Сватба 2017

• 114 896
  • 869
  •   1
Отговори
# 345
Ние наехме Емо, защото Стоян беше зает на нашата дата. Изглежда много точно момче и изцяло ще се съобрази с вкуса ни. И е възпитан и умерен, което за мен е много важно. Не искам простотии и дебелашки шегички Simple Smile

# 346
  • София
Ние наехме Емо, защото Стоян беше зает на нашата дата. Изглежда много точно момче и изцяло ще се съобрази с вкуса ни. И е възпитан и умерен, което за мен е много важно. Не искам простотии и дебелашки шегички Simple Smile

По препоръка на мъжа ми съм се спряла на един, но гледам да търся още, обаче нервичките за търсене са ми малко  Grinning

# 347
Хайде сладурки,която има рокля да покаже, мн ми е интересно кой на каква се е спрял.

# 348
Аз мисля да поизчакам с роклята..има доста време и не ми се иска да ми омръзне дотогава Grinning Но и аз ще се радвам ако има булки, които вече са си избрали модели, да споделят с нас Hug

# 349
  • София
Аз избрах рокля Eleonora от колекцията на La sposa  Party

# 350
Страхотен избор Simple Smile много е красива !

# 351
Хайде сладурки,която има рокля да покаже, мн ми е интересно кой на каква се е спрял.

На снимката ми е голяма, ще има малко корекции.
Влюбих се, семпла, изчистена.

# 352
колко ви излязоха роклите

# 353
Включвам се и аз нова нова тук като бъдеща булка Simple Smile
17.06.2017 ще е Великият ден. И ще е в Стара Загора. Засега запазихме само ресторант и хотелска част. Ще се радвам ако някоя опитна мама сподели нещо за парти агенциите там, понеже моят момък е от там и да се спазва традицията... Simple Smile
Също така кога мислите е редно да тръгна за рокля? На мен ми се върти нещо март, април....
Имах вече неприятна случка в сватбен магазин. Продавачка ми каза, че до юни месец ще съм бременна  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 354
  • София
Включвам се и аз нова нова тук като бъдеща булка Simple Smile
17.06.2017 ще е Великият ден. И ще е в Стара Загора. Засега запазихме само ресторант и хотелска част. Ще се радвам ако някоя опитна мама сподели нещо за парти агенциите там, понеже моят момък е от там и да се спазва традицията... Simple Smile
Също така кога мислите е редно да тръгна за рокля? На мен ми се върти нещо март, април....
Имах вече неприятна случка в сватбен магазин. Продавачка ми каза, че до юни месец ще съм бременна  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Е зашо да е неприятна  Laughing Пък и това си зависи от вас.  Grinning Аз много държах да мине сватбата и чак след това да работим за бебе.  Mr. Green Сватбата ми беше май, капарирах си роклята декември. Всичко ми беше готово от рано, не  мога да правя нещата в последния момент.  Simple Smile

# 355
Продавачката е имала в предви, че няма смисъл сега да гледа за рокля, защото до юни вече няма да й става Simple Smile
Неприятно, наистина.
В нашите магазини, когато отиваш да купуваш, все едно че отиваш на война. И покупката ти е бойното знаме на врага- лесно не го дава!
Пък, недай си Боже, да искаш само да разгледаш... все едно чи отиваш на гилотината Simple Smile

# 356
  • София
Продавачката е имала в предви, че няма смисъл сега да гледа за рокля, защото до юни вече няма да й става Simple Smile
Неприятно, наистина.
В нашите магазини, когато отиваш да купуваш, все едно че отиваш на война. И покупката ти е бойното знаме на врага- лесно не го дава!
Пък, недай си Боже, да искаш само да разгледаш... все едно чи отиваш на гилотината Simple Smile

Много добре разбрах какво е имало в предвид  Laughing Ама аз например, ако работя за бебе сега, не бих си определяла дата за юни или ако си определя, няма да си търся рокля от сега.  Mr. Green

# 357
Зависи, с моята извадих голям късмет ,хванах намаление И ми излезе 150 £. Mr. Green
Чисто нова е, не е пробвана.
След като я купих, се обадих на ММ , да му кажа, не ми повярва колко струва , докато не му показах касовата бележка .  Mr. Green
 Иначе бях предвидила да дам най-много 700 £.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 09:18 от NoLimits

# 358
NoLimits, браво за покупкатаа Hug Цената е страхотна наистина!

# 359
  • London, UK
Зависи, с моята извадих голям късмет ,хванах намаление И ми излезе 150 £. Mr. Green
Чисто нова е, не е пробвана.
След като я купих, се обадих на ММ , да му кажа, не ми повярва колко струва , докато не му показах касовата бележка .  Mr. Green
 Иначе бях предвидила да дам най-много 700 £.

Можеш ли да ми кажеш от къде си я взела? Може и на лично съобщение - да няма спам.

Общи условия

Активация на акаунт