"София - Ден и Нощ" - 12

• 79 594
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Сценаристите много се излагат вече,то бива ама това вече е подигравка със зрителите. Crossing Arms

# 436
  • Бургас
Имам чувството, че реално сериалът няма сценарий, а на снимачната площадка екипът си изсмуква нещо от пръстите и мислят нещата в движение. Толкова хаотично, несвързано, безинтересно и предсказуемо е всичко. Все едно гледам филмче, измислено и заснето от група тийнейджъри.

# 437
Много зациклиха с този сценарий, тъкмо си помислих, че ще ги разкарат Дани и Рая и хоп, великата танцьорка се отказва от мечтата си. А това лилаво петно, което изцвъкаха по средата на стената, направо отврат  Sick Боби и Лили са супер безинтересни, то май нищо интересно не се случва вече

# 438
Сценаристите много се излагат вече,то бива ама това вече е подигравка със зрителите. Crossing Arms

+1

Това за Марио в бара беше...

# 439
  • I Love You 3000
Казах ви момичета, този сценарий прилича на курсовата работа на студенти по драматургия 1-ви курс. Всяка седмица различен студент се представя. Друго обяснение, нямам! Те затова няма финални надписи и имена на създателите на "този експеримент". ОК - копирано е , но дори копираните филми имат финални надписи!

# 440
Според мен Марио е в бара, за да си изработи оная пиянска вечер, дето си спретна в бара. Може би и за да е по-близо до Теди, нали и тя в същия бар бачка, или се лъжа?
Рая трябва да замине, просто ако не го направи значи е  най-малоумното същество на света. А тоя галфон Дани наистина нищо не го задържа в София, нито работа може да си намери, нито нищо... Малоумник...
Не ми харесва тая новата.
Боби и Лили да вземат да решат ще се събират ли или не, или поне някакви по-интересни извинения да измисли Боби, току виж някой младеж си взел бележка

# 441
  • Бургас
Лилянка е толкова отчаяна, че ще се върне при Боби 100%. Особено пък ако той се съгласи на дете. В момента просто го разиграва и се прави на интересна, че ще е малко тъпо да му прости толкова лесно и бързо.

# 442
  • София
Нали щеше да заминава на морето да работи Стела,за какво и е този апартамент...
Те още ходят със зимни якета, а предложението си е за лятото. Явно до тогава ще живее в апартамента на Маргото. Марио в бара... беше огромна тъпотията , така се скараха със Сашо миналия път, а пак в бара. Тази новата и на мен хич не ми харесва , дано не я задържат,то едно готвене едно чудо. Стела когато я пита с какво се занимава освен с "хобито си " , тя какво отговори ,че не разбрах ?

# 443
  • Sofia
Била крупие

# 444
И аз останах шах като видях Марио в дискотеката.Нали го изгониха ,дължеше пари ли какво беше  #Crazy newsm78 Не ми се връзват нещата.Чудя се вече аз ли не разбирам или ?  Thinking
Рая ...нямам думи.Мислех си ,че ще замине и няма да я дават и нея повече.Между другото от една стра й правя евала за постъпката- да вземеш такъв избор не е лесно решение.Сега ние колкото и да не харесваме Дани ,те си се обичат там.И Дани го разбирам защо изтри мейла- в момент на паника ,че може да я изгуби,изтри мейла.Тъкмо се събраха ,на мен лично не ми се гледат пак драми между тях.Да се женят и да заживеят щастливо вече ,че омално стана .
Стела й замина приятелката и сега пак ще гони дъното.Много егоистично беше от нейна страна да каже на Дани ,че поставял Рая на първо място.Че той човека от къде да знае ,че ще дойде даму иска пари.А и тя нали работи ,управителка във вървежна дискотека. hahaha Иска пари от безработния  hahaha

# 445
  • Бургас
А Рая за какво въобще тръгна да се явява на този конкурс, като толкова държи да си остане с онзи неудачник и да ги натирват от къща на къща цял живот. Каква е идеята да кандидатстваш за нещо и после да се врътнеш?

П.П. Напоследък и в реалния живот ми прави впечатление, че хората много обичат съвсем осъзнато да се прецакват.

# 446
Може и тя да не е знаела, че трябва да се мести.

# 447
Стела извади егати наглото отношение към човек с който се запознава току що. Не ѝ приличала на такава, която много готви на друг тип ѝ приличала, може би искаше да опипа почвата и да ѝ предложи да танцува в Слънчев бряг с нея. После готова на масата се настанила, да ѝ сервират, ама как щяла да мие чинии...
После пък иска пари от безработния си брат и прави фасони, че за Рая имало за нея - не. Че длъжен ли е, да има пари, за да ѝ даде...то да имаше и да ѝ беше отказал, да се разсърди, ама той ѝ казва, че няма и тя мрън, мрън. Само за услуги и пари го търси, един път не му се е обадила да се видят без причина.
Погледите били вперени в нея  newsm78 майко мила...да бе..сигурно мъжете предпочитат да гледат как танцува скелет в рокля и с коса, като на браточеда То, която почти закрива лицето ѝ, вместо момичета с полички и прически. Този коментар сигурно пак беше за да наклони везната и да предпочете да стане танцьорка на морето, че много ѝ харесва да я гледат, пък и най - добре танцува от всички...как ще остане ПР на дискотеката, то по - добре да въртиш дупе пред мъжете...
Боби ще удря колянцето накрая, не става с тея листчета и 5-тте причини, заради, които те обичам.
Аз ако съм на мястото на Рая, бих отишла, все пак това ѝ е мечтата, поне да видя за какво става въпрос, дали ми харесва там, мястото, работата, животът...а не да оставам заради безработния фотограф, да мия чаши. Егоистично е от негова страна, тъй като няма нищо в София, което да му се налага да изостави. Живеят под наем с още 10 човека, работа няма...не учат да речеш, че ще си прекъснат образованоето. А Рая са я избрали от толкова други участници... Ама като на филм, любовта надделява, то иначе трябваше и в Лондон да ходят да снимат...скъпо ще им излезе.

# 448
И аз останах шах като видях Марио в дискотеката.Нали го изгониха ,дължеше пари ли какво беше  #Crazy newsm78 Не ми се връзват нещата.Чудя се вече аз ли не разбирам или ?  Thinking
Рая ...нямам думи.Мислех си ,че ще замине и няма да я дават и нея повече.Между другото от една стра й правя евала за постъпката- да вземеш такъв избор не е лесно решение.Сега ние колкото и да не харесваме Дани ,те си се обичат там.И Дани го разбирам защо изтри мейла- в момент на паника ,че може да я изгуби,изтри мейла.Тъкмо се събраха ,на мен лично не ми се гледат пак драми между тях.Да се женят и да заживеят щастливо вече ,че омално стана .
Стела й замина приятелката и сега пак ще гони дъното.Много егоистично беше от нейна страна да каже на Дани ,че поставял Рая на първо място.Че той човека от къде да знае ,че ще дойде даму иска пари.А и тя нали работи ,управителка във вървежна дискотека. hahaha Иска пари от безработния  hahaha
Марио след купона в дискотеката, обясняваше, че Сашо му дължал пари, пък Сашо пред тях викаше, че ще звънне на полицията, после пред камерата нямало да звъни, ама каква им е драмата там, нещо не съм разбрала.
Забравила съм какво беше с напускането на Марио...той май започна да ходи, когато си иска на работа, нали хижата щяха да взимат и Сашо се ядоса и го изгони.
Ама сигурно от цяла София не е можал да си намери по - добър барман от Марио и какво да прави клекнал и го върнал.
А идеята на сценаристите с връщането ще е да има нещо пак между него и Теди...
Чакаме вече новите герои, нали кастинг има, че тези яко се умешиха един с друг, чак взеха да се повтарят и доскучаха.

# 449
 Не мога да разбера Боби какво иска от Лили.
Тя е над 30 (примерно), иска да се омъжи, да има деца. Той не. Ходи да й реве с 5 причини, дето едвам си изсмука от пръстите, пък и половината-еднакви, че го правела щастлив  ooooh!
Защо е такъв егоист и не помисли, че тя има нужда от стабилен мъж до нея...

Стела беше с прекалено арогантно поведение към новата в квартирата. Такава направо бих ѝ зашила 2 шамара, да се опомни  #2gunfire

Коко и Миро са си същите дебили и как се издържат е под голям въпрос.
Забравиха за гаджето на София, татуиста, ама то и тя забрави, че съществува май.
Теодора се натиска с Марио, после го отблъсква, и тя не знае какво иска.

Май започват един по един да ги разкарват иначе, за да свърши-Стела на море, Маргото на Русе, Дани и Рая може би в Лондон  hahaha

Този сценарии започва сериозно да ме дразни... Май им трябва лятна почивка на "сценаристите"

Общи условия

Активация на акаунт