Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 173
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Каза ли на доктора за контракциите? Някакъв магнезий приемаш ли?
Ако имаш снимка , поне на моите отдолу са с размерите на бебока и там пише колко тежи и размери на глава , краче и т.н.
За багажа имаш време , за няколко дни работа е , направи си списък и по него бързо ще оправиш нещата.

# 166
Не съм му казала за контракциите, в петък като бях на преглед бях точно 32+0д и бях наред , а от следващия ден се почна. Пия магтерот да, дори на прегледа ми увеличи на 4×1 магнерота и нош па каза да пия 3×1 до края на месеца така и каза да почивам този месец, да не вървя много, аз му се зачудих защо ми ги изписва и казва тез неща, като се чуствам добре , а то явно човека си знае , че е опасен месец, каза че ми е напрегната матката. Снимка имам да , но не е с пълни мерки само две има явно не е мерил теглото, той основно ми гледа плацентата дали се е оправила за да мога нормолно да раждам.

# 167
Ами , ако не намалеят контракциите се свържи с него и му кажи. Това не е малък проблем , смисъл който можеш да пропуснеш. Той е мериш със сигурност , явно апаратите са различни и не е излезнала тази информация на снимката.
Лежи си , почивай си повече и му се обади , ако ти се наложи.

# 168
Да , не винаги излиза , когато питам колко е казва, ама като забравя така се случва ,че не се вижда на снимката. Ами ако вс ден почнат така тези контр и да ми стои тапрегнат корема ще тр да звъня

# 169
Да , определено недей да се чудиш , ами звъни , ако прецениш.
На мен Нош-па ми го спря , каза че разкашквало матката , но пък пия 4 пъти по 2 табл. Магнерот ...

# 170
  • София
Хей...колко са големи бебките вече. Аз няма да имам повече прегледи и ми е интересно като казвате колко тежът. На мен термина ми е на 14.09 и утре правя 32 седмици.
И аз съм с термин 14.09, днес правим 31 седмици. Сутринта бях на преглед, бебка е 1,900 кг. Всичко и при двете е супер и за сега няма пречка за нормално раждане  Flutter

# 171
  • Варна
Здравейте, мами! Аз не съм много активна в писането, но ви чета с голям интерес. И за съжаление не исках да пиша, за да се оплача, а по-скоро по-приятен повод, ама цък.... Имам ужасни болки в лявата половина на кръста. Мазах с вултарен, не помага. Вече не знам към какви елачи да прибегна. На всички болкоуспокояващи пише до трети триместър да се ползват. Ако някоя има подобен проблем и знае за някоя хомеопатия, която помага, ще съм много благодарна.

# 172
Момичета,какво матраче ще взимате за мъника. Аз съм с дървена кошара за матрак 120/60 и се чудя още какъв да е,а времето лети. Термина ми е на 02.09 и се подготвям вече. В хиполенд ми препоръчаха 2 модела - матрак BABY PUZZLE на Isleep и на Junio матрак с кокос и пяна. Ако има майчета с по голямо детенце, нека споделят опита си в избора.

# 173
Здравейте, мами! Аз не съм много активна в писането, но ви чета с голям интерес. И за съжаление не исках да пиша, за да се оплача, а по-скоро по-приятен повод, ама цък.... Имам ужасни болки в лявата половина на кръста. Мазах с вултарен, не помага. Вече не знам към какви елачи да прибегна. На всички болкоуспокояващи пише до трети триместър да се ползват. Ако някоя има подобен проблем и знае за някоя хомеопатия, която помага, ще съм много благодарна.
Защо не споделиш с гинеколога ти ,мисля че може да каже от какво е болката и какво би й помогнало.  Ако е разширение на таза , на мен поне нищо не ми помага. С първата ми бременност кръста ме болеше адски , все едно някой ме беше прерязал, а сега ме болят кокалите между краката и странното е , че когато лежа най - много болят

# 174
Здравейте!Аз вчера бях на ЖК.Бебка е 1,740 и е 40см.Аз съм =2кг от наюалото на бременността и съм в 31+4д.Вече е в главично предлежание.

# 175
Май повечето сме били вчера на ЖК  ☺
luba_sabeva как така само 2 кг си качила? Проблеми ли си имала или просто не качваш килограми?

# 176
  • София
Мисля,че е изпуснала нулата  Wink
По-добре се чувствам днес.Утре ще се отбия до моята зъболекарка да види всичко дали зараства правилно.
Аз днес гледах корита.Нещо не мога да се спра на нито един модел.Или ми се струват прекалено рехави,или прекалено скъпи,или незнам какви си...

# 177
Моето матраче върви заедно с кошарата, най обикновено от дунапрен ( такова като гъба) , можеше да избера друго с малко доплащане ама спаред мен и това става, а и човека на който е магазина и той каза, че тяхното дете с такова са го изгледали, та за първо време такова, после може по хубаво да взема. Иначе сега всички са се побъркали по тези с кокос

# 178
Хей...колко са големи бебките вече. Аз няма да имам повече прегледи и ми е интересно като казвате колко тежът. На мен термина ми е на 14.09 и утре правя 32 седмици.
Как 32 седмица? В 31 трябва да правиш утре.  Моя термин по менструация е 15.09 и това е днес 30+6 , значи ти си 30+7 и утре ставаш 31 , по сметки на моята гинеколожка и милионите календари , които съм си свалила на телефона  Laughing
Ох натиснала съм без да искам 2ката... 31 седмици правя днес хихихии.
Да се похваля днес ходих с една от пра Бабите на пазар... одеолца, ританки, шапчици...ох беше много яко. Вече имам дрешки и съм по спокойна. За матрак ние като бяхме в БГ взехме от Айко... някакъв с две лица лятно и зимно... Уж казаха,че е много добър. Ве събирал прах, анти алергичен и тем подобни. Лелее като гледам кг, значи и моята трябва да е около 1800 нали? И да се похваля чукнах 70кг...  +13 кг... Надявам се най-много още 3,4 и стига толкова хахахаха

# 179
  • София
Ето една таблица с ориенировачни размери, но всяко бебе си е различно и е важно какво казва доктора  Wink

Общи условия

Активация на акаунт