Сватба 2017

• 114 922
  • 869
  •   1
Отговори
# 255
Става въпрос за София sea.sea
alayne Значи ще трябва да се насочим в църква, в която ще са по-отворени и склонни да направим първо църковен брак. Все си мисля, че с добра дума и ако попаднем на разбран човек всичко е възможно в днешно време, но винаги е по-добре да предвидиш и всичк спънки, коитo могат да се появят.
Доста странно наистина да се пуснат гостите към средата след като вече Ви е венчал  newsm78
Предложения за църкви където сте попадали на отзивчиви Божи служители?
Аз съм кръстена в Св. Неделя и винаги много съм я харесвала, но не знам дали там ще направим църковния?!?! Някой да има някакви впечатления?

Момичета споделете и Вие на кои църкви сте се спрели за София!
Благодаря  Blush

# 256
alayne Значи ще трябва да се насочим в църква, в която ще са по-отворени и склонни да направим първо църковен брак. Все си мисля, че с добра дума и ако попаднем на разбран човек всичко е възможно в днешно време, но винаги е по-добре да предвидиш и всичк спънки, коитo могат да се появят.
Доста странно наистина да се пуснат гостите към средата след като вече Ви е венчал  newsm78
Аз съм кръстена в Св. Неделя и винаги много съм я харесвала, но не знам дали там ще направим църковния?!?! Някой да има някакви впечатления?

Благодаря  Blush

Ние ще сме в Семинарията. Ресторанта на Интерпред. Ритуална "Студентска". Едно до друго е всичко.

# 257
  • София

Благодаря  Blush

В София няма реален изнесен ритуал. Само 'театър" е. Задължително трябва да подпишете в зала! Peace

# 258
zmei_ Браво за избора. Семинарията наистина е много красиво място за църковния брак, също и за снимки след това на открито.

sea.sea Ухх това истина ли е, защо пък така са го измислили в София да не може... Cry

# 259
  • София
Истина е да. Във всяка община е различно,но в София не дават. Може или да направите всичко в един ден (наистина си е разкарване, но сме били на такава сватба и беше много хубаво), а другият вариант е подписването в един ден, а църковният и ресторантът в друг ден.

# 260
Истина е да. Във всяка община е различно,но в София не дават. Може или да направите всичко в един ден (наистина си е разкарване, но сме били на такава сватба и беше много хубаво), а другият вариант е подписването в един ден, а църковният и ресторантът в друг ден.
Със сигурност ще се постараем да го направим в един ден  Praynig Peace Това с различните дати ама хич не ми харесва, просто някакво мое си суеверие..  Naughty

# 261
  • София
Със сигурност ще се постараем да го направим в един ден  Praynig Peace Това с различните дати ама хич не ми харесва, просто някакво мое си суеверие..  Naughty

Разбирам те и на мен не ми допада. Simple Smile Ние имахме само граждански и ресторант,не искахме църковен. Simple Smile

# 262
Първо църковен брак не може. Така е по закон. Църковнияъ брак няма юридическа стойност в българия. Ако някъде се съгласяъ на такова нещо ще е цяло чудо и значи наистина сте ги омаяли със силата на любовта си

# 263
  • София
Първо църковен брак не може. Така е по закон. Църковнияъ брак няма юридическа стойност в българия. Ако някъде се съгласяъ на такова нещо ще е цяло чудо и значи наистина сте ги омаяли със силата на любовта си

Принципно си права,но в България не е чак толкова сложно, с пари всичко става. И на такава сватба сме били.  Peace

# 264

Принципно си права,но в България не е чак толкова сложно, с пари всичко става. И на такава сватба сме били.  Peace
Влезнах в сайта на Обредна зала "Триадица" и на Услуги пише следното:
Платими услуги /по желание на младоженците/
5. Осигуряване на обредно лице и провеждане на сватбен ритуал извън обредната зала

Дали си плащаш за истински изнесен ритуал, или ще им се плати за постановка за пред гостите и преди това отново трябва в залата да се разпишем?!?  Май ще взема да звънна в Понеделник да разпитам  phoneuu phoneuu

# 265
  • София

Влезнах в сайта на Обредна зала "Триадица" и на Услуги пише следното:
Платими услуги /по желание на младоженците/
5. Осигуряване на обредно лице и провеждане на сватбен ритуал извън обредната зала

Дали си плащаш за истински изнесен ритуал, или ще им се плати за постановка за пред гостите и преди това отново трябва в залата да се разпишем?!?  Май ще взема да звънна в Понеделник да разпитам  phoneuu phoneuu

Освен да са въвели някакви промени, но до скоро не можеше.  Thinking Иначе повечето хора май си наемат някаква водеща, която да води изнесения ритуал, но явно и от гражданското може.

# 266
Да се включа.
В София община -изнесен ритуал няма ,има само предварително подписване и театър.
В София област -истински изнесен ритуал има.
Църковен брак преди граждански, няколко поста по-нагоре е описано при нас как беше.

# 267
  • London, UK

Всъщност според тази статия може http://nmitev.com/blog/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B0%D0%BA/ Въпросът е до колко свещениците са съгласни да го направят.

# 268
Според мен при добро стечение на обстоятелствата, късмет и уговорки всичко е възможно  smile3521

# 269
  • София
И все пак няма да ви изнесат ритуалната зала в заведение.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт