"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 692
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
  • I Love You 3000
Рая не беше ли със същата рокля и Светлин като й предлагаше? Айде , заложи апарата за пръстен , ами сега с какво ще си плати сватбата? Mr. Green

# 496
  • Gotham City
Ама много са ми предвидими  hahaha
Точно като тръгнаха да стават със Софито и викам на ММ "Сега Софи ще я заведе някъде, ще и направят флашмоб, за това е говорил с Ася и ще и предложи брак" и Алелуя, защо не пуснах тото днес  Joy

# 497
  • И аз не знам къде
Ехеее най-накрая семейство Граф ще се оженят  Wine Glass

# 498
  • Gotham City
А Митака отстрани  #Puppy dog

smile3532

# 499
  • I Love You 3000
Ехеее най-накрая семейство Граф ще се оженят  Wine Glass

Ще се оженят, ама с какво? Те пари за тоалетна хартия нямат, камо ли за гражданското Mr. Green

# 500
Опитват се да изчеткат имиджа на Марио, явно вече няма да бъде такова безподобно прасе.
А за новото семейство-супер, те си пасват както си пасват ляв и десен цървул. Дано да се ориентират към Лом, че да си отдъхне от тях град София и денем и нощем.

# 501
# 502
Само дано не забравят за сватбата, като с на София сестрата.
Браво, взеха колата, спомнили са си сценаристите.
Марио и Теодора.пак заедно....
Общо взето скучен епизод, нищо ново не видяхме и интересно.
Дани си заложи фотоапарата, за да купи пръстен, а с какви пари ще правят сватбата?
Йордан всичката му мара втасала ,та чак брак предлага.Райчето пък веднага готова да се бракува с тоя мухльо. ooooh!Ши умрат от глад тия влюбени гургулички. Tired

# 503
  • И аз не знам къде
Ехеее най-накрая семейство Граф ще се оженят  Wine Glass

Ще се оженят, ама с какво? Те пари за тоалетна хартия нямат, камо ли за гражданското Mr. Green
Ами Дани може да заложи колата ще вземат - нали е на всички  Laughing

Историята с Надето ми се струва,че е нещо като с Поли - може би се отказва от сериала или пък за кратко и после да я върнат , знае ли човек как са се събудили сценаристите.

# 504
Вярно ли е, че Рая и Дани са заедно и в реалния живот? На друго място пък бях чела, че е с Марио Grinning

# 505
Мадамата на Бранко беше по халат за баня и отдолу по черен чорапогащник.

# 506
  • Gotham City
Мисля, че не е вярно. А за Марио имам подозрения, че е със Симона, наскоро беше качил снимка как двамата пътуват към морето Whistling

# 507
  • Бургас
Подобно на случая с Поли, като видяха мъжете, че гаджетата им започват да се издигат в кариерата и тръгват да им предлагат брак. Явно това трябва да е утешителната награда на Рая за проваления живот.
Бранко май много я е окъсал. От Галя и Рая, дето ги води в Милано и в разни хубави хотели с джакузита до някаква невзрачна, обла леля в мърлява хижа  hahaha
Тодора някой веднага да я удари с тъп предмет по кухата тиква!

# 508
  • София
Сега да вземат и да си направят и едно бебе,а може и две(близнаци). Mr. GreenТогава вече не знам как ще се издържат. Whistling

# 509
Мисля, че не е вярно. А за Марио имам подозрения, че е със Симона, наскоро беше качил снимка как двамата пътуват към морето Whistling
А как му е името на Марио ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт