Сватба 2017

• 114 807
  • 869
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета, имам едно питане: Всички имате ли Фейсбук? Ако да искате ли да си направим една групичка и така още по- лесно ще пишем и комуникираме?!

То вече има група там - Моята сватба през 2017 Simple Smile

# 631
Здравейте момичета, имам едно питане: Всички имате ли Фейсбук? Ако да искате ли да си направим една групичка и така още по- лесно ще пишем и комуникираме?!

Аз нямам фейсбук Simple Smile

# 632

Аз също нямам. Laughing

# 633
  • София
Момичета, малко бях изоставила темата, но ме събудиха! Та сега ще ви събера по дати и градове, коя кога е. Ще ви помоля за малко помощ, докато оформям всичко Simple Smile Просто напишете датите и в кой град ще се омъжите Simple Smile

22.04.2017г. гр.София

# 634
Здравейте,бъдещи булки!
Присъединявам се и аз към темата,след като вече я изчетох. Аз също ще съм булка тази година, след доста дълго отлагане. Заедно сме от 9 години и 2 месеца,предложението дойде 2013 година,но поради различни причини се отлагаше от година на година.Така като гледам вие доста сте напреднали, докато аз нямам още нищо  Laughing Което леко ме вкара в паника  Laughing Другата седмица имам среща с агенция и ресторант. Надявам се тези дни да се организирам и да избера фотограф,видео и ди джей ако е възможно да запазя и тях. Живея в чужбина,както родителите ми и сестра ми,така че няма на кого да разчитам за нищо. Надявам се да мога да ви се похваля и аз с нещо другата седмица Simple Smile Датата сме избрали 10.09.2017

# 635

Аз също нямам. Laughing
И аз нямам фейсбук Simple Smile

# 636
Момичета, ще съм мнооого благодарна, ако някоя от вас знае къде мога да си поръчам малки бурканчета за гостите, но не с традиционния и леко клиширан вече мед, а с течен шоколад /тематично е, и двамата с ММ сме луди по него, а датата на сватбата ни по случайност е Световният ден на Шоколада/! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Отдавна търся и не мога да намеря.. Може и да е домашен, едно време продаваха такъв "наливен" по минимаркетите. Иначе другият вариант е да си купя Нутела и да пълня в бурканчета със спринцовка, но ще е голяма играчка! Grinning Благодаря предварително! Hug

# 637
  • София
А държите ли на течен шоколад, има и други интересни подаръци за гостите с шоколад, но не течен, и не в бурканчета  Simple Smile

# 638
Ами, предвид юлските жеги, за по-сигурно е добре да е в течно състояние по начало Laughing
Иначе какво имаш предвид sea.sea? Шоколадчета? Мислехме и за бонбони Lindt в торбичка от органза с някакви дребни нещица, но наистина е рисковано.  Rolling Eyes

# 639
  • София
Ами, предвид юлските жеги, за по-сигурно е добре да е в течно състояние по начало Laughing
Иначе какво имаш предвид sea.sea? Шоколадчета? Мислехме и за бонбони Lindt в торбичка от органза с някакви дребни нещица, но наистина е рисковано.  Rolling Eyes

Ние бяхме поръчали от choco-party ( нe ми дава да сложа линк) Има интересни неща, но пък нашата сватба беше май.  Simple Smile

# 640
Дааа, в месеца е разковничето!  Laughing
Благодаря ти много, ще разгледам! bouquet

# 641
  • София
Може би, ако се съхраняват добре, има как да стане, ама да не давам много акъл като не разбирам.  Laughing

# 642
Ако сложа шоколадите в хладилник, ще побелеят и ще изглеждат стари.. Ако не ги сложа и се разтопят.. голям срам  Grinning
Затова избрах течното състояние, някак най-безопасно е  Grinning
Другата опция, за която си мисля, е малки саксийки с цветенца в цвета на сватбата - винено червено Simple Smile Така хем ще има красива украса по масите, хем всеки ще си тръгне с нещо живо от сватбата Simple Smile Въпросът е, че не знам колко са трайни такива миницветя и дали ще оцелеят впоследствие:) Вие какво бихте избрали - шоколад vs. цветята?  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 20:01 от Алиса_в_страната_на_чудес

# 643
Момичета, ще съм мнооого благодарна, ако някоя от вас знае къде мога да си поръчам малки бурканчета за гостите, но не с традиционния и леко клиширан вече мед, а с течен шоколад /тематично е, и двамата с ММ сме луди по него, а датата на сватбата ни по случайност е Световният ден на Шоколада/! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Отдавна търся и не мога да намеря.. Може и да е домашен, едно време продаваха такъв "наливен" по минимаркетите. Иначе другият вариант е да си купя Нутела и да пълня в бурканчета със спринцовка, но ще е голяма играчка! Grinning Благодаря предварително! Hug

Разгледах набързо из чуждестранните сайтове за подаръци за гости с надеждата да мога да ти помогна с някаква насока, но единственото доближаващо се до идеята ти бяха бурканчета с мармалад или сладкиш в бурканче. Иначе само течен шоколад също не е много лесно да се намери явно, открих само това>
https://www.boutique-vegan.com/Nahrungsmittel/Kochzutaten-Sossen … e-Schokolade.html
https://www.amazon.de/Vinci-Gourmet-So%C3%9Fe-Wei%C3%9Fe-Schokolade/dp/B003H0L6Z8

# 644
Благодаря за усилията, Mimische  bouquet
Оказа се доста нестандартен и нетипичен подарък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт