмици на работа...но чакам с нетърпение да си остана вече вкъщи  Simple Smile.

# 189
Имате предвид да се слушат тоновете на бебето , и аз викам какво е мерене , какво ли не си представих  Laughing
На мен на всеки преглед ми пускат тоновете. Не е имало преглед , на който да не ги чуем. На вас не са ли ги слушали?

# 190
Katrinkoleva, и аз мисля, че август ще е Simple Smile , моя болничен от 21.07 ще е.
Dmariela, то на ехографа пак се слушат тонове,ама защото знам , че по някакъв друг начин слушат /мерят тонове  като легнеш и ти слагат нещо на корема и отнема известно време, аз за това мерене, записване се чудех кога е

# 191
Сещам се вече какво имаш предвид. Това с първата бременност ми го правиха на раждането. Беше нещо като колан и бях вързана постоянно за слушане на тоновете. И то най-вероятно ,защото раждах нормално,сега ще е секцио и пеедполагам,че няма да ми го слагат.По време на бременноста не са ми правили такова нещо, нито тогава , нито до този момент.

# 192
Да, точно това Grinning  , понеже сега моите приятилки, които родиха , ходиха през една -две седмици така да им записват с колани , ама пък на ехограф мисля, че не ги гледаха, може би щом ме гледат на ехо да няма нужда от тез колани Grinning .
Оф на мен ми е мн лошо, не мога да заспя, изядох 3 праскжви и две ябълки пледи да легна и сега мн ми се подува корема и стомаха ме зоболява, това от ябълките се е получило, от праскови не ми става така аз по един кг ям на ден и съм добре

# 193
Ами при мен нямя такова нещ...чак в 39 ги слушат тововете с апарат на Доплер. А мен ми мерят матката само...колко см се е качила. Тук дори гинекологичевлн преглед не правят. В Бг си направих, за да съм спокойна.

# 194
  • София
Всеки лекар си процедира различно с записването на тоновете. Имам приятелки, които ги викат от седми месец всяка седмица. На мен не са ми записвали, по принцип там където ходя пише, че се записват след 34 г.с., ама ще видя като дойде. Аз мисля, че е важно да се следят дните около раждането.

Общи условия

Активация на акаунт