Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 179
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Хей,
И аз страдам от доста киселини напоследък.... Но иначе пу пу се чувствам добре. Днес започнах отново да правя упражнения и това доста ви вдига тонуса. Дишам тука като луда из вкъщи хихихихих аз последно преди около 2 седмици се мерих бях +10 кг в 29 седмица... надявам се най много 5 да кача още...

# 151
Пита ме дали имам бяло течение, аз казах , че имам и ми ги изсписа. А то дори не е бяло , прозрачно е и не е силно, аз дори ежедневни превръзки не ползвам като другите брем , защото имат доста силно, ама то като си бременен е нормално това. Ама щом казва ще ги слагам, той се ядоса каза затова бебетага се раждали с инфекции и им слагали антибиотици първите дни и с по- малки размери. Само, че аз не мога да разбера от къде ще я хване тази инфекция като аз нямам , сигурно профилактично иска не знам, ама те тез свещи имат антибиотик в състава си и аз затава не исках да ги слагам,Макмирор комплекс се казват ( глобули дори, не свещи) , такива се слагат ако имаш гъбичкиили бактерии, кандида и т.н. при положение, че нямаш не знам защо

Аз с тези свещи , още едни и антибиотици карам цяла бременност. Сама си развивам бактериите , но ми ги изписват задължително след изследвания. Така му е малко странно да ти ги изпише щом всичко е ок. Ама той си знае, нали затова е лекар.

# 152
Както и да е разбрах , че не пречи това да отида на изследвания , нямало да повлияе на резултага на урината.

# 153
Както и да е разбрах , че не пречи това да отида на изследвания , нямало да повлияе на резултага на урината.
Не , на урината по никакъв начин няма да повлияе . Ще повлияе на една микробиология и трябва задължително ,ако ти правят да кажеш , че си на еди какви си вагинални глобули.

# 154
Не аз микробиология няма да правя, правих преди да почна да ги слагам, аз за урината се притеснявах да не й се отрази нещо, че ми стига тез свещи без причина , а и за нещо друго да ми изпишат лекарства

# 155
Няма проблем за урина. Нали знаеш , че ако ти искат първа урина , трябва да се занесе в лабораторията до 30 мин след взимането й.

# 156
  • София
Да се оплача за моята сага със зъба  Sad Sad
Скрит текст:
В крайна сметка,след като цяла нощ не спах заради болки,се прибрах в СФ по най-бързия начин,изпратиха ме на хирург и той ми извади зъба.Оказа се,че имам гранулом и киста на всичкото отгоре.Някакъв малък кошмар.По-гадни болки не си спомням да съм преживявала в живота си.Дано бързо да се възстановя,за да можем да отидем на моренце от понеделник.

# 157
Да ви кажа , бях на преглед. Девойката ми е 1.620кг. По принцип,по последна менструация съм 30+5 (термин 15.09) ,по апарат излизам 31+6 (термин 07.09).Тя от началото си върви по -голяма затова ми направиха термина средно между двете 10.09 , а кога ще се роди  Laughing само тя си знае  Joy аз само се моля да е 9-тия месец и да не е в кувиоз.  Praynig

# 158
Да се оплача за моята сага със зъба  Sad Sad
Скрит текст:
В крайна сметка,след като цяла нощ не спах заради болки,се прибрах в СФ по най-бързия начин,изпратиха ме на хирург и той ми извади зъба.Оказа се,че имам гранулом и киста на всичкото отгоре.Някакъв малък кошмар.По-гадни болки не си спомням да съм преживявала в живота си.Дано бързо да се възстановя,за да можем да отидем на моренце от понеделник.
Да си починеш добре на морето и повече, да няма проблеми с тези зъби  bouquet

# 159
Здравейте!Днес бях на преглед .В  момента  съм 32+2 и бебка  е 1670 гр,малко под златната среда.Сякаш това малко ме притеснява,защото пък преди това вървеше по-голяма. От друга  страна пък нямам особено желание да раждам дете  над 4 кг нормално Simple Smile и аз ако знаех какво искам  ooooh!

Игрива слива, браво,как си  издържала не знам. За мен болка или манипулация на  зъбите ме влудяват и винаги  всичко е с упойка.

# 160
  • София
Теса, с упойка бях,но докато хване напълно  Cry

# 161
Хей...колко са големи бебките вече. Аз няма да имам повече прегледи и ми е интересно като казвате колко тежът. На мен термина ми е на 14.09 и утре правя 32 седмици.

# 162
И аз бях днес на ЖК - сега ще ви бия рекордите - 31+3 д. - 2068 гр., отговаря на 33+5  #Crazy Явно ще е голямо бебе, АГ каза да спирам витамините, че много помпали бебетата. Ами спирам ги  Laughing

# 163
Хей...колко са големи бебките вече. Аз няма да имам повече прегледи и ми е интересно като казвате колко тежът. На мен термина ми е на 14.09 и утре правя 32 седмици.
Как 32 седмица? В 31 трябва да правиш утре.  Моя термин по менструация е 15.09 и това е днес 30+6 , значи ти си 30+7 и утре ставаш 31 , по сметки на моята гинеколожка и милионите календари , които съм си свалила на телефона  Laughing

# 164
Аз не питах колко е моята беболинка, а сегачак август ще разбера  Sad  и тя вървешедоста голяма и напред беше ми интерестно да знам колко е , аз пия витамини още Огестан, то там пише, че и по време на кърмете е хубаво да се пият, отделно пия и протеин когато се сетя .
Обаче взе да ме хваща молко шубе, че нищо ама нищо не ми е подготвено и купено, трябва да си купя нещата за болницата и да събера чантата , че откакто минах 32 сед ми се появиха доста контракции и дори болезнени и взех да се притеснявам

Общи условия

Активация на акаунт