Сватба 2017

• 114 994
  • 869
  •   1
Отговори
# 225
Преди време бях подарила едно ковчеже, което напълних с жълти стотинки все едно е злато, но на дъното имаше сумата, която реално им подарих. Сега малко съм разколебана дали идеята е била хубава. Но е нещо различно.
[/quote]

Не се бях сещала за нещо такова, но звучи доста оригинално Peace

# 226
Здравейте мами! Нова съм, току що си направих регистрация, но трябва да ви уверя, че доста време бяхте мои съветници, доктори, усмирители и т.н. Simple Smile
Предстои ми сватба на 15.07 с моята любов. Всичко резервирах вече: ресторант, църква, ритуална, фото, DJ, харесах си гримьор (но не записва още от сега луди булки като мен), поръчах мостри за подаръци за гостите и харесах кутийки за тях. Ако някоя от вас иска съвет по някое от тези неща нека пита, ще помогна с удоволствие.
Четох доста за фризьори тук, но някак си ми се повтарят 4-5 имена. Например от прословутият Георги Петков много ме разочарова. Славя се с гъста коса (някой ще решат, че това е хвалба, да ама не, казвам го с голяма тъга  newsm62)и фризьорите като ме видят на вратата и теглят клечка кой ще има участта да се занимава с косището ми. Писах му във Фейсбук....там ми се вижда само профилната снимка на която почти никаква информация не може да добие човек за косата ми. Пратих му снимка, на която е прическа която искам. Имаше около 826325524 начина да реагира: неутрално, да откаже, да каже, че ще се видим и ще говорим и т.н. Но той изтресе, че ми е малко косата (не говорим за дължина) и ще ми трябват още 3-4 реда коса за това иначе нямам шанс. Сещате се, че като бъдеща булка емоциите са ми на 6...и някак си може би прекалих, НО много се обидих. ТА....олеле с какъв дълъг пост започвам членството си тук Grinning ...та кажете ми съвет за добър фризьор. Интересува ме да прави добри прически на дълги коси (няма да е кок). Много съм си харесала Студио Blondi Боряна....страхотна е...но как пък ЕДНО мнение не намерих в нета. Това малко ме тревожи. Някои има ли опит при нея за прическа (не просто подстригване)

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 17:45 от zmei_

# 227
Здравейте, и аз се включвам като бъдеща булка 2017. Сватбата ще бъде на 07.05.2017 в Перник  Simple Smile Вече съм запазила ресторанта, DJ, фото и видео, както и гримьорката, защото май е месеца с абитуриентите и не исках да ме изпреварят  newsm53. Още не съм запазила обаче ритуалната и църквата...  smile3506

Хей здравей и нашата е в Перник само че на 6.5.2017, хехех а къде сте резервирали дай ми помощ за ДИДЖЕЙ. Ние сме запазили фото и видео, ресторант, църква. Ще подпишем на предния ден, а в дена на сватбата ще имаме изнесен ритуал.

# 228

zmei_ Това в София ли ? Не съм ги пробвала за прически, но защо не пробваш COCO dry bar & more и Hair spot в The mall?

# 229
В София е да. Simple Smile

# 230
zmei_, ако говориш за София, аз мога да препоръчам Студио 27 Wink

# 231

Хей здравей и нашата е в Перник само че на 6.5.2017, хехех а къде сте резервирали дай ми помощ за ДИДЖЕЙ. Ние сме запазили фото и видео, ресторант, църква. Ще подпишем на предния ден, а в дена на сватбата ще имаме изнесен ритуал.
[/quote]

Резервирахме в Секвоя, а вие? DJ и водещ ще ни бъде Иван, много се чудехме кой да е, но на края се спряхме на него. Каква е цената за изнесен ритуал, казаха ми, че са вдигнали цените доста, но не съм ходила още да проверя. Кой избрахте за фото и видео?

# 232
  • London, UK
Здравейте, момичета. Моята сватба ще е на 02.09.2017 г в София. Вече съм резервирала хотел/ресторант, църква, фото + видео и DJ. Сега ми предстои да избера покани, фризьор и гримьор. Ще се радвам ако можете да ме насочите, тъй като живея в чужбина и не знам от къде да започна с търсенето. Поканите са по-спешни, тъй като няма да се прибирам много и ще трябва да станат бързо, за да мога да ги раздам.
Благодаря ви за помощта!

# 233
Здравейте, момичета. Моята сватба ще е на 02.09.2017 г в София. Вече съм резервирала хотел/ресторант, църква, фото + видео и DJ. Сега ми предстои да избера покани, фризьор и гримьор. Ще се радвам ако можете да ме насочите, тъй като живея в чужбина и не знам от къде да започна с търсенето. Поканите са по-спешни, тъй като няма да се прибирам много и ще трябва да станат бързо, за да мога да ги раздам.
Благодаря ви за помощта!

Здравей. Аз също живея в чужбина. Поръчах си поканите вчера по Aliexpress (от там са ми подаръците и кутийките за подаръците за гостите, номерца за масите...използвах ключови думи: wedding table number, wedding gift box). Като дойдат ще си ги напечатам тук във Виена, не знам къде живееш, но където печатат латиница, почти винаги предлагат и кирилица...поне при мен. От там мисля да ги пратя по пощата около 40. Другите 65 ще раздам лично около Март месец. Друг вариант е да имаш поканите и да напечаташ текста на А4 и собственоръчно да го лепнеш в поканите. Грим: Пепа Стоянова. Прическа аз лично още търся.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 17:56 от zmei_

# 234
  • London, UK
Благодаря ви за помощта!

Здравей. Аз също живея в чужбина. Поръчах си поканите вчера по Aliexpress (от там са ми подаръците и кутийките за подаръците за гостите, номерца за масите...използвах ключови думи: wedding table number, wedding gift box). Като дойдат ще си ги напечатам тук във Виена, не знам къде живееш, но където печатат латиница, почти винаги предлагат и кирилица...поне при мен. От там мисля да ги пратя по пощата около 40. Другите 65 ще раздам лично около Март месец. Друг вариант е да имаш поканите и да напечаташ текста на А4 и собственоръчно да го лепнеш в поканите. Грим: Пепа Стоянова. Прическа аз лично още търся.

Здравей. Като поръчаш поканите от Aliexpress те не идват ли с напечатан текст? Ако не след това трябва да се печата допълнително ли? Аз си мислех по-скоро за място на което да ми предложат дизайн и текст и директно да ги взема готови. Даже съм си харесала няколко дизайна от Интернет и се чудя къде мога да ги поръчам. В Aliexpress не видях нещо подобно на това което търся. Ти какви подаръци си поръчала?

# 235
хм...не съм попадала на надпечатани. Когато на снимката дават картичка с текст то е за да видиш как би изглеждало. Разбира се че няма да ти дадат надписани картички, не знаят имената и нищо Simple Smile
Ние ще подарим компаси. Мънички, в хубави кутийки с закачено винтидж листче с текст нещо от сорта, за да намирате винаги любовта като нас или за да вървите винаги към любовта или подобно, не сме го намислили още. Ето от къде взех идеята: https://www.google.at/search?q=compass+wedding&espv=2&so … p;bih=871#imgrc=_

само че нашите са "сребърни" и ще ги гравираме на гърбовете, а не вътре.

# 236
С Алиекспрес доставката е до 3 месеца. Това не е ли много дълъг срок? Спомням си че моите навремето ги купих точно за 5 мин. (колкото да си избера модела). Напечатах си текста сама вкъщи и- готово. За половин ден работа Simple Smile

# 237
има възможност да им пратиш текст и те да ти го напечатат в алиекпрес и аз съм се спряла на този вариант. Предполагам, че ще има само един вариант.

# 238
 DHL също работят с повечето продавачи на Aliexpress и доставят до 7 дни. Струва отгоре, но не е толкова скъпо. Все пак говоря за Виенам, не знам дали важи и за България. UPS и DHL доставят мнгоо бързо тук. newsm78

# 239
  • Euskal Herria
С Алиекспрес доставката е до 3 месеца. Това не е ли много дълъг срок? Спомням си че моите навремето ги купих точно за 5 мин. (колкото да си избера модела). Напечатах си текста сама вкъщи и- готово. За половин ден работа Simple Smile
Когато са повече бройки, а не мостри, ползват куриерска фирма и доставят бързо. Но все пак е добре да се гледат условията при покупката.

Общи условия

Активация на акаунт