Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 164
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз съм качила 12,но съм в момента 54 кг и не тежат много.
Но имам от скоро някаква отпадналост,която преминава в даден момент като полежа малко.

# 136
И аз имам понякога

# 137
На мен най - много ми тежи като се видя в огледалото или на снимка... всеки ми казва , че не съм качила нищо, не си личат килограмите , но аз ги виждам и се дразня . Като съм свикнала да се гледам по един начин и сега направо се депресирам сама...

# 138
Аз 13-14 кг съм качила, според мен до 20 и няколко ще стигна Grinning , и на мен ми казват, че не ми личи, ама на всякъе е качено ръце, цици, корем, крака, дупе и гръб Grinning , много странно но аз свикнах вече така да се гледам и не мога да си се представя иначе. Не знам дали ще е удачно като отслабна, аз като отслабвам ми се появяват стрии а и кожата сигурно ще висне, ще гледам да не отслабвам много или ако стане така пак ще тр да качвам на мускули обаче

# 139
Игрива Слива, да нямаш образуван джоб? Ако е джоб, трябва да се изчисти, за да не се инфектира още повече. Аз преди години имах, точно на следващия ден заминавах на море. Изчистиха ми го, но не си спомням да са ми пръскали или давали антибиотик. Понаболява ме още 1-2 дни, докато венеца се успокой на мястото и това беше.

При нас вчера и днес мноооого топло, седя си  вкъщи и издишам...
Като ви чета малкото килца, хич незнам защо се притеснявате..Аз започнах от повечко килца и сега съм +16, къде ще е края...незнам  Rolling Eyes

# 140
Здравейте мами bouquet Килограмите последно бяха +5 мин.месец,но след това явно съм качила още толкова  Grinning или на мен така ми се струва.чувствам се като кит,а и около мен вече започнаха да ми казват "шишо". Въпреки,че никак не ми харесва вече не им обръщам внимание! Crossing Arms За киселините и аз имам доста често и то винаги вечер,когато си легна,ужас. ooooh! Пия през пет минути вода докато заспя иии после съм дежурна в тоалетната Crazy Доста ми е трудно вече от една страна големия тумбак,от друга тичам постоянно подир баткото,но все си казвам още малко. Peace

# 141
Към тези , които ще раждат секцио, кога мислите , че ще ви кажат дата? Аз на 19 съм на преглед и се надявам , че ще ми каже дата за август , защото 9 месец ще сйм тогава живот и здраве

# 142
Аз ще съм секцио по медицински причини. Със сигурност ще раждам август , имам крайна дата 26.08 , но мисля , че няма да изкара дотогава, все пак вече месец и половина лежа за задържане...

# 143
Добре.Мерси Simple Smile а ти в болница ли си толкова време? Стискам ти палци! !!

# 144
Благодаря ти  bouquet
Не, размина ми се с болницата с уговорки , че ще спазвам всичко стриктно и засега добре се справям , дори малко се е възстановила шийката , което е приказно , поне на последния преглед беше така. Другата седмица ще я видим и се надявам отново да ми се размине болницата.

# 145
Може да джоб да, мен една сед мн ме беше болялзъб и ходих да го видят и само почистиха джоба за секунди, нищо не са ми пръскали и веднага мина  Simple Smile .
Аз бях писала мин мес сигурно, че са ми изсписали едни свещи, които не слагах , понеже няма причина, ама сега казах на док че не съм и той се скара, каза че не вредят ( което мн ме съмнява) , но както и да е. Въпросът ми е , че тр 12 дена да се слагат, аз другия петък тр да занеса на док резултати от кръв и урина, и не знам как да ги направя тези изследвания като тези свещи изтичат от мен до другия ден а тр да дам урина , дали това ще пречи на резултата или освен в деня в който ще нося резултатите, тогава сутрин да направя изследванията и да не слагам вечер просто последната свещичка ?

# 146
  • София
Гери,за какво са тези свещички?

# 147
Пита ме дали имам бяло течение, аз казах , че имам и ми ги изсписа. А то дори не е бяло , прозрачно е и не е силно, аз дори ежедневни превръзки не ползвам като другите брем , защото имат доста силно, ама то като си бременен е нормално това. Ама щом казва ще ги слагам, той се ядоса каза затова бебетага се раждали с инфекции и им слагали антибиотици първите дни и с по- малки размери. Само, че аз не мога да разбера от къде ще я хване тази инфекция като аз нямам , сигурно профилактично иска не знам, ама те тез свещи имат антибиотик в състава си и аз затава не исках да ги слагам,Макмирор комплекс се казват ( глобули дори, не свещи) , такива се слагат ако имаш гъбичкиили бактерии, кандида и т.н. при положение, че нямаш не знам защо

# 148
  • София
Гери,а той пусна ли ти МКБ преди да ти изпише тези таблетки?
Видял ли е,че имаш гъбична инфекция,която трябва да лекува?

Иначе за джоба в моя зъб-преди,когато го лекувах ми слагаха дренче,но нямаше особен ефект.Сега снощи не ме е болял,днес пак жабурих със смрадликата(ей,голяма работа е тази билка),и ще жабуря поне три,четири дни.Дано нямам повече оплаквания  Praynig

# 149
Не не ми беше пусната микробиолог, този мес ми пуснаха, понеже осми мес се пуска, ама аз нямам такива неща , той ми ги изписа просто заради течението, което дори не е и течение  Grinning , ама щом трябва слагам, макар , че ме е жал за беболинка, все едно в устата и ги пъхам направо , защото е с главата на доло вече

Общи условия

Активация на акаунт