"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 186
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Митко ще ми липсва, ако си тръгне, ама...ще го преживея.

Той веднъж си тръгна, ама го върнаха. Laughing

# 691
  • София
Коки ако след това с колата, което предстои да се случи , не го разкарат от кварирата вече не знам какво трябва да направи за да е аут!
Аз знам, аз знам  Joy.
Стела за какво я изгониха... за неморално поведение. Първия път прави секс в леглото на Боби, вторият път защото се секси с бащата на Теодора. Значи и Коки трябва да направи нещо подобно. Предлагам да се секси с леля Мария /тъкмо сега е в София/ в леглото на Бобката и изгонването му е сигурно  hahaha
То като гледам на Коко друга едва ли ще му пусне. Joy Joy

# 692
  • somewhere near the sea
Не ми се вярва актьорите, които са най-харесвани да бъдат изгонени. Аз предполагам, че ще свърши "любовта" между Теодора и Марио.

# 693
Е, те ако изгонят всички най - главни актьори, надали ще остане кой да гледа сериала, заради някакви нови невзрачни, като тази новата и онзи забравих му името, на Коки аверчето.

# 694
Когато махнаха Митко, всички фенове мрънкаха яко и го върнаха обратно. Не ми се вярва да го махнат пак.

# 695
Леля Мария и Митко много си приличат. Да не би наистина да са роднини?

# 696
Стела прави простотии - гонят я от квартирата.
Коки прави простотии - получава 1000 лв.

Rolling Eyes

# 697
  • София

Много възможно , в личния фейсбук на "Лили" , видях,че майка и в София ден и нощ е истинската и майка , жената коментираше снимките и имаха семейни снимки.

# 698
Жестта им към него беше много мил...да му върнат пора, че и пари за курса да му съберат...ама изобщо не го заслужава. За да си изкара парите, може да започне работа, както всеки нормален човек...работи - изкарва някакви пари. А той сам взе решението за продажбата, ама иначе дреме като малко дете на леглото и се сърди...някой кара ли го, заради жена да си продава животното...
И на масата пак започна старата песен, бил много зает неможел...
Така...щом пора се върна...значи друг ще си заминава, явно...

# 699
  • Бургас
И аз си го помислих. И в говора си приличат  Grinning. Именно заради говора, ужасния селски акцент и нахалното поведение не мога да я гледам тая лелка. Представям си я като нечия свекърва - може да накара всяка снаха да се метне през прозореца.

# 700
На мен ми е смешно да я гледам Митковата майка, ама такова нещо край мен не искам да се доближава.

# 701
Теда пак изпростя ... не дава от сладкиша на Стела.Егати инфалтила е тая Теда тъпото. ooooh! #2gunfire

# 702
Отначало Стела, като се появи в квартирата и ѝ скочиха София и Теодора, какво правила там, от къде имала ключ...викам те пък прекаляват, особено Теодора, като ѝ вика ама не може всеки да си кани тука, който иска...а Марио ходи без тениска в квартирата и спи там и яде, макар че половината не го понасят, ноооо Стела се държа доста нагло, така че не я съжалявам.
Дани ѝ даде ключа да отиде, да има.къде да стои, ама да не се показва много, много, да не му създава излишни драми, ама тя наглее, заяжда се с тях, стои там и ги дразни...
Сега да видим с кой съквартирант ще стане приятелка...

# 703
  • I Love You 3000
Мале Данката да не приюти Стела при Галя hahaha hahaha hahaha hahaha

# 704
  • Бургас
Теда пак изпростя ... не дава от сладкиша на Стела.Егати инфалтила е тая Теда тъпото. ooooh! #2gunfire
Тази има ли реплика, в която да не се кара или да не прави забележки на някого. Направо се чудя какя  търпят инфантилната Теда и умствено изостаналия Коко. Честно казано Стела ми е направо симпатична пред тези двамата имбецили.

Общи условия

Активация на акаунт