"София - Ден и Нощ" - 12

• 79 594
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Нали щеше да заминава на морето да работи Стела,за какво и е този апартамент...

# 421
  • Бургас
Тоя мухъл наистина ли й изтри съобщението  ooooh!

# 422
  • София
Боби ако обещае на Лили да и направи бебе ,тя ще скочи веднага обратно при него.

На Дани постъпката беше отвратителна.

# 423
Тцтц горкия Дани...всички му искат приятелката...от международен конкурс..тя е дЪ бЕст, хазяйна и той едвам се сдържа да не отиде в ранни зори да я види.
Сега пък Лили си има приятелче...до сега не са го показвали, ама сега ще ѝ се окаже най - добрия приятел...като Мария сигурно.
Стела пък нагла...отива в квартирата, яде от храната им, ама иначе не й приличала на жена, която готви...
А Дани кое точно го задържа в София? Апартамент ли има, работа ли има...една сестра с която се виждат от дъжд на вятър, като имат проблем...баща му, които го потърси само като имаше нужда от пари за операция... Ако замине с Рая в Лондон може и по лесно да си намери работа там

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 23:03 от KaPaMeJl

# 424
баща му, които го потърси само като имаше нужда от пари за операция...
Оф не ми напомняй! #Cussing out Когато беше зле как нямаше пари, ама после като продаде земята няма да се сети за децата си, няма да си върне борчовете, а по курви на годините на дъщеря си тръгнал... #2gunfire Пергишин мръсен! #2gunfire

# 425
  • Sofia
   Марио нали беше изгонен с гръм и трясък от бара, в който работи Стела? Shocked Какво прави пак там, сипвайки питиета? ooooh!

# 426
   Марио нали беше изгонен с гръм и трясък от бара, в който работи Стела? Shocked Какво прави пак там, сипвайки питиета? ooooh!
Безумици...работи в хижата, прави купон в дискотеката, шефа го гони...сега го наел.

# 427
  • Gotham City

И ние това си говорихме  hahaha

ох, прекалено са ми лигави тези

# 428
Аууу Данчо е егати мухъла. ooooh! Sick Tired

# 429

И аз това се чудех  Thinking объркаха сценария, май

Дани е егати егоиста, но поне й каза на време..
Стела да се маха на морето, че започна да откача тук

Видях че Теди се връща в промото..

# 430
  • София

Сега пък Лили си има приятелче...до сега не са го показвали, ама сега ще ѝ се окаже най - добрия приятел...като Мария сигурно.

Показвали са го това е Чочко  Laughing Работи в козметичното студио.

# 431
  • София
'Приятелчето' на Лили й работи в салона, показвали са го и друг път.

С Марио нещо са се объркали....

Пък и Стела до вчера уж танцуваше....

# 432
Коки правилно вика на Стела, работещата, иска пари от безработния.
Аз още не мога да разбера довода на Дани...щял да ѝ бъде багаж...че тука какво правил точно, освен да ма'аш крачоли..да го казваха, че ходи да снима без да ни го показват по правдоподобно...ама не може да замине в Лондон.
Как ще замине Рая, нали е главната героиня, ясно че любовта ще избере, то химия, то целувки, то чудо.

# 433
Тц тц да си зарежеш мечтата заради някакъв мухльо, който не иска да те подкрепи. Нищо не го задържа в София, отваря им се чудесна възможност. Тъпак.

# 434
  • И аз не знам къде
Някой по-напред бе предположил ,че има няколко сценаристи , които като се сменят не си предават информация - май е вярно  Laughing
Рая и Дани ми зазвучаха като семейство ГРАФ - "Аз ще стана хореоГРАФ, ти ще станеш фотоГРАФ  hahaha

Ама Марио как така изведнъж вадеше пачки за Теди , има заведение а пък сега работи в бара, от който се очаква направо да го убият  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт