Сватба 2017

• 115 019
  • 869
  •   1
Отговори
# 165
Shakri тази година сватбата на сестра ми беше във вила Екатерина. Организацията беше уникална и самото място там наистина е много хубаво. Въпреки че цяла сутрин валя,5 минути преди сестра ми да се появи пред гостите изгря едно слънце,чудо и приказ. Горещо препроръчвам вила Екатерина  Simple Smile
Sisi, радвам се, че споделяш  доброто си впечатление. Избрахме го на прима виста. Някак си усещах, че това е моето място, макар, че имаше леки колебания, заради някои неща като неудобството при придвижване на гостите. Но въпреки това, си остана първоначалният ни избор. Даже вече капарирахме ресторанта.
В общи линии как протече при вас сватбата? Имаше ли изнесен ритуал, църковен брак (и ако е имало,той преди това ли беше), уелкъм дринк? Къде си правиха фотосесията? Аз не знам дали там има къде да се прави фотосесия.
Кой ви беше DJ? Благодаря ти предварително за информацията. Аз още нямам конкретна визия точно кое как ще се случва. Голяма дилема са ми DJ, фотограф и видеограф.

Здравейте и от мен и честито на всички бъдещи булки! Аз също съм в отбора, след 9 години и дете на почти 5 години моя любим падна на колене пред 90 човека, на сватбата на сестра ми и ми предложи. Много съм развълнувана, нашата дата е 06.05.2017г. Започнахме с организацията, резервирахме ресторант, видео оператор и жена която ще ми направи украсата и подаръците, поканите и всички необходими неща. Tърся си фотограф. Сватбата ще е в Перник. Ще се радвам да ми помогнете.
Гери, честито и на теб!
Коя е жената, която ще ти прави тези неща? Аз само покани съм си избрала засега.

Здравейте и от мен и аз ще бъда булка през 2017 и сме се спрели на градинска сватба на вън и следователно трябва да е лятото. Може ли да ми дадете отзиви ако има някой за такова място около София.Знам за удиком приказната градина, някой бил ли е там на сватба доволен ли е ?
Geybrial89, ние ще бъдем с градинска сватба във Вила Екатерина. Това е май единственото място за градинска сватба, където няма проблем за музиката.  Разгледах едни снимки, които много ми харесаха и си казах: това е нашето място. След като го избрах, получих и доста добри препоръки. Досега само хубави неща чувам за тях и се надявам всичко да е наред. Така че, ако искаш, може да се свържеш с тях и да идеш да го видиш и да прецениш дали ще ти допадне. Simple Smile

# 166
Здравейте момичета!
И аз да се запиша към булките за 2017 г.  Нашата сватба ще е през Юли,искахме август,но изникнаха непредвидени неща и се насочихме към Юли. Дата още не сме избрали,защото първо трябва да проверя ресторанта който избрахме,дали е свободен през този месец...
Иначе и аз съм решила да си правя поканите и подаръчетата сама,пък дано се справя

# 167
И аз юли месец ще сключа брак, но нищо не съм организирала, защото било рано още. Така, обаче, като гледам за някои неща сме закъснели вече.

# 168
Скрит текст:
Zdraveite momi4eta,
Vklu4vam se i az - moqta data e 02.09.2017 Simple Smile Zapo4vame s prigotovleniqta ot rano za6toto jiveem v 4ujbina. Minalata sedmica obikalqhme restorantite v Sofia i uspqhme da namerim na6eto mqsto. Sega oba4e ostavat o6te 100 drugi ne6ta za organizirane taka 4e bih se radvala da spodelqme mneniq i idei.

Sega sum na vulna Video i Foto i napravo neznam kak 6te izbera. Vie imate li nqkakvi nabludeniq za dbri foografi na koito ste vijdali rabotata naistina?

Za sega se kolebaq mejdu slednite imena za Foto:
Andreev Studio
Dimitar Qkov (Plovdiv)
Vladi Balevski
Gogo Kehayov
Ivan Slavov (Nesebar)
Boni Bonev

Бони Бонев няма да живее в България следващата година или поне се носят такива слухове.

# 169
  • София
Няма проблем за църковен брак в събота,има определени дни,в които е забранено,но в България платиш ли-всичко може.Моя позната беше канена на сватба с включен църковен брак на задушница.

# 170
За църковния брак и аз да допълня, това с плащането си е точно така- и по пости венчават стига да си платиш, НО има и попове, които отказват. Та питайте си конкретно в църквата - всяка различно изискване има и казва.

За приготовленията, нашата сватба беше на 02.09.16 г, като запазихме дата на 08.07.16 г. Ресторанта, църквата, ритуалния дом, музиката, фотографа, гримьорката и идеята за украса и букети бяха готови до 15.07.16г. Всички покани и украси си правих сама, като поканите изработих и разпратихме до 02.08.16 г. На 03.08. си поръчах рокля, а на 20.08 - торта и общо взето сватбата беше организирана. Вярно, не беше голяма - 70 човека, ама правих подаръче за всеки и си ходех на работа през цялото време. Всичко сме си организирали аз и ММ. Та сватба се организира лесно, стига да знаете, какво точно искате и къде да го търсите. Аз примерно знаех, че искам Даниел Даков за фотограф и Вили Вълкова за гримьор, знаех каква торта и от къде да поръчам, точно каква украса искам и модел на роклята. Simple Smile

# 171
Здравейте от мен! И ние с приятеля ми 2017г ще подпишем Simple Smile Мислим да не е типична българска сватба, струва ни се малко безсмислено харчене на пари Simple Smile повече ни се иска да е на някое готино място, с най-близките или само ние си Simple Smile а защо не и някое пътешествие да си спретнем вместо да даваме сумати пари за почерпка на 100тина гости Simple Smile Още нищо не е измислено, но май ще е импровизирана датата Grinning

# 172
  • Euskal Herria
Да попитам и тук - нужни са ми музиканти за взимането на кумовете, за извеждането на булката. Някакви препоръки? За Пловдив става въпрос. Питах и в съответната тема (за града), но не пречи и тук да попитам.

# 173
  • София
Да се похваля Hug Hug Избрах фотограф Димитър Кунев .
Моля ви дайте преложения за оператор, DJ  и водещ  Whistling Whistling

# 174

Здравейте и от мен и честито на всички бъдещи булки! Аз също съм в отбора, след 9 години и дете на почти 5 години моя любим падна на колене пред 90 човека, на сватбата на сестра ми и ми предложи. Много съм развълнувана, нашата дата е 06.05.2017г. Започнахме с организацията, резервирахме ресторант, видео оператор и жена която ще ми направи украсата и подаръците, поканите и всички необходими неща. Tърся си фотограф. Сватбата ще е в Перник. Ще се радвам да ми помогнете.
Гери, честито и на теб!
Коя е жената, която ще ти прави тези неща? Аз само покани съм си избрала засега.

Здрасти, избрала съм Сватбена агенция "ТИ ДЖЕЙ АРТ" - жената се казва Теди, много ми хареса как работи. Август месец беше сватбата на сестра ми, всичко свързано с окраса, покани и подаръци направи Теди. Страхтна е.

# 175
За видео ние сме изключително доволни от Сашко Георгиев. http://uks-bg.com Невероятен професионалист. Ние нямахме водещ, д-джея водеше тържеството ни Simple Smile

# 176
  • София
За видео ние сме изключително доволни от Сашко Георгиев. http://uks-bg.com Невероятен професионалист. Ние нямахме водещ, д-джея водеше тържеството ни Simple Smile
Кой ви беше DJ?

# 177
Кой ви беше DJ?
Жоро Тасев

# 178
Да питам и аз булките от Варна дали имат напредък с намирането на място за провеждане на сватбата на открито, че за сега все още съм до никъде с това. Да не говорим, че и на всички места искат намаляне на музиката след 11 часа ако е на открито. Имате ли идея малко ли трябва да се намали музиката или говорим за съвсем малко?
За съжаление никакъв напредък..започвам да премислям вариантите за закрито тържество newsm78

# 179

Много добър избор си направила била съм на сватба, на която той беше фотограф и наистина се раздава на 100 % , даже и аз искам да го наема, но много си е дигнал цените и не сме сигурни все още дали ще е той.Иначе миналата година той снима на моята най-добра приятелка и аз бях кума и наистина изключителен е, но тя миналата година за златен пакет даде 600 лв , а сега е 1200лв и то не включва след сватбена, която мин.година се включваше.

......
Иначе аз запазих Удиком приказната градина за 29 юли 2017.Моля някой да ми даде препоръка  за кетъринг фирма, фирма от която се наемат маси, столове, покривки и т.н. Украсата мисля сама да си я правя -семпла и изчистена с живи цветя, които ще си купя от някоя борса.За видео и фото също давайте препоръки ако някой знае добри в София.

Общи условия

Активация на акаунт