Сватба 2017

• 114 889
  • 869
  •   1
Отговори
# 405
Нашата фотосесия беше преди всички ритуали,разбирасе в деня на сватбата Simple Smile Мъжът ми дойде да ме вземе  с неговите близки,в моя дом бяхме около 10 човека,останалите гости трябваше да дойдат пред ритуалната зала.След като всички бяхме вкъщи(около 20 човека)ние двамата,кумовете,фото и видео тръгнахме за фотосесията(тя беше на 5 Мин с кола) в парка в нашия квартал.Беше пролет и имаше навсякъде зеленина и цветя.Ние с мъжа ми бяхме се разхождали там и предварително си бяхме набелязали 5,6 различни места Simple Smile Останалите гости хапваха и пийваха у нас за час.Върнахме се до блока гърмяхме конфети и всички в колона към ритуалната,където ни чакаха всички останали.Всичко беше точно,никакво чакане,бавене,празни дупки и такива работи.Хубаво си обмислете графика Simple Smile)))

# 406
Ние мислим като ме вземат от нас да отидем в църквата с най-близките. След това ще бъде фотосесията и след нея ритуалната, където ще дойдат всички останали гости. После в ресторанта, който се намира близо. Чакане ще има само за най-близките , но те няма да се сърдят  Wink

# 407
  • София
newsm78 Ами гостите какво ще правят през този час
ще пият кафе.

# 408
Ние ще сме без ритуална зала, от вкъщи към църквата и оттам ресторант. По принцип съм планувала сесията между църквата и ресторанта, но пак за част от гостите ще има известно чакане. Сватбата ще започне в Добрич - вземане и църква, а ресторантът е в Златни пясъци. Та си мислех докато някои пътуват към ресторанта, ние да отидем на фотосесия, а част от гостите, които не са от Добрич, ще дойдат направо в ресторанта. Но пак няма да има много време за фотосесията..Остава да измислим и къде да е тя Grinning

# 409
Аз съм го обмислила така: подписване в ритуална зала само с най-близките, след това фотосесия час и половина, после църквата, където ще дойдат всички, и директно в ресторанта. Дори в поканите ще спомена само църквата и ресторанта, за да няма чакане за болшинството от гостите, а само за най-близките. И залата, и църквата, и ресторантът са на 100-200 метра разстояние едни от други, което ми беше основна цел в планирането. Била съм на сватби, по време на които се е налагало да прекосим цяла София и никак не ми допада, затова планирах моята сватба по друг начин. Simple Smile

# 410
  • София
На нас фотосесията ни беше преди залата. След снимките подписахме и всички се отправихме към ресторанта. Всички бяха много доволни. Много държах гостите да не трябва да ни чакат, защото младоженците почти никога не се съобразяват с това. А след 2 месеца си направихме следсватбена фотосесия на морето.  Heart Eyes

На една сватба след църквата всички се насочихме към ресторанта, не знаехме обаче, че младоженците ще се снимат до него и че всъщност не може да се влезе вътре. Беше много студено и трябваше да ги чакаме близо час отвън, е в антрето имаше диванче за 3-ма души, но гостите бяхме 150.  Rolling Eyes

Случвало ми се е да обявят по микрофон, че можем да влезем в ресторанта и като отидохме пред вратата казаха, че не можем и са се объркали.  Naughty Доста лошо впечатление правят тези неща.

# 411
Нашата фотосесия също ще е след църквата, за 1 час сме го решили в 15:00 църква, към 15:30 фотосесията  до към 16:30, през това време гостите могат да пият кафе и да са на welcome drinks в ресторанта. Направили сме към 17:30 да започне изнесения ритуал, който ще е около 15 мин. не повече. След което снимки с всеки и поздравления и подаръци,и след това, гостите се настаняват. Искахме да няма в самото сватбено тържество събирането на подаръци, защото е много мудно и отнема голяма част от времето, за това е след подписа. А  по време на сватбеното тържество просто ще минем за наздравица с всеки.

# 412
  • Варна
Включвам се и аз като бъдеща булка.  Grinning Grinning Grinning Simple Smile Избрали сме дата 07.10.2017 в Бургас. Може ли някоя дама да ми препоръча фотограф от Бургас,тъй като не съм от града и нямам поглед кой, как работи  Hug Grinning Grinning Grinning

# 413
Хей момичета много сте тихи, никакви ви няма, пишете споделяйте, показвайте, хвалете се !  Grinning Grinning Grinning Grinning Laughing Laughing Laughing

# 414
Не е лесно на бъдещите булки. И сватба да стягат и за Коледа да се готвят... затова сигурно ги няма Simple Smile
За тази Коледа съм приготвила изненада за родата. Купила съм костюм на мъжа ми- да се прави на Добрия старец. За децата съм взела диадеми с рогца- те ще са еленчетата. Пък аз ще вляза в образа на Снежанка със... сватбената си рокля hahaha Няма да събира прах само я Laughing

# 415
Не е лесно на бъдещите булки. И сватба да стягат и за Коледа да се готвят... затова сигурно ги няма Simple Smile
За тази Коледа съм приготвила изненада за родата. Купила съм костюм на мъжа ми- да се прави на Добрия старец. За децата съм взела диадеми с рогца- те ще са еленчетата. Пък аз ще вляза в образа на Снежанка със... сватбената си рокля hahaha Няма да събира прах само я Laughing
Браво на теб, така трябва, то и аз много задачи имам, Коледа подготвям подаръци за всички, на 20- ти момченцето ми става на 5 годинки, приготвям подаръците за градината да направим празника му хубав. Освен това на 20-ти имам изпит и вечерта съм на банкет. Страшно натоварен човек съм хахах. Важното е да сме живи и здрави Simple Smile А вие сте била булка, дайте някои фотос да ви видим ние бъдещите такива. Simple Smile

# 416
Навярно булките изчезнаха заради празниците да Laughing След НГ подготовката ще е по-усилена предполагам. Аз лично не бързам много, защото все си казвам, че има много време...Дано само накрая да не стане така, че да не ми стигне. Бъдещи булки, споделете как сте планували украсата  Thinking Сами ли ще си я правите, с агенция ли ще сте и съответно коя ще е тя? Аз над това размишлявам в момента.

# 417
Незнам как да качвам снимки в бг мама Sad
Иначе бях булка преди 10 години. Тази година ни беше юбилейна- розова сватба  Party
А иначе навремето смятах да си взема рокля под наем (нали съм си практична), но не ми харесаха роклите. И най- бялата биеше повече на шампанско  hahaha
Бяхме с  агентка, но не останах доволна. Не мога да кажа, че ни помогна с нещо. Освен да прибере парите Wink

# 418
  • София
Ето, аз ще ви покажа  Simple Smile

Скрит текст:

# 419
Сеа, разкошна си Hug Hug Hug
Т.е. разкошна си била Laughing
Пиши ми как се качват лични снимки, pls

Общи условия

Активация на акаунт