Забременели след инвитро - тема 26

• 46 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Follow, честита радост, мамче!  Heart Eyes
Да е жива и здрава малката принцеса!  Hug
Скорошно възстановяване на теб! bouquet

Относно мерките по ехограф - нас ни изкарваха все големи,  (последно го измериха ~3560 ), а се роди с тегло 3200
Не знам от къде идва това разминаване, но явно не са меродавни ехографските мерки.

# 151
Хепи, защото мерят костната система, а тя реално няма как да е на 100% точна. Поне това ми обясниха на мен. Майка ми като чу и каза - уф, значи на теб се е метнало...добре, че ще е момче Joy Joy Joy

# 152
Кристи, той и нашият на нас се е метнал още от началото - дълъг, но слабичък. Сега съм се заела да го поугоявам, че искам пухкави ръчички и краченца  Heart Eyes

# 153
Folow  честита ти радост!

# 154
Момичета, имам прорязващи болки в областта на яйчниците, траят секунди. Това за контракции ли се води?  newsm78 Пих 2 ношпа, лежа и мърдам само пръстите да пиша... Ако зачестят викам ММ да ходим на доктор. Днес съм на диабетолог, май ще мина и профилактично през моя док, пък дано да ме вземе и погледне, нищо, че имам час в петък.

Follow, важното е, че краят е добър, въпреки препятствията!  Hug Сега се наслаждавайте с Бебка!

# 155
Follow,честито и от мен. Радвам се, че финала е идеален. Пази се и всички да са здрави у дома.
Шакира, не ни стигат наште болежки ами и за мъжете да мислим. И моя ще има операция към края на месеца.
Мока, не ти ли е рано на теб за контеакции
?

# 156
Мока, аз имам същите, особено вляво. Не били контракции.

# 157
Аз също съм имала болки в яйчниците макар и не прорязващи, а по-леки.

# 158
Bimbaa, раничко е, но знам ли? То и с болки и без болки все има притеснение... Аз имах бодежи от време на време, това било нормално, но сега са наистина режещи болки, та да се допитам.
Cristi, дано да си права!  

# 159
  • В сърцето на любимия човек
Follow - честита сбъдната мечра! Да е жива и здрава принцесата и скоро да се гушкате у дома  bouquet

Шакира - стискам палци за операцията на ТМ  Praynig

Мока - нека да те погледнат за всеки случай, но да знаеш, че при контракции коремът става твърд като камък и буквално усещаш как мускулите се свиват.

# 160
Follow, честито розАво щастие  bouquet   Бързо да се възстановяваш, а малката принцеска да расте здраво и добро дете  Heart Eyes

Момичета, кажете нещо за гадене и виене на свят  Sick Sick Sick Sick Пия Вомитусхил, обаче не ми помага ........

Шакира, палчета за операцията на ТМ  Hug Praynig

# 161
Боже, колко искам да ви видя и прегърна Hug благодаря

# 162
Follow, честито розАво щастие  bouquet   Бързо да се възстановяваш, а малката принцеска да расте здраво и добро дете  Heart Eyes

Момичета, кажете нещо за гадене и виене на свят  Sick Sick Sick Sick Пия Вомитусхил, обаче не ми помага ........

Шакира, палчета за операцията на ТМ  Hug Praynig

Чай от суров джинджифил. Както и прием на суров джинджифил. Peace

# 163
  • България
Магнетична,силно ли е?Аз изживях в 5-ти мес.една страшна вестибуларна криза със световъртеж и повръщане.б ях писала тук.нищо не помагаше,докато не отмина.не можех да си мръдна главата. и накрая-както се появи,така изчезна след около 12 часа.
Дано при теб е по-леко и бързо да минава.има едно лекарство -вертигохил май беше,но все пак трябва да се консултираш.
 Follow,  честито щастие! Браво,че толкова бързо ви минава болката след секцио.
Мен що ме болят толкова и то дълго време не знам  newsm78 Около 10-тина дни, при всяко сядане и ставане си ме болеше сериозно,н направо ми се ревеше буквално.

# 164
И мен от втория ден след секциото нищо не ме боли, а белегът ми изобщо не си личи. Чак ми е учудващо...
Друго ме интересува обаче - кога и дали ще се възстанови чувствителността на кожата в областта около операцията?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт