Прахосмукачка робот - 10 тема

• 140 852
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Дебнете ли офертите за черен петък? Във френския Амазон има Румба 772 в момента за 399 евро. Не знам дали цената е добра, аз съм се съсредоточила към Нийто-то и не съм проучвала Румбите подробно.

https://www.amazon.it/iRobot-Roomba-772e-Robot-Aspirapolvere/dp/B00UBTTYUW/ref=gbps_tit_s-6_0aa0_ec05398d?smid=A11IL2PNWYJU7H&pf_rd_p=cd6bb668-97c4-426c-8997-876901f90aa0&pf_rd_s=slot-6&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=A11IL2PNWYJU7H&pf_rd_r=C6D518S1S62P44HCCA0A

Ако някой види изгодна оферта за Нийто - Д75, Д5 или Connected, моля да ме сръчка.  Hug Ще пиша, ако аз самата видя нещо.

# 631
  • София
Solita, единият от роботите които обмислям е твоя Neato Botvac Connected. Имам два практически въпроса, за отговорите на които ще ти бъда много благодарна:

1. Какво празно отстояние трябва да има пред/встрани от базата, за да може да се връща на нея без проблеми? Някъде четох за по 1.5м свободно пространство отпред и встрани, което ако е вярно, ще ми е проблем.
2. Може ли да поставя базата под легло, на което чаршафът стига на 10-на сантиметра от пода? Току виж робота приеме завивката за непреодолимо препятствие и откаже да изпълзи изпод леглото?

# 632
# 633

Около 550 е обичайната цена на този модел през последната година. 780 евро може да е струвал, когато е бил пуснат на пазара, но вече не. За мен добра оферта би била, ако е около 400 - 450 евро, иначе не ми е спешно и ще изчакам.

# 634
Допреди година ги следях. После отложих покупката. Сега също разчитам на някое разкошно намаление. Насочила съм се към Румба 8ма серия. Неатото също ми харесва, проблема е че няма да влиза под леглото. Но пък ако цената е прекрасна, мога да си купя. Ще чакам да споделяте находки.  Hug

# 635
  • Пловдив
Solita, единият от роботите които обмислям е твоя Neato Botvac Connected. Имам два практически въпроса, за отговорите на които ще ти бъда много благодарна:

1. Какво празно отстояние трябва да има пред/встрани от базата, за да може да се връща на нея без проблеми? Някъде четох за по 1.5м свободно пространство отпред и встрани, което ако е вярно, ще ми е проблем.
2. Може ли да поставя базата под легло, на което чаршафът стига на 10-на сантиметра от пода? Току виж робота приеме завивката за непреодолимо препятствие и откаже да изпълзи изпод леглото?

Конкретно за Неато не мога да кажа.Но при LG пише същото.Моите и двете са на празно място общо около метър.Нямат проблем.
По втория въпрос ,мисля че никой робот няма да се справи.Базата предава сигнал,а предполагам леглото ще пречи.

# 636
  • София
Добре, но този сигнал не е ли хоризонтално излъчван, т.е. точно на около 9-10 см височина от земята.

# 637
  • Варна
На моето LG има по 20тина см отстрани на базата и си я намира винаги.

# 638
  • There I was on a July morning
Medy, моето LG си стои кротко в коридора, без да му е осигурено необходимото свободно пространство, съгласно упътването. Прибира се в базата без проблем. Peace За чаршафа - не знам.

# 639
  • Пловдив
Точното разстояние ми е точно 93 см.Базата е 20 см.Значи от двете страни имам по 36см.
Уточнявам ,че говорим за LG.
Може би момичетата с Неато трябва да се включат.

# 640
Сложила съм базата на моето Нийто на ъгъл, образуван от библиотека и шкаф. От едната страна (откъм библиотеката), ако меря от предната част на робота, имам около половин метър. от другата страна (откъм шкафа) е свободно, защото самият шкаф не е дълбок и роботът един вид излиза до ръба. Отпред - пространството на стаята. Винаги се е връщал роботът. Чаршафът мисля няма да ти направи проблем. Можеш да вземеш за проба робот от магазин, тук други девойки знаят кои магазини предлагат тази услуга.

# 641
renydent , благодаря за коментара ти!
Внимавах да не се заплесна по твоята Makita , страхотна е наистина, но и цената й страхотна  Simple Smile .
А косачката... (не съм виждала такава до сега) добре, че си нямам градинка, много хубава и умна машинка!

Gifty, solita  благодаря за информацията за Neato, друго си е от опит някой да сподели!
solita, благодаря за линка! Днес я пуснах в иБей и амазоните, погледнах бг сайтовете, наистина не открих по- изгодна сделка  Hug ! И гаранцията и допълнителните консумативи са супер. Мислех си да изчакам черните петъци в края на месеца, но май съм влюбена  Heart Eyes, а офертата е до 16. . Сравнявах я, оглеждах я, много е хубава. И това, което ме дразнеше, че е с тъпа желязна батерия при този модел отпада, с литиева е! Сега се чудя дали да я грабна веднага и в края на седмицата да е пристигнала или да зяпам още за по-изгодна сделка, но хубаво май без пари няма, само в Америка е по-ефтина и транспорта и липсата на гаранция прецаква всичко. Благодаря ви момичета, мисля си, че намерих мойто роботче!

# 642
  • София
Искам само да обърна внимание, че ако си поръчвате Румба от чужбина, гаранцията не важи в България.
Някой беше пуснал сегашна "промоция" за Румба 621 за 650 лв. Съветът ми е да изчакате седмица за офертите от Черния петък.

За косачките- ако езерцето (или каквото и да е) има по- висок борд от 15 см, то не се налага "обръмчването" му с кабел. Единствен недостатък, който аз отчитам за момента е, че ако имате по- голяма площ от 600 кв. м., подържането на моравата е по- трудна. При нас, цяло лято си обхождаше и тревата се сгъсти и в момента е чудна Simple Smile И с кучето се спогодиха Simple Smile

# 643
Съвсем ми се скапа Самсунга! Включва се, изключва се, тръгва когато реши ooooh! Някой ползвал ли е сервиз на Самсунг и дали е доволен? От малък град съм и ще трябва да пращам с куриер. Благодаря, така ще направя!

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 12:15 от La Kamba

# 644
  • Русе
Обади се на съпорта им  Close

Общи условия

Активация на акаунт