"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 697
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
И аз забелязах,че доста се е закръглила,а Софи май е лекинко позаслабнала...
Тоя галфон Дани си заложи фотоапарата за заема на Стела ли?

# 481
  • Gotham City
Може пък той да е този, който ще предлага брак и да иска да купи пръстен  newsm78

# 482
И на мен сагата с брака ми е интригуваща, хайде вече да го показват това предложение  Laughing

Между другото, какво стана със Симона и Асен? Дадоха ли нещо вчера за тях, защото не успях да гледам епизода  Rolling Eyes

# 483
  • Sofia
не са давали нищо за тях

скоро го гледах Асен по тв,бил арабин...но му забравих името,май каза,че е студент по актьорско майсторство newsm78

# 484

скоро го гледах Асен по тв,бил арабин...но му забравих името,май каза,че е студент по актьорско майсторство newsm78

И аз го гледах, Еди Канхуш е истинското му име  Whistling

# 485
  • Sofia
   Какво било станало с татетУ на ТедитУ, че нещо не чух? Simple Smile Някой го е бил?

# 486
   Какво било станало с татетУ на ТедитУ, че нещо не чух? Simple Smile Някой го е бил?

Да търсили го някакви хора, избягал в София, ама те пък го намерили там, натупали го и се прибрал в Бургас. Като на филм  Grinning

# 487
  • Sofia
   Мерси! Peace Поредната порция глупости, значи. Crazy

# 488
  • Gotham City
На мен на два пъти ми направи впечатление, че Теда каза "Но ПО-ВАЖНОТО е, че с майка ми се разделят", как ще е по-важно това??? Shocked

# 489
Теда тръгна само с дамска чанта за Бургас, сега багаж разопакова  Laughing
Софито не може да не се набърка в проблемите на другите, този ѝ навик много ме дразни. Теодора да си бере дерта като ѝ е празна главата  Confused

# 490
Теда тръгна само с дамска чанта за Бургас, сега багаж разопакова  Laughing

Да, носи багаж и се върна със същите дрехи, с които тръгна  Laughing

# 491
Много ме подразни София, какво се меси в чужди отношения и ходи да забранява на Марио да се вижда с Теодора  ooooh!
Големи хора са, да се оправят.
Дани казал ли е нещо на Боби да го прикрие или му щракна, че трябва да излъже?
Митко, Коки и Миро взеха да стават скучни покрай новата, само я дебнат да им готви, да говорят с нея, да я гледат.
Според мен е хубава, но има един високомерен поглед.

# 492
Може пък той да е този, който ще предлага брак и да иска да купи пръстен  newsm78

Познаааааа  Blush

# 493
Само дано не забравят за сватбата, като с на София сестрата.
Браво, взеха колата, спомнили са си сценаристите.
Марио и Теодора.пак заедно....
Общо взето скучен епизод, нищо ново не видяхме и интересно.
Дани си заложи фотоапарата, за да купи пръстен, а с какви пари ще правят сватбата?

# 494
Дали наистина има толкова гламави млади момичета като Стела и Теодора ?  ooooh! Confused

Общи условия

Активация на акаунт