"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 659
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Дани обяснява на Боби, как мислил, че Галя е жената на живота му

Аз пък разбрах,че не Галя,а Рая е жената на живота му.  newsm78

# 121
  • I Love You 3000
Дани обяснява на Боби, как мислил, че Галя е жената на живота му

Аз пък разбрах,че не Галя,а Рая е жената на живота му.  newsm78

Две минути след като каза , че Галя е жената на живота му, си промени решението и стана Рая  Mr. Green Такава е любовта при Данчо, не се учудвай Simple Smile

Тя Галя не живее в общата квартира,но от доста време е в сериала,тъй че не ми се вярва просто да спрат да я дават,по-скоро ако тя поиска да напусне .

Някой нали каза , че видял Галя пред главната квартира (коптора) скоро. Те още играят с палтата и го играят късна зима. Така че , аз очаквам Галя и тя да се нанесе при Боби. Ще си се мешат тримцата до края на света Mr. Green

# 122
# 123
  • somewhere near the sea
Щом се дразним, значи има полза от тях, скоро няма да ги махнат. Пък и то почти няма човек, дето да не дразни. Това със състезанието беше най-тъпото, което съм гледала в сериала.

Ами с якета са, да...Вие нали не очаквате, че епизодите ги снимат от днес за утре.

# 124
  • Gotham City
На мен ще ми е интересно Галя да отиде в квартирата  Mr. Green

# 125
  • somewhere near the sea
На мен ще ми е интересно Галя да отиде в квартирата  Mr. Green
Кокича веднага ще се пробва, а жените ще ревнуват...

# 126
  • I Love You 3000
......
Ами с якета са, да...Вие нали не очаквате, че епизодите ги снимат от днес за утре.

И аз точно това имах предвид. Щом сега още ги дават с палтата и представят късна зима, значи нещата , който снимат сега ще ги дадат по - късно. И щом са видели Галя пред квартирата  сега , значи няма отърване от нея.   Sick Ще се пресели и тя в "дядовата ръкавичка", но може би ще го видим на есен.

# 127
Направо и Бранко и Марио да отидат в квартирата. hahaha

# 128
  • Sofia
   Марио неведнъж е пребивавал в квартирата, в стаите на различни женоря – Поли, Сабина, Стела, Теди... Joy

# 129
  Марио неведнъж е пребивавал в квартирата, в стаите на различни женоря – Поли, Сабина, Стела, Теди... Joy

...да добавим и Рая - много вървежен тоз Марио, минал ги е по ред на номерата hahaha

Данчо е с една бройка по-малко - Рая, Галя, Сабина и Симона...

# 130
  • somewhere near the sea
Е, Галя може да сдобие с къща и кола. Тя знае как да плати.

# 131
Всъщност на Галя не ѝ се получава...тя коректно си „плаща”, пък отсрещната страна е некоректен. Но Рая е друга работа...сдоби се с фирма с една „вноска”  Joy

# 132
  • Gotham City
Всъщност на Галя не ѝ се получава...тя коректно си „плаща”, пък отсрещната страна е некоректен. Но Рая е друга работа...сдоби се с фирма с една „вноска”  Joy

хахахаха да, само дето пък на нея акъл не и достига с фирмата да изкара някой лев.

Сигурно Йордан сега тя ще го издържа?

# 133

хахахаха да, само дето пък на нея акъл не и достига с фирмата да изкара някой лев.

Сигурно Йордан сега тя ще го издържа?
Ами тя ще го издържа, има 2 работи, той 0, средно двамата имат по една.  Joy

Средната заплата в България била 727 лева. До този извод се стига по следния начин:
- Иван има 10 ябълки. Петър има 0 ябълки. Средно, двамата имат по 5 ябълки!
- Директорът яде месо, работникът яде картофи - средно, двамата ядат мусака.
- Мая, спи с целия квартал, а Корнелия само с мъжа си.
Средно - и двете са ку*ви!
По тая логика стигнах до извода.  hahaha

# 134
  • I Love You 3000
KaPaMeJl hahaha hahaha hahaha  Hug Hug Hug

Така като ги гледам може скоро, верно да са на кашон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт