Сватба 2017

• 115 017
  • 869
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен и честито на всички бъдещи булки! Аз също съм в отбора, след 9 години и дете на почти 5 години моя любим падна на колене пред 90 човека, на сватбата на сестра ми и ми предложи. Много съм развълнувана, нашата дата е 06.05.2017г. Започнахме с организацията, резервирахме ресторант, видео оператор и жена която ще ми направи украсата и подаръците, поканите и всички необходими неща. Tърся си фотограф. Сватбата ще е в Перник. Ще се радвам да ми помогнете.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 15:57 от Gergana Stefanova_460304

# 136
http://xn--80aacchl0diavcoe0ag.com/ - Камен Вълканов.

Препоръчвам с две ръце!

# 137
http://xn--80aacchl0diavcoe0ag.com/ - Камен Вълканов.

Препоръчвам с две ръце!
Много добри снимки наистина! Peace

# 138
Момичета, тези от вас, които вече са провели срещи с фотографи и тези, които вече са си избрали, можете ли да споделите мнения? Късно ли е или все още не са заети добрите фотографи? Ако можете да кажете и как вървят цените в бранша newsm78 Rolling Eyes
Цените са около 1000лв - 1500лв зависи кой. Аз гогато избирах го направих на база цена и избрах евтин фотограф. Това съответно се отрази на снимките и фотосесията, които не са нищи особено, с изключение на това, че снима с хубава камера. Ние заложихме на видеото. За него дадохме 1200лв, и сне изключително доволни. Ако искаш повече информация мога да ти пратя координати Simple Smile
Благодаря ти много за инфото! Засега ще огледам как вървят цените масово и съответно какво предлагат за различните цени и ако има нужда ще ти искам координати.

# 139
Идвайки на работа всяка сутрин минавам покрай един сватбен комплекс.  Всеки път си казвам "Днес ще им напиша на момичетата, днес ще им напиша.." и все забравям. Та, да напиша сега. Намира се в Пловдив почти извън града, с едни огромни бели шатри....изглежда много красиво..
Ето и линк към него http://garden-weddings.bg/
Ако не бяхме решили да си правим сватбата във Видин в замъка на Баба Вида, сигурно щях да избера този комплекс. Simple Smile

# 140
Идвайки на работа всяка сутрин минавам покрай един сватбен комплекс.  Всеки път си казвам "Днес ще им напиша на момичетата, днес ще им напиша.." и все забравям. Та, да напиша сега. Намира се в Пловдив почти извън града, с едни огромни бели шатри....изглежда много красиво..
Ако не бяхме решили да си правим сватбата във Видин в замъка на Баба Вида, сигурно щях да избера този комплекс. Simple Smile
Много е красиво наистина...и аз търся нещо такова, защото много искам сватбата да е в градина, но не намирам такова нясто около Варна Cry

# 141
Много е красиво наистина...и аз търся нещо такова, защото много искам сватбата да е в градина, но не намирам такова нясто около Варна Cry

Дано успееш да намериш  bouquet

# 142
Говорих с ресторант Ла Мер - 90 лв куверт и 5000 лв наем на терасата, но още не са сигурни дали ще правят сватби 2017 година.

# 143
Здравейте момичета! И аз ще съм булка през 2017  Two Hearts. Нашата дата ще е в началото на Септември. Общо взето видях че има още няколко двойки в нашето положение - булка, българка и младоженец, чужденец(немец). Аз имам голямо семейство и опцията да се организира сватба тук отпадна. И от тук започнаха главоболията за мен  Joy Joy Joy Годеникът ми не знае много български и общо взето цялата подготовка аз ще я свърша.
За сега с едно идване успях да избера град за сватбата - Пловдив (Родният ми град отпадна защото няма къде да настаня немските гости, а и там няма какво интересно да видят), ресторант с хотел (беше логичният избор, ако не искам да се занимавам с търсене на загубени немци  Laughing Laughing  и рокля. В момента съм започнала да търся DJ, фотограф и евентуално мисля да наема агенция само за някои услуги - цветя за украса на масите, може би на мястото за изнесен ритуал, това още е решено, допълнително осветление и май искам да се венчаем под звуците на цигулка и за целта някой трябва да намери цигулар    Thinking Thinking Laughing  И така мили дами ако някоя иска да обменим някои идеи и да обсъждаме коя как е решила някой проблем от чужбина ще съм изключително щастлива  Wink

# 144
sladkopile, не съм била в твоята ситуация, но се венчахме в Пловдив и знам, че освен изнесен ритуал, т.е. длъжностно лице за ритуала, можеш да наемеш от ритуалния дом и музиканти. Сигурна съм, че имат цигулар и пианист, за флейтист не съм сигурна, но можеш да попиташ. Не знам дали ще е от полза, но все пак е начало.

# 145
sladkopile, не съм била в твоята ситуация, но се венчахме в Пловдив и знам, че освен изнесен ритуал, т.е. длъжностно лице за ритуала, можеш да наемеш от ритуалния дом и музиканти. Сигурна съм, че имат цигулар и пианист, за флейтист не съм сигурна, но можеш да попиташ. Не знам дали ще е от полза, но все пак е начало.

Благодаря за идеята, ще се опитам да се свържа! Само се чудя дали може да се наеме цигулар без да се наема длъжностно лице, защото ние по време на сватбата вече ще бъдем( чисто административно) - женени.

# 146
Сигурно може, но мисля, че пак се плаща за някакъв вид изнесен ритуал. Вие пред гостите няма ли да подписвате? В смисъл ще сте само с ритуала от водеща или нещо от сорта? Защото ако искате дори да се направите, че подписвате в една празна книга, за да дойде мадамата да ви говори за "общия път, по който поемате" и т.н. пак се плаща. Подписали вече - неподписли си плащате. Едни познати подписаха 3 дни преди сватбеното тържество в селското кметство срещу 20 лв и пак си платиха 240 лв за изнесен ритуал в пловдивски ресторант. Обади се, момичетата са супер любезни и ще ти обяснят как стоят нещата.

# 147

Благодаря за идеята, ще се опитам да се свържа! Само се чудя дали може да се наеме цигулар без да се наема длъжностно лице, защото ние по време на сватбата вече ще бъдем( чисто административно) - женени.
Аз си търся също музикант за уелкъм дринк. Попаднах на този сайт -  http://partymanagement.bg/company-party/event-program-and-entertainment. Можеш да го разгледаш, в него предлагат различни музикални услуги.
Относно изнесения ритуал, бяхме на едни приятели на сватбата това лято, те бяха подписали предварително и вместо да викат длъжностно лице, сестрата на булката води фиктивно ритуала. Беше интересно и добре се получи. Така,че ако ти допада тази идея, можеш да направиш нещо подобно. Simple Smile

# 148
Shakri тази година сватбата на сестра ми беше във вила Екатерина. Организацията беше уникална и самото място там наистина е много хубаво. Въпреки че цяла сутрин валя,5 минути преди сестра ми да се появи пред гостите изгря едно слънце,чудо и приказ. Горещо препроръчвам вила Екатерина  Simple Smile

# 149
Здравейте момичета! И аз ще съм булка през 2017  Two Hearts. Нашата дата ще е в началото на Септември. Общо взето видях че има още няколко двойки в нашето положение - булка, българка и младоженец, чужденец(немец). Аз имам голямо семейство и опцията да се организира сватба тук отпадна. И от тук започнаха главоболията за мен  Joy Joy Joy Годеникът ми не знае много български и общо взето цялата подготовка аз ще я свърша.
За сега с едно идване успях да избера град за сватбата - Пловдив (Родният ми град отпадна защото няма къде да настаня немските гости, а и там няма какво интересно да видят), ресторант с хотел (беше логичният избор, ако не искам да се занимавам с търсене на загубени немци  Laughing Laughing  и рокля. В момента съм започнала да търся DJ, фотограф и евентуално мисля да наема агенция само за някои услуги - цветя за украса на масите, може би на мястото за изнесен ритуал, това още е решено, допълнително осветление и май искам да се венчаем под звуците на цигулка и за целта някой трябва да намери цигулар    Thinking Thinking Laughing  И така мили дами ако някоя иска да обменим някои идеи и да обсъждаме коя как е решила някой проблем от чужбина ще съм изключително щастлива  Wink

Аз съм с младоженеца германец  Laughing само че моят вече доста добре се справя с българския. Ние сме решили да правим две сватби  Grinning В Германия ще е подпсиването, в България църковния брак. Но още не съм се заела с организацията, ние даже още не сме съобщиили на никой, че сме решили да се женим  Laughing  не знам откъде това спокйствие, което ме е обзело. Вие ще правите ли църковен брак? иначе за Пловдив за съжлание не мога да ти бъда от помощ, ние ще се женим на морето Sad в Организацията освен да включиш майки, лели и приятелки, които могат да ти помогнат или ако трябва нещо на място да се пита, да не разкраваш специално заради това до България.

Общи условия

Активация на акаунт