Сватба 2017

• 114 992
  • 869
  •   1
Отговори
# 240
  • София
хм...не съм попадала на надпечатани. Когато на снимката дават картичка с текст то е за да видиш как би изглеждало. Разбира се че няма да ти дадат надписани картички, не знаят имената и нищо Simple Smile
Ние ще подарим компаси. Мънички, в хубави кутийки с закачено винтидж листче с текст нещо от сорта, за да намирате винаги любовта като нас или за да вървите винаги към любовта или подобно, не сме го намислили още. Ето от къде взех идеята: https://www.google.at/search?q=compass+wedding&espv=2&so … p;bih=871#imgrc=_

само че нашите са "сребърни" и ще ги гравираме на гърбовете, а не вътре.

Идеята за подаръци е страхотна, а колко излиза като цена,ако не е тайна  newsm78

# 241
zmei_,идеята с компаса е много хубава  Simple Smile
По принцип доставката от Алиекспрес е до 60 дни (2 месеца). И аз мисля да поръчам подаръците от там.
За надписването мисля, че ако искаш могат да ти ги напечатат

# 242
Моите покани ги поръчах от тук - http://imperatrizata.blogspot.bg/2015/08/blog-post_7.html

Страхотни се получиха. Единственото, което ми отне време е измислянето на текста, защото исках да има персонализирани и различни текстове за родителите и за сестрите ни. Всички покани бяха персонализирани - до кого е поканата.

От поръчката до получаването мина малко над 1 седмица.

След като ни мина сватбата попаднах на една страхотна идея - http://www.elkanchito.com/ - електронна покана Simple Smile

Относно подаръчетата - ние до последно не бяхме решили точно и всичко направихме в последния момент. Подаръчетата ни бяха етикети за багаж с наш монограм. Според мненията на гостиет - идеен и практичен подарък. Според нас с хубава идея - да ги използват при пътуване Simple Smile.

# 243
  • София

Относно подаръчетата - ние до последно не бяхме решили точно и всичко направихме в последния момент. Подаръчетата ни бяха етикети за багаж с наш монограм. Според мненията на гостиет - идеен и практичен подарък. Според нас с хубава идея - да ги използват при пътуване Simple Smile.

Имаш ли снимка.  Simple Smile

# 244

Имаш ли снимка.  Simple Smile

Имам, да

http://dox.bg/files/dw?a=51c3c1595d

На подаръчето, шоколадчето и торбичката.

# 245
  • София
Мерси. Hug Много оригинално Peace Никога не би ми хрумнало.  Simple Smile

# 246

Резервирахме в Секвоя, а вие? DJ и водещ ще ни бъде Иван, много се чудехме кой да е, но на края се спряхме на него. Каква е цената за изнесен ритуал, казаха ми, че са вдигнали цените доста, но не съм ходила още да проверя. Кой избрахте за фото и видео?
[/quote]

Ние сме в Ел Дорадо, ами изнесения ритуал ще го направи водещата на сватбата, той ще е просто за да има подпис пред хората. Ние предния ден ще си подпишем. За цена не сме говорили, но тя не е от тези дето ти режат главата, скромна е и не взима доста. За фото и видео се доверихме на Сашо Георгиев, те бяха и на сестра ми на сватбата август месец и сме много доволни от тях. DJ не знаем още кой имаме среща в неделя с Владимир Русев.

# 247

Резервирахме в Секвоя, а вие? DJ и водещ ще ни бъде Иван, много се чудехме кой да е, но на края се спряхме на него. Каква е цената за изнесен ритуал, казаха ми, че са вдигнали цените доста, но не съм ходила още да проверя. Кой избрахте за фото и видео?

Ние сме в Ел Дорадо, ами изнесения ритуал ще го направи водещата на сватбата, той ще е просто за да има подпис пред хората. Ние предния ден ще си подпишем. За цена не сме говорили, но тя не е от тези дето ти режат главата, скромна е и не взима доста. За фото и видео се доверихме на Сашо Георгиев, те бяха и на сестра ми на сватбата август месец и сме много доволни от тях. DJ не знаем още кой имаме среща в неделя с Владимир Русев.
[/quote]

Питах за цената в ритуалната. А кой/коя ще ви е водещ? Не съм чувала за отделни водещи в Пк, обикновено е DJ-a. Украсата кой ще ви я прави? Аз се спрях май на Хриси в Квартала.

# 248
Здравейте,
Първо искам да кажа ЧЕСТИТО на всички бъдещи булки  Two Hearts
Аз също се включвам в темата с голям интерес, тъй като и  на мен ми предстои сватба през 2017  Blush
Скоро получих предложението  newsm44  и честно казано мислех, че е много рано за сериозни организации, но като гледам колко от Вас вече имат много неща отметнати определено май ще трябва и аз да се активизирам.  Peace
За дата не сме мислили сериозно, но ни се върти нещо в главите като Август/Септември  sun
Ще се радвам на всякакви съвети от къде да започна  Hug

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 11:15 от Puffy-Cat-13

# 249
  • София
Здравейте,
Аз също се включвам в темата с голям интерес, тъй като и  на мен ми предстои сватба през 2017  Blush
Скоро получих предложението  newsm44  и честно казано мислех, че е много рано за сериозни организации, но като гледам колко от Вас вече имат много неща отметнати определено май ще трябва и аз да се активизирам.  Peace
За дата не сме мислили сериозно, но ни се върти нещо в главите като Август/Септември  sun

Запазване на дата, църква (ако имате) и ресторант. Peace

# 250

Питах за цената в ритуалната. А кой/коя ще ви е водещ? Не съм чувала за отделни водещи в Пк, обикновено е DJ-a. Украсата кой ще ви я прави? Аз се спрях май на Хриси в Квартала.

Ами една жена която ще е водеща на сватбата Сибила Гешева се казва от София е. Също така и украсата ще ни е от Теодора Джоджова , пак от София.

# 251
Здравейте,

Благодаря,

Да, ще имаме църковен брак, но тук ми изниква един въпрос. Тъй като искам да сме с изнесен ритуал и после направо да се настаним в ресторант/ идеята е да са на едно място/, дали е възможно да сключим първо църковния брак?
 Виждам, че честа практика е подписването в преден ден, но тази идея с две различни дати на гражданския и църковния не ни допадат /ще се чудя после кога ще ни е годишнината GrinningJoy.

# 252
  • София
Здравейте,

Благодаря,

Да, ще имаме църковен брак, но тук ми изниква един въпрос. Тъй като искам да сме с изнесен ритуал и после направо да се настаним в ресторант/ идеята е да са на едно място/, дали е възможно да сключим първо църковния брак?
 Виждам, че честа практика е подписването в преден ден, но тази идея с две различни дати на гражданския и църковния не ни допадат /ще се чудя после кога ще ни е годишнината GrinningJoy.

А за кой град става въпрос?

# 253
Здравейте,

Благодаря,

Аз като прясна булка , ние направихме църковен преди гражданския, но трудно намерихме църква ,която да се съгласи. Да не говорим ,че попаднахме на някакъв много праведен свещеник. Извърши ритуала, но ни даде документа след, като му  представихме акта за граждански брак( не ,че има значение). И другото странно беше ,че понеже не сме женени и той ни венчае пръв , докато не ни ожени , не пусна гостите да влязат в църквата , което беше малко казано не приятно. Защото гостите реално влязоха вътре по средата на церемонията. Затова съвет , говорете подробно всичко с свещеника.

# 254
Идеята за подаръци е страхотна, а колко излиза като цена,ако не е тайна  newsm78
[/quote]

Не е тайна разбира се Grinning
Ето ги компасчетата: https://www.aliexpress.com/item/Pocket-Mini-Camping-Hiking-Compa … 010608.0.0.PgMorp

Само, че аз като поръчах сега 10 мостри ми излезе по 0.45$ на бройка. Ако ни харесат ще купим за 110 човека + резерва десетина бройки. Към 50$ ще излезе. Но годеникът нещо негодува и иска да вземем едни други компаси, значително по-красиви....и скъпи: https://www.aliexpress.com/item/Outdoor-Camping-Hiking-Portable- … aeb8-bd7236d6368f

Ще се радвам да кажете мнение дали цената е ок (тези, които той иска ще ни излязат към 400лв...), на мен ми е множко...ама де да знам?  newsm78 #Crazy

И към това разбира се сметни и кутийките. Ние се спряхме на тези: https://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-High-quality-Pyram … bf3a-b7a436d98bcf

Като спазарих 140 за тази цена (която е за 100 бройки).

Общи условия

Активация на акаунт