Септември наближава, мама все по-нетърпелива става! - ТЕМА 6

• 60 151
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Да зърната ива кремче, но не се сещам името. Ще го напиша по късно. Предпазва от ранички и намаля болката. Без измиване е. Оз нсе още не съм почнала, но ще ми го донесът на края на месеца. За козметика аз си взех на Адерма. Много мои приятелки ми е препоръчаха.

# 121
За козметика много се чудих, взех на Хип в крайна сметка. Веледа е в момента много хвалена, Пенатен също се ползва много по други форуми.   Mr. Green

# 122
На мен моя приятелка ми даде крем за зърна на Авент, но и аз се чудя кога да почвам да се мажа, може би ще изчакам две седмици, каза че оставя много петна и да внимавам да обличам нещо старо .
днес бях на преглед 32 г.с , по някакъв друг показател 33 , забравих да питам най важното колко тежи Grinning и на снимката не пише. Беба се е обърнала с главата надолу, надявам се че няма да се завърта повече. Плацента док каза , че се е издърпала и че ще може сигурно нормално да се ражда, но ми каза един мес сега да почивам и да не вървя много, защото аз му казах че мн вървя на далечни разстояния и ми увелшчи магнерота 4×1 , ношпа каза да пия  до кр на мес 3×1 , понеже тези седмици не трябвало да има никакви контракции, аз по принцип рядко имам, ама щом казва ще съблюдавам щом има шанс за нормално раждане Simple Smile

# 123
Лансенох е името на лекарството за зърна Simple Smile

# 124
Аз пък да ви се похваля, една приятелка ми даде един кашон с дрехиииии, аз имах малко , малко свекървата подари и сега направо няма нищо да купувам. Сигурно до зимата изобщо Simple Smile но и зимни космонавти ми подари и са супер запазени.та като гледам май ми остана козметика да накупя, разни неща за мен , памперси , подложка за количка и подложка за повиване. А бебе фон и пасатор смятам като ме питат да си искам за подарък Wink

# 125
  • София
И с пасатора бих те посъветвала да не бързаш  Hug
Има доста време до момента на твърдата храна,а и честно казано по-добре намачкана от колкото пасирана.

# 126
Относно покупките имам достатъчно дрехи от баткото и понеже при него доста късно бяхме научили пола и повечето му дрешки са в цветове,които стават и за момче и за момиче.  Peace Естествено се изкушавам като вляза в някой магазин,за това съм взела и няколко неща в розово. Heart Eyes Козметика и памперси ще ми дадат от болницата в която ще родя. Купила съм спален комплект 10части и комплект за изписване.Остана ми само бебефон и стерилизатор тях ще ги поръчам от Хиполенд.Шише съм взела само едно стъклено,залагалки 2 на Авент. Остава само аз да се заредя  Simple Smile

# 127
Лансенох е името на лекарството за зърна Simple Smile

Кремчето е вълшебно. Ползвах го с каката , бях стигнала до кръв с тази помпа , но то ме оправи за 2 дни. Определено си заслужава парите.

# 128
Как сте мами? Как сте с емоциите и бушуващите хормони? Аз днес на два пъти ревнах, според мъжо от нищо, според мен не....ама....все тая. Мисля , че е от бременността .започнах много да си го слагам и да обръщам внимание на глупости. Дано не влезя на бебка с моите депресии...

# 129
  • София
Ох,а мен ме заболя зъб.
То не е точно зъб,а под една коронка.Преди време имах проблеми,но тогава се оправиха и не съм имала оплаквания.И точно сега да ме заболи,при положение,че не съм в СФ,че след седмица ще пътуваме към Тасос,че не мога да пия никакви обезболяващи....купих си смрадлика и от вчера жабуря.Дано да ми мине.
Тогава се оправих с антибиотик.Според зъболекарката няма гранулом,а инфекция.Да видим сега дали ще се оправя.
Отделно кръста ме боля.Пих нош па,лежах и пъшках.
Та горе-долу е това   Sad

# 130
Може да пиеш парацетамол за зъба!

# 131
  • София
Не знаех. Rolling Eyes

# 132
Моята гинеколожка отрича парацетамола и при не бременност. Съдържал не знам какво си и криел евентуални проблеми. Но не казвам , че не можеш да го пиеш, всъщност нямам представа дали можеш.

Да ви се оплача с уникални киселини съм ,пих газирана вода , но нищо. От няколко дни започнаха ,но пак съм добре в сравнение с първата бременност тогава бяха жестоки .
Как сте с килограмите мамчета? Аз много се депресирам, качила съм досега 14 кг.чувствам се като слоница . С първата ми бременност качих общо 8 кг. Ядях ужасно много, сега не е така, а толкова килограми. .....

# 133
Аз съм качила 15 и от доста време стоя на тях.пу пу.... 33 г.с.

# 134
Дано така и да останеш. Аз съм 31 седмица , но се чувствам ужасно и с този режим, който имам...само лежане и 1 час вечер ми дават да излизам и то не ходя...още повече ме подтиска.  Да минава вече този месец и да влизам в 9-ти и няма да се съобразявам с никакви лекарски заръки с лежане

Общи условия

Активация на акаунт