Сватба 2017

• 114 951
  • 869
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте бъдещи булки, аз вече съм доста напреднала с подготовката. Имаме си фото и видео, DJ, водеща, украсата, подаръците за гостите, поканите, църква и ресторант запазени. Ние предния ден подписваме и на следващия първо църквата и след това изнесен ритуал в ресторанта. Имам си и РОКЛЯ, капарирах я и сега само малка корекция чакам да се направи. Препоръчвам на Пиротска да видите в ОКСАНА Мода има много достъпни цени и красиви рокли и не само рокли, страхотни неща има там. Аз от там избрах, доста сме напреднали и съм щастлива. Зная каква прическа и коя мацка ще ми я прави, доста съм предвидлива обичам по от рано да се спретвам. Превенцията ми е голяма слабост, обичам да имам време за реагиране при непредвидени ситуации. Успех сладурки :*

# 301
  • София
Гери, кога ти е датата, така като чета, си готова и другата седмица да направиш сватбата  Laughing
Ресторанта кой е и колко гости сте? Какво си избрала за подаръци за гостите?  Simple Smile

# 302
Първо църковен брак не може. Така е по закон. Църковнияъ брак няма юридическа стойност в българия. Ако някъде се съгласяъ на такова нещо ще е цяло чудо и значи наистина сте ги омаяли със силата на любовта си

Принципно си права,но в България не е чак толкова сложно, с пари всичко става. И на такава сватба сме били.  Peace

Ние искаме първо да ни бъде венчавката в църквата, след това в ритуалната. Попитах попа в църквата дали може и той ми каза, че няма проблем просто документа за църковен брак ще ми бъде даден след представяне на документа за сключен граждански брак. Не съм се молила или давала пари, веднага ми отговори. Но това е за Перник...

Навсякъде е различно, но наистина не е разрешено да има църковен преди подписването.
Вече е отменена тази забрана за сключването на църковен брак преди гражданския.
Ние така мислим да направим, за да не разкарваме гостите, ако не успеем да направим на едно място и двата ритуала.

# 303
  • София
Първо църковен брак не може. Така е по закон. Църковнияъ брак няма юридическа стойност в българия. Ако някъде се съгласяъ на такова нещо ще е цяло чудо и значи наистина сте ги омаяли със силата на любовта си

Принципно си права,но в България не е чак толкова сложно, с пари всичко става. И на такава сватба сме били.  Peace

Ние искаме първо да ни бъде венчавката в църквата, след това в ритуалната. Попитах попа в църквата дали може и той ми каза, че няма проблем просто документа за църковен брак ще ми бъде даден след представяне на документа за сключен граждански брак. Не съм се молила или давала пари, веднага ми отговори. Но това е за Перник...

Навсякъде е различно, но наистина не е разрешено да има църковен преди подписването.
Вече е отменена тази забрана за сключването на църковен брак преди гражданския.
Ние така мислим да направим, за да не разкарваме гостите, ако не успеем да направим на едно място и двата ритуала.

А къде го пише това?

# 304
Здравейте бъдещи булки, аз вече съм доста напреднала с подготовката. Имаме си фото и видео, DJ, водеща, украсата, подаръците за гостите, поканите, църква и ресторант запазени. Ние предния ден подписваме и на следващия първо църквата и след това изнесен ритуал в ресторанта. Имам си и РОКЛЯ, капарирах я и сега само малка корекция чакам да се направи. Препоръчвам на Пиротска да видите в ОКСАНА Мода има много достъпни цени и красиви рокли и не само рокли, страхотни неща има там. Аз от там избрах, доста сме напреднали и съм щастлива. Зная каква прическа и коя мацка ще ми я прави, доста съм предвидлива обичам по от рано да се спретвам. Превенцията ми е голяма слабост, обичам да имам време за реагиране при непредвидени ситуации. Успех сладурки :*

Браво на теб. А кой ще ти прави прическата, защото на мен това ми е проблем?

# 305
Ние сме в ресторанта на Интерпред,църква към момента на семинарията и зала Студентска.
Фотограф и DJ вече съм ангажирала,сега обмислям поканите.
Относно роклята и аз смятам,да я запазя в тайна от мм

Ауууууу сега кажи и че и вие ще се жените на 15.07 (то няма как де) . Това са нашите три локаций... Интерпред, семинария и студентска.  Хахахахаха страхотно!!! 

Ние сме на 29 😊

От 2009 г е отменено първо да е граждански брак,после църковен,но много малко църкви  го разрешават въпреки всичко. Ние поради тази причина се насочихме към църквата в семинарията,не защото там може,просто след ритуалната ни е близо.

# 306
Момичета какво мислите за търсене на рокля заедно с младоженеца? Знам, че не е хубаво да ме вижда с роклята преди сватбата, но... Обичам да ходя на пазар с него, има вкус...
Аз ходих да избирам рокля с мъжа ми, защото той беше винаги на разположение, пък и така гледахме и за костюм. Харесахме рокля, после отидох и с майка ми и тя да я одобри и я купихме. И въпреки, че я беше виждал, преди сватба я бях обличала, в деня на сватбата като ме видя облечена, гримирана с прическа реакцията му беше все едно никога не ме беше виждал  #Crazy

# 307
Гери, кога ти е датата, така като чета, си готова и другата седмица да направиш сватбата  Laughing
Ресторанта кой е и колко гости сте? Какво си избрала за подаръци за гостите?  Simple Smile
Ами благодаря, сватбата е на 06.05.2017г. в Перник. Подаръците за мъжете малки бутилчици с ракия, за жените съм се постарала повече, тъй като зная, че на жената повече и правят впечатление тези неща. Та за жените е една метална каляска с окраса и табелка. Мислех вътре да има нещо сладко, но реших че може и без. Експедитивна съм, защото уча и предстоящите изпити ме амбицираха да свърша с повечето неща за да имам време да уча и да ми е по - спокойно.

# 308
Момичета какво мислите за търсене на рокля заедно с младоженеца? Знам, че не е хубаво да ме вижда с роклята преди сватбата, но... Обичам да ходя на пазар с него, има вкус...
Аз ходих да избирам рокля с мъжа ми, защото той беше винаги на разположение, пък и така гледахме и за костюм. Харесахме рокля, после отидох и с майка ми и тя да я одобри и я купихме. И въпреки, че я беше виждал, преди сватба я бях обличала, в деня на сватбата като ме видя облечена, гримирана с прическа реакцията му беше все едно никога не ме беше виждал  #Crazy

Аз вече се чудя още повече какво да правя. "Хубавото" е, че моя е почти постоянно на работа и няма време да обикаля с мен, така че може и без него да се справя. Ще видим..

# 309

Браво на теб. А кой ще ти прави прическата, защото на мен това ми е проблем?

Ами на мен прическата ще ми е в София, понеже мен от там ще ме вземат. Една девойка казва се  Оля, работи в Надежда, но е страхотна.

Сега разбирам защо всичко за сватбата ще ти правят хора от София.
За съжаление мен тази фризьорка не ме устройва и търсенето ще продължи...

# 310
Момичета имате ли някаква представа каква точно прическа искате? Дайте снимки или линкове да видя кой какво иска, интересно ми е? Аз съм в дилема между две едната е пусната и къдрава другата е кок Среден иобемен. А вие?

# 311
  • London, UK
Момичета имате ли някаква представа каква точно прическа искате? Дайте снимки или линкове да видя кой какво иска, интересно ми е? Аз съм в дилема между две едната е пусната и къдрава другата е кок Среден иобемен. А вие?

Аз задължително искам да е вдигната и подредена, независимо дали е кок или нещо друго. Не харесвам неглиже прическите. Нямам снимка на мечтаната прическа, но имам клипче на това как се прави: https://www.youtube.com/watch?v=wLAeelGprqU Струва ми се доста сложно и много се надявам да намеря някой който да успее да ми я направи. Иначе ще трябва да мисля за някой по-интересен кок.

# 312
  • София
Моята беше вдигната и не съжалявам,според мен стои по-официално, а и като започнат танците ще ви е по-удобно определено.  Laughing

# 313

Аз исках да съм с вдигната коса, но младоженеца иска да бъда с пусната.  newsm78 Решила съм да е някакъв компромисен вариант, но още го обмислям какво да е

# 314
В Квартала. салона се казва Адикт. гр.Перник,  ул.Ленински проспект 17 и ул.Найчо Цанов 9, това е адреса. Салон Атея- Арх. Йордан Миланов"

Общи условия

Активация на акаунт