Любители на котки - Тема 106

• 62 211
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Нашата Кити последно време е много обсебваща и само да усети, че някой от нас излиза и се започва неистов рев. Без значение, че другия си е вкъщи мяука та се къса докато ме се прибере и излезлия. Манията и по ММ вече сериозно се разви, вчера си отвори вратата докато той беше в тоалетната и директно се е настанила в краката му  Shocked Mr. Green Той горкичкия хич не му се нрави, ама не може да и устои на погледа.  Whistling

Съперница, а?

В скоро време очаквай, ако посегнеш натам, да си отнесеш сериозен пердах Mr. Green Mr. Green   smile3532smile3532

Ох бе, това зеленооко Насенце Heart Eyes Hug

А, да - и от мен добре дошли на сладък малък Грей и неговата мама Hug

# 496
Леле, бива си го този Шошо.

Танче, Наско всеки път като му сложиш снимки и все ми става мило за ... Мъро. Дано не се сърдиш. Тези зелени очички все едно че се преродиха в Насковите.

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 20:28 от Защо ме търсиш?

# 497
Добре дошли на новите попълнения.
Днес умряхме от жега. Crazy
Много се смях с Кити. Joy Joy Joy

Танче, Наско всеки път като му сложиш снимки и все ми става мило за ... Миро. Дано не се сърдиш. Тези зелени очички все едно че се преродиха в Насковите.
Откога си го мисля това, виждала съм много снимки на Мъро и все едно гледам него. Peace Hug
Особено от последния пост както са и в една и съща поза, все едно гледам една и съща котка.

Топчо по цял ден спи на плочките и не мърда, ляга по гръб и не го търси. Играхме си малко с топката и го домързя и пак легна, но като чуе плика с гранулите да дрънчи става от раз. Joy Joy

# 498
Привет. Какво е котешки пърхот и с какво се премахва? Моят котак има нещо такова по козинката си. Днес ще говорим с доктора му, но исках и вашето мнение.

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 08:18 от 4eri.

# 499
И при Топи съм виждала пърхот понякога докато го реша, но е много малко като прашинки.

# 500
Точно на прашинки прилича и ги има само до опашката откъм гърба. Не се чеше, не го дразни, спокоен е. Храним го с гранулите на Ягуар, дали не е от храната. Не е излизал никога навън, няма допир с други животни. Много ме е страх да не е някакво заболяване.

# 501
И при Топи е към задната част на тялото, той също не се чеше.
Моя е излизал, но не мисля, че е от това, защото съм виждала и преди да ходеше навън.
Но понеже не е постоянно, не съм се притеснявала досега.
Отивам да го инспектирам.

Огледах го, няма. Топи е дългокосмест, ще попитам и аз ветеринара.

# 502
И Бела е така, на гърба към опашката. Там стават и големи фитили ако не успея да разреша добре.

# 503
Говори ми, затова ножицата играе, въпреки че от доста време не се е случвало.

# 504
Да и аз скоро не съм стригала, но като се овърти по задните крака към дупето.... Майко мила... Там козината и една пухкава и става на топуз за отрицателно време. И настава ад... ММ държи, аз стрижа до кожа, а тя ръмжи, съска и мечи... ooooh! Ама така е като не ми дава да и реша подопашието... 😀

# 505
И Топи не дава, така "квичи", че все едно ще го коля.
Снощи пропуснах да го среша, днес ще трябва да наваксаме, спи на терасата, сърце не ми дава да го подхвана. Joy

# 506
Да, като изквичи и аз мисля, че съм захапала месо, панирам се, хвърлям ножицата... После пак почвам с опипване да търся какво трябва да изрежа, щото то космарлак... Забавно е 😀
Сега съм си поръчала от китайците имитация на фурминатора. Дано да пристигне и да има ефект. И тя да ми даде да го ползвам, разбира се, защото в момента сме с гребена ми за тупиране. Всичко друго бива бито. Кифла 😀

# 507
 Joy
Подариха ми фурминатор, но Топи не дава да го използвам върху него, много се мята и дере и хапе, просто е ужас. Сутринта ни събуди в 7:00, ама точно до секундата, започна с мяучене и обикаляне нагоре-надолу, като станахме с ММ дойде и започна да се ежи и да мърка. ooooh! И това всеки ден, откачам вече. Затваряли сме вратата, за да не идва, но седи до нея и мяучи, не може да се спи изобщо.

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 10:20 от Ивекс

# 508
  • Пловдив
И с ножицата не става-за една седмица намирам нови фитили. Не знам защо го отдавам на възрастта. А и козината и е различна, някак по-суха, няма блясък. Другата е като диво животно-окраска, лъскавата, както казва малкия-тигър.
Ето, тази е с пърхота
Скрит текст:
А тази е тигровите госпожица
Скрит текст:
Тъкмо и данък ни бях плащала отдавна.

# 509
Красавици. Heart Eyes

Моя дебне нещо, така и не разбрахме какво е:

Общи условия

Активация на акаунт