"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 592
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Прилича,да....много обича да се вре по тв-то...Помня я с участие в Перфектната вечеря,беше в предаването на Любен Дилов,май Алекс се казва

# 571
  • Sofia
   Абе, хубаво е момичето. И по-големи батали сме виждали. Laughing

# 572
# 573
  • Sofia
   Хммм, кой е този съквартирант, който ще напусне завинаги квартирата? Нещо, да не би пак Рая и Дани...? newsm78

# 574
Рая и Дани ще канят Галка на сватбата  Mr. Green Това е да събориш някого и после да идеш да го нариташ да си сигурен, че си го скапал до края.

На мен ми стана интересно Стела с кой ще се сприятели от квартирата? Софи, Рая, Теди? Все няма начин....

Надявам се да напусне онзи дето не му знам името, новия.

# 575
  • Sofia
Надявам се да напусне онзи дето не му знам името, новия.

Да, има пише, че "драматични и трудни сбогувания предстоят за приятелите в „София – Ден и Нощ"". Той, този новичкият, едва ли ще липсва някому. Rolling Eyes

# 576
Не вярвам да махнат Дани и Рая, Боби, Коко и Митко -също, Софи и тя, по метода на изключване остана само новичкия и Теда.

# 577
О, дано се махне Теда умното.

# 578
  • Sofia
   Теди пък нали току-що се хвана пак с Марио – т.е. има някаква интрига. Освен ако не се случи така, че пак да я разочарова и тя да реши окончателно да напусне София...

# 579
Пише, че една любов ще свърши завинаги и дали някои ще замине за далечни земи...така написано изглежда да са Рая и Дани и тя да замине за Лондон, ама пък те са главните...едва ли...
Може на Теодора и Марио да свърши най - накрая любовта и тя да стане ДЖ в Ибиса...примерно.
Стела...може да се сприатели с новата...примерно. Тя не я познава, не е останала разочарована от нея...може пък да си допаднат и да се сприателят.

# 580
Въййй, туй умрЕлото Теди в Ибиса само ще й се изсмеят. Да си ходи при майка си и да не се връща. Wink

Предпочитам Марио пак да се хванат със Стелчето. Wink

# 581
Въййй, туй умрЕлото Теди в Ибиса само ще й се изсмеят. Да си ходи при майка си и да не се връща. Wink

Да ходи на Слънчака. Нали Стела си търси съквартирантка. Ето възможност да ги сдобрят и кой от къде е...  Laughing

# 582
Мда, чудесна идея. Тъкмо ще й е близо до Бс. Grinning

# 583
  • Sofia
ох,големи простотии с тоя Коко #Cussing out  ooooh!

# 584
Рая се събужда с бляскаво червило.  Mr. Green  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт