Сватба 2017

• 114 820
  • 869
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И ние в крайна сметка ги избрахме. Фотографката изглежда мила и снимките от сватби, които ни показа, ни се видяха добре. Спряхме се на пакет 3 /един фотограф с двама оператори/, защото определено има разлика в качеството на видеото. Вие кой пакет избрахте? Дано останем доволни.  Praynig

Ами ние избрахме пакет 2 + още 1 фотограф за 2 часа /при мен/. И ние се надяваме на останем доволни.

# 601
Дано!
И един въпрос към всички момичета - как ще процедирате със служебните лица? Ще имате ли т.нар. служебни куверти, които са съкратен вариант на стандартния, например без ордьовър? Simple Smile

# 602
Дано!
И един въпрос към всички момичета - как ще процедирате със служебните лица? Ще имате ли т.нар. служебни куверти, които са съкратен вариант на стандартния, например без ордьовър? Simple Smile

Ако имаш предвид кувертите за ди джея, фотографа и т.н., ние ще имаме, включени са в офертата на ресторанта, но не знам дали са без предястие или включват цялото меню  newsm78 Въобще не съм се замисляла по темата  ooooh!

# 603
Служебните куверти представляват съкратен вариант на менюто за гостите и съответно са по-евтини.

# 604
Изобщо не се бях сетила за това! Тази седмица ще ходя до ресторанта и ще обсъдим и това..

# 605
Аз се колебаех много, но в крайна сметка няма място за обиди. Те все пак са наети да работят, т.е. нормално е храната за тях да е малко по-различна. Не е нормално и да нямат подсигурена храна, защото все пак ще са на работа 10-12 часа и отвсякъде ще се разнасят вкусни аромати. Simple Smile Също така мисля да нямат алкохол на служебната маса, а само безалкохолни. Някак не ми се струва професионално да пият по време на служебен ангажимент. Wink Права ли съм?

# 606
Аз се колебаех много, но в крайна сметка няма място за обиди. Те все пак са наети да работят, т.е. нормално е храната за тях да е малко по-различна. Не е нормално и да нямат подсигурена храна, защото все пак ще са на работа 10-12 часа и отвсякъде ще се разнасят вкусни аромати. Simple Smile Също така мисля да нямат алкохол на служебната маса, а само безалкохолни. Някак не ми се струва професионално да пият по време на служебен ангажимент. Wink Права ли съм?
За алкохола си абсолютно права. Аз също съм на мнение, че не трябва да се пие. Дори не ми е минавало като мисъл през главата като идея. DJ-ят, който ще наемем ние, каза че не пие, без дори да съм повдигнала въпроса. Но явно го има като проблем по сватбите това с пиенето на алкохол.

# 607
Здравейте, момичета, да попитам знаете ли откъде мога да поръчам малки бутилчици за ракия (подарък за мъжете)?  Rolling Eyes Търся в интернет, ноо нещо не намирам каквото ми трябва, или са много малки, или са по литър...

# 608
Здравейте, момичета, да попитам знаете ли откъде мога да поръчам малки бутилчици за ракия (подарък за мъжете)?  Rolling Eyes Търся в интернет, ноо нещо не намирам каквото ми трябва, или са много малки, или са по литър...

Юзчета ли имаш предвид?

# 609
Ами да, нещо подобно, мисля си вместимост 150-200 мл е добре, за формата нямам чак такива претенции..

# 610
Ами да, нещо подобно, мисля си вместимост 150-200 мл е добре, за формата нямам чак такива претенции..

Пробвай тук:

https://oreshak.bg/index.php?route=product/search&filter_name=%D1%8E%D0%B7

Или ги търси в google ама като юзчета, а не като малки бутилки, по принцип има доста Simple Smile

# 611
Ами родом сме от Добрич, живеем във Варна, а сватбата ще е в Златни пясъци. Grinning
Там със сигурност има избор на хотели и ресторанти! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 612

Пробвай тук:

https://oreshak.bg/index.php?route=product/search&filter_name=%D1%8E%D0%B7

Или ги търси в google ама като юзчета, а не като малки бутилки, по принцип има доста Simple Smile

http://www.gpack.bg/bg/
дай филтър от мл и до мл. и разглеждай

# 613
Момичета, малко бях изоставила темата, но ме събудиха! Та сега ще ви събера по дати и градове, коя кога е. Ще ви помоля за малко помощ, докато оформям всичко Simple Smile Просто напишете датите и в кой град ще се омъжите Simple Smile

# 614
Момичета, малко бях изоставила темата, но ме събудиха! Та сега ще ви събера по дати и градове, коя кога е. Ще ви помоля за малко помощ, докато оформям всичко Simple Smile Просто напишете датите и в кой град ще се омъжите Simple Smile
11.06.2017  във Вила Екатерина, Вакарел, Софийска област

Общи условия

Активация на акаунт