Прахосмукачка робот - 10 тема

• 139 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Евините варианти голям компромис ли са?
Дано не се обидиш, ама много сладка грешка се е получила Simple Smile

# 31
  • Стара Загора
Не бих казала, че са компромис. Аз имам базов модел и съм много доволна.Преценете си дали имате нужда от отложен старт и другите екстри.

# 32
Евините варианти голям компромис ли са?
Дано не се обидиш, ама много сладка грешка се е получила Simple Smile

Laughing Сега виждам, голям съм заплес. Не, няма как да се обидя за такова нещо.

# 33
Предполагам, че темата не е за продажба. Все пак имам румба 770 за продажба, ако някой се интерусва може да се свърже с мен на лично съобщение.

# 34
Аз искам да кажа, че преди седмица моя приятелка си взе малката прахосмукачка робот Филипс. За тези пари поне за сега е доста доволна. Взела го е за 300лв. Тя няма килими у тях, иначе незнам дали би се справил с тях робота, няма докинг станция, зарежда се от кабел. Контейнера го изхвърля на всяка стая, у тях имат високи прагове и да беше взела робот, който може да обикаля целия апартамент...пак нямаше да може, така че и това не ѝ е проблем. Дават го 50минути работа, апартамента им не е голям и каза, че успява да го изчисти с едно зареждане, дори остава още малко заряд. Доволна е от изчистването на пода от робота, а най ѝ допада, че е нисък и успява да влезне под дивана и така си спестява „дупенето” с обикновената прахосмукачка, за да изчисти под дивана.
Това го казвам като информация, ако някой все пак се чуди дали да не заложи на по - евтин и малък вариант.

# 35
Здравейте, моята румба 530 се повреди. Върти се само около оста си и не иска да потегли. Забелязвам, че идикаторът, който при сканиране светва за малко в лилаво, не свети. Някой да има идея какво и е? Благодаря предварително.

# 36
  • Враца
Тук някакво ново чудо ми излиза като реклама от няколко дни:

http://evtinimarkovistoki.com/index.php?route=product%2Fproduct& … ;product_id=18956

Чисти , мие, всичко прави!  Shocked

# 37
Изглежда твърде хубаво, за да е истина Thinking

# 38
  • Русе
Китайска била фирмата на това чудо.
Не смуче и не мие едновременно. Просто е една прахосмукачка робот с моп. Ще потърся още техни модели. Може наистина да са измислили комбинирана  Praynig

# 39
Моля те да постнеш, ако намериш нещо Hug

# 40
Здравейте момичета, след като прочетох всичките 8 теми и аз  се  навих да си купя такова чудо. Но при мен проблемът е, че съм изцяло в плочки и то черни /технически камък/. Много малко и противоречиви мнения прочетох за тъмните покрития и въобще се  обърках, какво ще ми свърши работа, за  това Ви моля за помощ.  Трябва ми за кухня и коридор около 30 кв. м. нямам животни, нямам малки деца. Но покритието е изцяло черно и ми омръзна да съм нон стоп с парцала. Въпросът ми е за прахо смучене ли да си взема или за миене или въобще  какъв вариант ще ми свърши работа? От Вас разбрах, че комбиниран вариант няма. Две машини  ли ми трябват? Много ще съм Ви благодарна ако можете да ме ориентирате.

# 41
Здравейте момичета, след като прочетох всичките 8 теми и аз  се  навих да си купя такова чудо. Но при мен проблемът е, че съм изцяло в плочки и то черни /технически камък/. Много малко и противоречиви мнения прочетох за тъмните покрития и въобще се  обърках, какво ще ми свърши работа, за  това Ви моля за помощ.  Трябва ми за кухня и коридор около 30 кв. м. нямам животни, нямам малки деца. Но покритието е изцяло черно и ми омръзна да съм нон стоп с парцала. Въпросът ми е за прахо смучене ли да си взема или за миене или въобще  какъв вариант ще ми свърши работа? От Вас разбрах, че комбиниран вариант няма. Две машини  ли ми трябват? Много ще съм Ви благодарна ако можете да ме ориентирате.

Може да си вземеш робот под наем и да пробваш, дали ще ти върши работа, мисля че предлагат само на Irobot продуктите, имаше коментари от къде, помня че пишеха, че имаше някакво условие да платиш сумата, дават ти робота за проба и ако решиш вземаш нов същия, ако не го връщаш и ти връщат парите. Друг вариант би бил, покупка онлайн, там има 14 дни срок на връщане, ако не отговаря на нуждите ти.
Зависи каква сума ще отделиш. Аз писах за малкия робот на Филипс, който си купи приятелка, бюджетен е и мисля че и на теб би ти свършил работа, щом нямаш килими. Моята приятелка има късокосместо куче, което в момента доста се скубе и робота успява да събере космите и боклуците от пода, тя също няма килими. Ако пък си решила да отделиш по висока сума...irobot имат варианти започващи от 600лв нагоре.
За миенето: скуба е единия вариант, който на теб би ти свършил работа, тъй като си с плочки, но цената му е по висока. Другото е Irobot Braava, която бърше с парцал, има сухо полиране и мокро почистване. Но дали няма да оставя следи някакви по черните плочки...не мога да ти гарантирам. Аз съм навсякъде с ламинат и да има леко замазано след робота, не се набива на очи.

# 42
Скуба също ли е на Irobot?

# 43
# 44
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт