Май дОйДе и чЕреШки щЕ яДе сЛАдкОТо ноЕмВриЙсКо дЕтЕ

• 12 685
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Тони също нищо не казва,освен някакво подобие на -дай и то само към мене.Така че и той е от първенците по неговорене.
Иначе носи обувки 22-23 номер,зависи от фирмата.Сега ще му купувам сандали и ще видя кой номер е актуален.
Тони,на адаша ти му отрязах квитанциите,махнах му нощното мляко. smile3508Една нощ си го иска и разбра,че няма да го огрее и миряса. Сега съм решила да мумахам залъгалката.

# 256
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Мартин от събота е болен да ви кажа. В събота сутринта ни събуди към 4 с Т. и цял ден  ние сваляме с панадол, той пак вдига. Чак привечер се освести. В неделя беше добре но аз реших да си го оставя вчера от яслата за всеки случай. Ходихме при лекарката и според нея е вирус някакъв, но решихме единодушно да не ходи на ясла тази седмица за да закрепне малко и да не хване нещо друго от децата. Вчера следобед пак вдигна малко Т - 37.5, но според мен го претоплих защото ходихме точно в жегата навън по задачи. Днес засега е добре, бесня навън сутринта и сега спи спокойно. Обувки носи №22, но ние всички сме с малки крака в къщи.

Мариса, как го направи този номер с млякото? Аз се опитвах няколко пъти и все аз се предавам. На Мартин явно не му е проблем да реве по цяла нощ а напоследък става в съня си с рев ако не дам мляко и отива да търси в хладилника.

Чакайте да ви разкажа малко смях. Одеве докато правех таратор в кухнята го оставих да играе на терасата пред спалнята ни. По едно време отивам до спалнята да видя какво прави и докато влизам гледам как долния ни чаршаф се изнизва през вратата към терасата. Като отидох до терасата той изнесъл покривката на леглото и горния чаршаф и ги захвърлил на земята. А възглавниците ги няма никакви. Като се поразтърсих намерих 2 в банята на пода и 2 в стаята на Гошко. Та си оправях наново леглото а чарфашите и калъфките отидоха за пране. Сутринта пък цъфна при мен с една лъжица и крема против подсичане и започна да мрънка да отворя кутията и дя му дам да яде. Откъде им идват тези глупости не знам.

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 14:23 от martisun

# 257
 hahaha hahaha hahaha
Ох, Мимкееее, твоя Мартин ше ме умори от смех.
Днес реших да ходя до Илиянци.Грешка, и то голяма.Умрях от жега, заболяха ме краката и похарчих 150 лв за нищо.Следващия път като ходя ще си взема поне 300, щот така без пари нищо не купих.Взех им сандали на децата, на мен си купих сутиени(по 4 лв Twisted Evil), долнище на анцук си взех, едни роклета дето ще ги нося като туника, върху дънките и кво беше още newsm78Е не мога да се сетя.Бях тръгнала да им купувам дрехи за лятото, ама нещо се помешах и си купих на мене си повече неща.а, взех му 2 бодита с дълъг ръкав, щото вечер го слагам да спи само по боди, без пижама.
Наш Иванчо носи 21-22 № патъци.

# 258
  • София
здравейте и от нас:)
много ме мързи да качвам снимки, в тая жега всичко ме мързи. обещавам скоро да направя опит, засега само ги източих от фотото Embarassed
Ники е добре, тича по цял ден и прави бели. научил се е навън да ми бере цветя, което е много миличко, но лошото е, че вкъщи ми бере саксиите на балкона (тези, които достига). пуска ми котлоните и фурната на печката, пералнята...въобще обичайните щуротии:) иначе ми помага като простирам като ми подава щипките или пък ми носи дрехи в пералнята.
вече говори със страшни темпове, повтаря каквото му кажа по негов си начин, естествено и някои словосъчетания са много смешни. като го питаш как се казва продължава да упорства, че името му е "бебе", но пък когато го питаш кой е направил еди коя си беля и казва "Ники"Simple Smile
много обича да разглежда албуми със снимки и особено този, в който съм булка (или както той казва "бука"). познава всички по снимките, които е виждал.
имитира ме, когато се сърдя и е много смешно. когато пък му кажа, че ще плача, щом прави така и той става много нежен и идва и ме гушка много мило с думите "мама паче!" (мама плаче), при което аз, естествено се размазвам..ей такива неща Wink много се кефи на мотори и коли, непрекъснато ги сочи по улиците и повечето играчки, с които играе са все такива. естествено, за него всички коли и мотори, които вижда са "на тати"Simple Smile ако го питаш целия свят е на тати, много е интересно, че татко му за него е някакъв бог едва ли не:) всичко, което счупи или каквото и да направи все отива при татко му да го оправя, за него там невъзможни неща няма Mr. Green
върши си всичко на гърне вкъщи, но ме е страх да го пускам навън без памперс. понякога става така обаче като го питам има ли дрис и той ми каже "не"...ама вземе че се улиса и свърши работа след малко в памперса и се чувства много виновен и пак ме гушка така, все едно се страхува, че ще се разсърдя. учудва ме много как се осъзнава, а е толкова малък. това е от нас засега:)
за протокола Ники носи 21 номер Simple Smile

# 259
Ей, голяма скица наш Мартинчо Hug

ИВе, дай някой снимка да те видим с новите придобивки или да гледам темичката в Красива мама Heart Eyes
Как я карате Вие - напоследък не можем да се засечем и ми липсваш - няма на кого да се оплача  Cry или с кого да споделя нещо хубаво Wink ....само ти си ми Hug Hug Hug

Рорка, аз имам търпение и ще ви чакам снимчиците, когато и да ги пуснеш Laughing Тук в къщи хората дето посрещнахме, та жената казва, че момченцата по-бавно проговаряли и аз все се сещам за Ники и моя племеник и се убеждавам, че не е така, макар и ВикторИо да не говори Laughing

ПРи нас времето взе да се оправя и се чудя какви сандалки да купя на моя синковец  newsm78 Ако имате снимки - моля да ми покажете или да ми опишете ....  bouquet

Иначе Вики вече премина на 6 номер, т.е. 22 мисля, че е бг варианта му Wink
ЛЕк следобед на всички Hug

# 260
  • София, Младост
Здравейте, ние сме добре, но нямам никакво време-даже не включвам компютъра Sad
Другата седмица съм втора смяна и ще имам време сутрин да драсна някой ред
Поздрави на всички!чао за сега

# 261
  • в мъжки прегръдки
hahaha hahaha hahaha
Ох, Мимкееее, твоя Мартин ше ме умори от смех.
Днес реших да ходя до Илиянци.Грешка, и то голяма.Умрях от жега, заболяха ме краката и похарчих 150 лв за нищо.Следващия път като ходя ще си взема поне 300, щот така без пари нищо не купих.Взех им сандали на децата, на мен си купих сутиени(по 4 лв Twisted Evil), долнище на анцук си взех, едни роклета дето ще ги нося като туника, върху дънките и кво беше още newsm78Е не мога да се сетя.Бях тръгнала да им купувам дрехи за лятото, ама нещо се помешах и си купих на мене си повече неща.а, взех му 2 бодита с дълъг ръкав, щото вечер го слагам да спи само по боди, без пижама.
Наш Иванчо носи 21-22 № патъци.

Ивке, и при мен всеки път така става като ида на Илиянци. Отивам за сандали на детето а се прибирам с 5 торби за мен и я съм купила сандали я не. Затова като трябва да идем с Гошко да пазаруваме той ме дебне да не се заплесвам никъде. Следи да ходим точно където трябва и щом купим нужното ме подкарва обратно. А Илия не стъпва там с мен щото се изнервя като ме гледа как харча.

# 262
Здравейте и от мен.
Аз не,че нямам време да пиша ама ме мързи и само чета Embarassed Embarassed Embarassed
Спрях да ходя на училище и сега си сведя вкъщи.Времето тук е гадно,вчера излизахме за малко и това беше.Ще чакаме да се пооправи.А при вас е жега гледам,стягате се за море сигурно вече Grinning Grinning Grinning
Радвам се,че всички сте добре.Ние сме добре също.Малко кашляхме и подсмърчахме всички вкъщи,но отиваме на оправяне.Янчо слушка,само дето напоследък няма много много апетит и хапва по малко.Иначе спинка добре.Учим го сам да си заспива стаята и има горе-долу някакъв успех.Тук в момента е 9:30 а той още спи.На обяд също спи по 2-3 часа.
Четох за Марти и Ники и ми стана весело.Тия мъници колко бързо взеха да разбират и да правят всякакви номера Laughing Laughing LaughingЯнчо започна бавно но славно да плямпа разни работи.Много обича да говори по телефоните и мобилните,взима лист,записва срещи,смее се,обяснява и кима с глава.Друго....Дава целувки на всички,като ядем пуканки или ядки ни дава в устата на мен и на Ян-старши,като види ядене сам си сяда на стола.Учи се и да яде сам с вилица Laughing Laughing Laughing
Компютъра също много му харесва,натиска копчетата,чати.....
Махнахме му бибата вече и без проблем,не я търси и си заспива и без нея.Пръст не лапа.С тоалетната-я свърши нещо я не.Иначе баба му Хени му е накупила десетина слипа Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЧакаме до месец да ни извикат на консултация.Летни дрешки му купих няколко вече.Един футболен костюм-оранжев...за световното LaughingМного е смешен с него...ще го снимам и ще покажа.Сандали му купихме вече,много съм доволна...стабилно си стъпва с тях и има вид че са му удобни.Ще ги снимам.Номер носи в момента 22-23...а на дрехи 86-92.
Рори,като каза коли и мотори...Янчо също много се заплесва по тях.Ей,ще изскочи от количката значи само и само да ги гледа.Ами мъжка му работа Mr. GreenИначе с играчките е много груб-една няма здрава.Що мотори и коли му купихме,всичко изпочупи на малки частици.Последно му купих страхотно червено ферари което върви само,прави завои,свири,отварят му се вратите сами а вътре седят две каки Mr. Green Mr. Green Mr. Green,чистачките му се местеха,светеше...абе страхотна работа.Като го видях,веднага го купих.И познайте,изби рекорда-2 часа работи а след това беше на части цялото Laughing Laughing Laughing

Аз продължавам да си търся работа,засега безуспешно,но аз и не се надявам че ще стане бързо.Записах се вчера на задочно обучение-Моден адвайзър...засилено обучение.Ще си уча от вкъщи и ако всичко е наред и върви по план декември месец ще се явя на изпит и мога да се заимам с дипломка bowuuЯн ще трабва да се бръква надълбоко ама какво да се прави-трябва да извършвам някаква дейност че не ми се седи в бездействие.Пък и той няма нищо против,даже ми казва да не спирам само с това ми да продължавам да уча напред.
Ох,айде стига толкова от мен.Поздрави на всички,радвайте се на хубавото време...
А аз ще снимам сега сандалките и ще ги пусна.Ето и едно заглавийце за новата тема,че е наближила Grinning Grinning Grinning
Ноемврийската дружинка вече на годинка и половинка !!!

# 263
# 264
  • тук-там
И аз купих сандали подобни на тези на Янчо. Без пръсти са, та Раята като се спъне си понаранява пръстчета, ама нищо сериозно за сега. Иначе кръсницата и е взела затворени отред, ще видим с тях как ще е. За протколо Рая носи 19-20 номер, ама и ние с таткото сме с инфантилни стъпала, та няма на кой да се метне  Wink. Водихме я на консулт - 11.700 кг и 82 см. Абе на нас не ни сложиха ДТК, имало нов календар, според който тази ваксина се прави на 24 месеца. Чудно защо на повечето деца във форума я правят на 18 м. newsm78. Новото около нас е, че на 04.06 ще правим кръщане, а от 05.06 Рая е на ясла.

Вили, как е Иринката? Спря ли да боледува?

# 265
  • София, Младост

Вили, как е Иринката? Спря ли да боледува?

Ъ-ъ Sad-вчера цял ден с 38-39, тази нощ 40 градуса темп.И я мъчат зъби-не дава да си доближа пръста до устата-започва да пищи.
Каскво е това чуда незнам.Днес ще я водя пак при хомеопатката, ама при нея е истинско чудо да се вредиш

# 266
Здравейте момичета!
Ние бяхме без нет няколко дни, тук редовно някой изрязва кабелите и аварийната. група не успява да оправи авариите.
Вили съжалявам за Ирката сладка, поболя се това дете с гадната ясла значи, много тъжа за нея да знаеш... Cry Стискам палци да се закрепи и да оздравее бързо! Praynig Целуни я с много обич от нас с Ива! Heart Eyes
Ива също е вече със сандали, възможно най отворени, само каишка на пръстите и на глезените, белички са. Нямам фото още и не мога да ги снимам. Носи #19-20, но взех сандалетите #22 че не и влиза крачето отпред иначе, много е пълничко а и ако се спъне отпред има няколко мм които пазят пръстите да не ги нарани. Сега съм харесала и едни на "Капчица", по затворени са и май ще ги взема само за игра, особено за пясъка са супер, само дето имат само розови.
Няма да ви пиша одисеите с които съм зарината напоследък, имам епроблеми с хазяи пак, нечовешки неприятности ни докарва хазяйката, но е нервно болна жената и... Confused Дано до месец успеем да се изнесем, не издържам психически вече.
Миме много се смях на номерата на Марто, ей голяма скица е значи Joy
Мацки като имам повече време ще пиша пак. С това лято скитаме по цял ден и нямам време за нищо.
Целувки на всички!  bouquet

# 267
  • София, "Младост 3"
ДИДКА, аз да те питам - как се справяш с корема и с малчо? МОя юнак си го вдигам ама корема ми върви доста голям - миналия път имах такъв в 7месец /сега в пети/.... А като се завдигаме и по стълбите с количката е екшън... Ако споделиш малко опит как си реши проблемите... щото аз просто не знам как ще утраем до 9 месец - ил ше се зараждаме по-рано или малкия ще бъде ощетен - а той си ходи, но по малко - понамързява го, не се води за ръка /сам трябва да ходи/, но вдигането във ваничката за къпане и ивъобще на ръце - си е нормално, ама с корема е трудно...
ТА дайте акъл моля, ие ти най-вече ако прясно минаваща по тоя път!

# 268
ДИДКА, аз да те питам - как се справяш с корема и с малчо? МОя юнак си го вдигам ама корема ми върви доста голям - миналия път имах такъв в 7месец /сега в пети/.... А като се завдигаме и по стълбите с количката е екшън... Ако споделиш малко опит как си реши проблемите... щото аз просто не знам как ще утраем до 9 месец - ил ше се зараждаме по-рано или малкия ще бъде ощетен

Да ти кажа и аз си го вдигам ...и пу - пу, няма ми нищо още - а вчера влязох в 9-я, но пък той много не иска да го нося.Върви и само от време на време иска да го гушкам - и аз знаеш ли какво правя - сядам на земята или си опирам коленете на земята и така си го гушкам - така и двамцата сме удовлетворени  Wink Ако тежи, гледай така да правиш - иначе за банята и за кошарата - като няма кой - аз го вдигам и слагам Laughing но гледам да е плавно, иначе ме заболява корема ooooh!
Пожелавам ти лека оставаща бременност и много целувки от нас за вас....аз вече съм готова да раждам..хи хи Heart Eyes

Благодаря на всички за отговорите за сандалките  newsm51 аз искам да взема нещо отпред  затворено - но тук няма или не мога да намеря, че той в парка постоянно пада Tired Може и някои наколенки и една каска за по-добро опазване също  newsm10

Вили, дано Мандаринката вече се оправи, че си е живо мъчение да гледаш как детенце страда...прегръдки от нас Hug

Меринка - дано всичко се оправи - а на вас отпуснаха ли ви заем Thinking Дано всичко се нареди и скоро ни зарадваш с хубави новини  Peace Пожелавам ви късмет  bouquet

Моята Ива съвсем ме забрави smile3518

# 269
Сладки, който не е видял протеста ето :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103061.0

Общи условия

Активация на акаунт