Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 698
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
дени, честито за визите и от мен! Simple Smile супер новина Simple Smile   bouquet

иначе децата чудно си поиграха оня ден Simple Smile
ето и моите снимки
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1260&AlbumId=51727

сели - аз мерак имам, душко, ама теб не може те достигна човек и тва си е Simple Smile))

# 226
Яяяя, снаха ми е със същите размери като мъжа си PartyХехе, и двамата ще си паснат идеално.Сели и наш Иванчо го мерихме миналата седмица(заради антибиотика, да види докторката по колко да му давам) и беше 10500 с дрехите Laughing

# 227
Благодарско за снимките момичета! Hug Много им се зарадвах!

Миме не казах нищо защото Невена видя Тони като дава паричките и пита кое, защо, за какво и т.н. За това реших че не е нужно да потретвам Grinning
Нищо де, друг път. Или иди в събота или неделя в Южния парк до 13ч и си дай каквото ти е на сърце Heart Eyes. По горе публикувах обявата за акцията. Аз тази среща за това я направих, който няма да може да отиде да занеса аз парите от всички ни (не че ми е най-удобно де).

Ох, изби най сетне третия кучешки, остава още един и после 4 кътника и край! Вече сме с 15 зъба Grinning

# 228
  • София, "Младост 3"
България е прекрасна държава където майката на дете с увреждания ТРЯБВА да се разведе, за да му бъде личен асистент защото дохода за семейството трябва да е под 130лв за да стане асистен на детето си!/минималната работна заплата е 160лв!/
Това е държава където никой не е поема отговорност, за това ,че бременните имат безплатни УЖ изследвания, които никоя лаборатория не прави БЕЗПЛАТНО - и в действителност си плащаш всичко.
Където ако попаднеш в детска болница можеш да видиш деца държани като ЖИВОТНИ - наакани и вързани в кошарките им!
КЪдето единственото което прави държавата за децата с проблеми и техните родители  е да предложи децата да бъдат настанени в приюти.

Аман от такава любов! Е нямам сърце за такава държава - ако искате считайте, че не съм родолюбка - ама то любовта вирее САМО ако я има и от двете страни!

Е аз лично Диде ще те посъветвам добре да помислиш преди да се върнеш! ЗАщото често тичайки по институции и най-вече сблъсквайки се с болката на родители и деца с проблеми и ми е идвало не да рева а да хвана автомат и да гръмна някого! или просто да му пожелая той да реве за своето дете един ден, така както взетите решения разплаквят хиляди майки и бащи!

# 229
Здравейте.

Абе я да ви питам нещо. Сега като съм го пратила на ясла дали ще ми спрат или намалят майчинството? Знае ли някой как стоят нещата?
Мимке,
наскоро попаднах на една такава тема, но не помня в кой от подфорумите, и повечето майки се изказаха, че няма такова нещо. Т.е. вземаш си майчинството докрай.

# 230
...аз се включвам да кажа, че Вики май е първенец по неговорене или по - точно по това, че все още си говори на негов си език Wink
Знае САМО - тати, кака и гига (байтове ще да е Mr. Green) и това е...ама аз не бързам - може от един път да ме изненада направо с цели изречения Hug

# 231
аа, дид, ще делим първо място Simple Smile таня казва само мама, баба и тата Simple Smile понякога реди само гласни една след друга, а понякога само съгласни, но думи не  Rolling Eyes по едно време сякаш казваше повече думички, но сега - тц  Crossing Arms Simple Smile

наде - дани последно оправи ли се или не?
и моля те не бъди толкова черногледа
социалната ни и здравна политика може да не са върха на изкуството, но не ми хвали чужбинските
знаем и за тях
ако си плащаш великите застраховки имаш всичко
ако ли не - си по-зле и от тук
безплатен обяд няма
да не говорим за консултациите за бременни и бебета.. чужбинските мами да ме оборят, ако съм в грешка...
това за развода хич не го разбрах... както и да е
в края на краищата всеки е свободен да избира къде да живее

# 232
аа, дид, ще делим първо място Simple Smile ...

Оки...нямаш проблем - сега ме успокоиха, че деца, които преговаряли по-късно били по-умни и аз се успокоих Mr. Green

# 233

Абе я да ви питам нещо. Сега като съм го пратила на ясла дали ще ми спрат или намалят майчинството? Знае ли някой как стоят нещата?

Когато детето е дадено в дом на 100%-ва държавна издръжка - тогава прекратяват обезщетението за майчинсто, Миме. Яслата не е такъв дом, което значи, че няма проблем да си го продължиш, докато тръгнеш на работа и ако тогава  Мартин все още няма 2 години, ще си вземаш и 50% майчинство към заплатата си.

# 234
Мимкееее, честит рожден ден!

Да си жива и здрава, много щастие и любов!Домашните да те слушат  bouquet  bouquet  bouquet

# 235
мими, честит рожден ден и от мен! да си ни жива и здрава, много щастлива и умихната и любимите ти същества много да те радват!  Hug   bouquet
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
  • София, "Младост 3"
ЧРД на рожденничката, здраве, щастие и късмет в живота!

ТОНКА, ДАни се оправи /пу-пу/ за сега няма двигателни отклонения. А това за развода е жив случай - едно майче от нашите се беше отчаяла съвсем и писа в"Движение на българските..." - та тя каза, че детето й е неизлечимо болно и за да стане тя асистент трябва или и двамата с мъжа й а са безработни или тя да се разведе /щото летвата е 130лв, а мин работна заплрата 160лв/.
Права си за това че всеки избира къде да живее - ама помисли - реално ли е - тази жена не иска да живее тук в Бг напр. - и може ли да замине? И как да стане като всичко отива за детето и неговото лечение? Щото заминаването е лесно на хартия, а в живота - доста трудно осъществимо още повече ако си с малко дете.
Но колкото и да съм черногледа - щом се навих да раждам второ и то тук - май все пак вътрешно се надявам някой ден нещата да са по-добри.

# 237
Ех,много мило за пожеланията Hug.Да ви се връща и на вас все хубави неща. Heart Eyes
Аз иначе чета какво пишете,ама не пиша,че щерката ми показа една игра и аз играя на компютъра -голяма краста,ей.

# 238
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.

Мими, ЧРД. Да си жива и здрава! Само хубави неща да ти се случват!

Мери, извинявай много съм смотана. Днес като идва Невена в къщи си говорехме за срещата оня ден и ме нахока че съм забравила да й кажа та да си вземе пари с нея и да дадем и двете. А на мен направо ми изхвъркна от ума. Нали набързо се сетгнахме и дойдохме набързо да не ви изпуснем. Ще гледам да ида в събота или  неделя до южния и да се отчета. Дано да е хубаво времето да си направим разходка.

Лейла, Слънце, благодаря за отговорите. Ние днес вече сме без плач в яслата. На обяд като отидох да го взема се размотаваше току що обядвал и пиеше вода от шишето. Като ме видя направи плачеща физиономия, но ме гушна и му мина. Аз днес мислех всъщност да не го пускам защото от вчера сме със сополи. Сутринта само отидохме да им се обадим и ако искат да го види тамошната сестра защото нашата лекарка е следобед. Сестрата обаче го прегледа и каза че освен сополите не вижда нищо друго, което да говори за болест така че да го давам. И без това едва е свикнал, ако си го оставя ще почваме пак наново с рев. Той действително няма нито кашлица, нито зачервено гърло, нито е видгал Т. Весел е и си играе, само дето носа му тече. Почудих се малко пък го оставих, още повече че докато се чудех доведоха още едно, което от понеделник било със сополи, явно повечето са така. Сега съм го подковала с вит.С и стеримар, дано да се оправи до утре.

# 239
До Тони и Дидка,
моля, не се бъркайте в "А" група, щото Косьо още не казва НИТО ЕДНА смислена дума! С размерите също изостава - 10 кг и 77 см, но пък иначе е пич отвсякъде и много ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт