Сватба 2017

• 115 004
  • 869
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета , присъединявам  се като бъдеща булка   Simple Smile Simple Smile Simple Smile Нашата сватба ще е на 08.07.2017г.

# 211
Здравейте булки Simple Smile моята дата е 25.06 , като сме решили деня преди това да сключим граждански. Засега съм отметнала няколко неща. Имаме ресторант : сикрет гардън в сливен, диджей, който ще в и водещ ; и фотограф. Все още се чудя за видеооператор. Тези които харесвам ми дават искат станилна сума от 3-4 000 лв, а няма как да отделя толкова. Дайте ми предложения Simple Smile

# 212
Здравейте, и аз се включвам като бъдеща булка 2017. Сватбата ще бъде на 07.05.2017 в Перник  Simple Smile Вече съм запазила ресторанта, DJ, фото и видео, както и гримьорката, защото май е месеца с абитуриентите и не исках да ме изпреварят  newsm53. Още не съм запазила обаче ритуалната и църквата...  smile3506

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 18:38 от Sania07

# 213
   Здравейте, бъдещи булки и честито ви щастие bouquet
Вмъквам се с един въпрос: канени сме на сватба и младоженците искат за подарък пари. За мен това обаче е малко.... как да кажа... опростено Simple Smile и се питам дали биха се обидили, ако им дадем подаръчен ваучер newsm78
Вие как бихте реагирали? Ще се обидите ли при такова положение?

# 214
Аз също не харесвам предварително поискани подаръци по този начин, но има хора с основателна причина - някои живеят в чужбина, други планират скорошно заминаване с цел установяване.
Щом искат хората пари-дайте им.

# 215
Ние също ще искаме само пари като подарък. Сватбата ще си направим ние с кредит от банка. С парите, които съберем искаме да си върнем кредита.. и дано остане нещо и за нас... За това, щом искат пари по-добре да им дадеш пари.

# 216
   Здравейте, бъдещи булки и честито ви щастие bouquet
Вмъквам се с един въпрос: канени сме на сватба и младоженците искат за подарък пари. За мен това обаче е малко.... как да кажа... опростено Simple Smile и се питам дали биха се обидили, ако им дадем подаръчен ваучер newsm78
Вие как бихте реагирали? Ще се обидите ли при такова положение?
Даайте им пари, ако искате да е различно. Просто купете нещо, в което да сложите парите Simple Smile

Преди време бях подарила едно ковчеже, което напълних с жълти стотинки все едно е злато, но на дъното имаше сумата, която реално им подарих. Сега малко съм разколебана дали идеята е била хубава. Но е нещо различно.

# 217
  • София

Преди време бях подарила едно ковчеже, което напълних с жълти стотинки все едно е злато, но на дъното имаше сумата, която реално им подарих. Сега малко съм разколебана дали идеята е била хубава. Но е нещо различно.

На мен пък много ми харесва,даже може да я открадна.  Laughing

# 218
Благодаря на всички, които ми отговорихте. Ще се съобразя с тяхното желание, все пак празникът си е техен.

Преди време бях подарила едно ковчеже, което напълних с жълти стотинки все едно е злато, но на дъното имаше сумата, която реално им подарих.
Много хубава идея. Така пак ще имам повод да обикалям по магазините. А стотинките откъде? От ДСК?

# 219
  • София
Аз лично си имам доста жълти натрупали се,догодина сме на сватба и мисля още тогава да го направя това.  Simple Smile

# 220
 То и аз съм сложила един буркан на рафта за тая цел, ама пусто се не пълни Laughing

# 221
Здравейте булки Simple Smile моята дата е 25.06 , като сме решили деня преди това да сключим граждански. Засега съм отметнала няколко неща. Имаме ресторант : сикрет гардън в сливен, диджей, който ще в и водещ ; и фотограф. Все още се чудя за видеооператор. Тези които харесвам ми дават искат станилна сума от 3-4 000 лв, а няма как да отделя толкова. Дайте ми предложения Simple Smile

Вие един или двама видеооператора искате?

# 222
Свържи се с uks-bg
Видеото е Сашко Георгиев. Уникален е! Страхотен професионалист и не взима чак толкова скъпо. Към него има и фотограф, който също е много добър.

# 223
Здравейте, мимичета!Честито на всички bouquet.
Ще се върна да Ви изчета.И аз ще организирам сватбата си от чужбина Simple Smile.
Още нищо организирано нямаме още сме в умуване на дата май -юни месец.
Предполагам вече сте обикаляли булченските магазини. Държа роклята да ми е на бг дизанер. Нямам и хабер понятие как вървят цените и кой са добрите ни дизайнери. Ще помоля за помощ

# 224
Стотинките просто ги бяхме събрали с времето и им измислихме предназначение.

Общи условия

Активация на акаунт