"София - Ден и Нощ" - 12

• 78 661
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Ехеее най-накрая семейство Граф ще се оженят  Wine Glass

Ще се оженят, ама с какво? Те пари за тоалетна хартия нямат, камо ли за гражданското Mr. Green

Е, как!? Пари имат с кофите, той Дани на Галя щеше да помага финансово, на Рая също, голям пичага, само дето няма 1ст да се усмихне. Иначе офиси наемат..
 И все пак им се радвам.

А като видя Теди и Марио ми идва вече да сменя канала. Куха лейка е, много ме дразни.

# 512
Като видя Теодора и Марио вече ми се повръща... Е, има ли такива момичета и в реала? ooooh!

# 513
  • София
А Дани как се казва Йордан или Даниел,защото вчера като залагаше апарата каза Даниел,друг път казва Йордан Mr. Green

# 514
Бе "Йордан" не помня да е казвал. Peace Не е ли бил "Йордан" в "Съдби на кръстопът" или друго подобно? newsm78

# 515
  • Sofia
   Май само тук, в тази тема, го именуваха "Йордан". Mr. Green

# 516
Надету и тя танцьорка 2 3 4 5

Във Фейсбук, гледам, че е в Балет Нова, винаги ми е било безумно смешно изписването на тяхната страница Baletut Nova, и без да искам все го чета като БалетУт Нова  hahaha

http://calmara.com/site/site.asp?id=4074  Naughty

# 517
еййй много готино.... Heart Eyes Най - накрая Дани предложи на Рая.Сега да се женят и да заживеят щастливо. Peace С какво ще си направят сватба ли - ми родителите им  hahaha Или по-скоро родителите на Рая може би ,бащата на Дани нали върти любов с младо гадже.Ама докато се стигне до сватба ще изтекат доста епизоди.
Ох,Митко много смешен беше  hahaha hahaha hahaha Как се разплака душичката  Joy
Е не, Теди как можа пак да се върне при Марио.Между другото Марио много добре си играе ролята.Убеждава доста добре и много му отива ролята.Не знам в реалния живот какъв е ,ама убедително си играе ролите,чак не мога да го понасям като гледам и реални снимки  Laughing
Боби като един кифладжия ,много ме е яд как се излага заради кифлата Лили.Аз си мислех ,че я разкараха от сериала ,ама уви.Ще й гледаме лигавщините още явно.

# 518
Мен пък Лили ми е много сладка и се надявам да се върне! Crossing Arms Наивна, глуповата, глезена, но не досадна и натрапчива. Пък и наистина напоследък визуално ми е по-симпатична. Не знам на какво се дължи.

# 519
И на мен Лили последните седмици взе да ми става симпатична, пък и по - добре изглежда сега, отколкото в началото.
Боби трябва да си намери жена на неговите години с пораснало дете, че поне да не иска друго дете, да си живеят заедно в квартирата, да си ходят по палатки и барове, без особени анганжименти...ама той младо гадже иска...е нормално всяка жена без дете, да иска да си има поне едно, да си живеят в собствен дом, а не с още 10 човека.

# 520
Дани и Рая и в реалния живот са двойка нали ? newsm78 Четох ,че е имал жена  и дете ,развел се е и сега е с Михаела.Верни ли са слуховете или ?

# 521
Дани и Рая и в реалния живот са двойка нали ? newsm78 Четох ,че е имал жена  и дете ,развел се е и сега е с Михаела.Верни ли са слуховете или ?
Няма да се учудя ако и в реалния живот е такъв неудачник.Тоест играе добре себе си .

# 522
не,не ..май не е вярно

# 523
  • Бургас
Дани и Рая и в реалния живот са двойка нали ? newsm78 Четох ,че е имал жена  и дете ,развел се е и сега е с Михаела.Верни ли са слуховете или ?
Аз четох, че наистина са имали връзка и даже живели заедно известно време, но се разделили, защото на него много му шарили очите.

Лиляна хич не е натрапчива, като изключим гоблените, нелепите плетени пуловерчета, досадната й майка, постоянното намилане на някакви инфантилни простотии, детинските тръшкания и притискането за сватби и деца, след като в прав текст около 25 пъти й обясниха, че няма да стане нейната. Аз не разбирам защо Боби тича подир нея, като през повечето време й се дразни, а и въобще не споделя мирогледа и вижданията й за живота.

# 524

Лиляна хич не е натрапчива, като изключим гоблените, нелепите плетени пуловерчета, досадната й майка, постоянното намилане на някакви инфантилни простотии, детинските тръшкания и притискането за сватби и деца, след като в прав текст около 25 пъти й обясниха, че няма да стане нейната. Аз не разбирам защо Боби тича подир нея, като през повечето време й се дразни, а и въобще не споделя мирогледа и вижданията й за живота.
точно това се опитвам и аз да кажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт