Забременели след инвитро - тема 26

• 46 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на любимия човек
На мен сега в МД ми направиха такъв преглед, не беше приятно. Дано не са ми навредили  Praynig
Иначе в Надежда най- много да огледат със спекулум при спешен прием, шийката ми я гледат с ехограф.

# 211
Много ми хареса количката, Кристи! Изглежда удобна и маневрена. Със здраве да си я ползваш  Hug
И на мен така ми изглежда. Дано да е наистина Joy

Пчеличке, кога ще е секциото и при кого?

На мен само с ехограф са ме гледали досега newsm78

# 212
Първите дни на август  Wink, ако устискам до тогава, шийка 2,1 от вчера имам болезнени контракции, които хич не ми харесват, ако и утре е така ще я карам Димова да предприеме нещо. Вярно, че съм разстроена и това влияе. Искат пълна упойка с интубация, кой знае кога ще си видя детето  Confused, ще търся вариант на бета блокер съвместим с кърменето, защото сега се очертава първите дни да не мога да кърмя. Знам, че много деца са на АМ, но ако мога бих направила всичко беба да получи поне малко коластра.

# 213
Уф, лоша работа Sad Не можеш ли да останеш само на Допегит и да махнеш бета блокера?  И защо пълна упойка? Кой ще прави секциото?

# 214
Нямам допегит, кръвното ми е много ниско, страх ги е, че от другата упойка ще падне още повече + като се извади детето и плацентата. За сега Димова, ще се опитам и Ташков да е там. Утре ще слагат контролен холтер и да имам план при спешно секцио. Явно ще е зор до последно, не се ставало лесно майка  Confused

# 215
Ох, ти значи си само на бета блокер заради тахикардия или какво? Стискам палци холтерът да покаже супер стойности!

# 216
Момичета, на мен всеки път ми правят мануален и вагинален преглед на шийката.  Rolling Eyes До сега е нямало проблем, само дето вчера доста ме заболя. Сигурно се бях стегнала повече.

Днес ни мина третата ФМ - всичко е нормално, все още са Бебки  Mr. Green, тежат по 1300кг и 1450кг. Едната е главично, а другата си е разположила главичката до крачетата на първата и се е завъртяла като дъга отстрани. След три седмици ще ходя пак на контрола, да видим с каква разлика се движат.

Кристи, честита количка! Ама и много голям мъж си кутиш!
Роха, всичко да е наред и да забравиш за случилото се!

# 217
  • България
През тази бременност не са ме пипнали "отдолу"-нито с  ръка, нито с вагинален,дори и преди секциото.Не че не съм давала,просто никой лекар не е изявявал желание Simple Smile

# 218
Момичета, какво мислите за съхранението на стволови клетки? Ще съхранявате ли?  newsm78

# 219
Аз мисля, че ще се навием в крайна сметка.

# 220
Аз досега съм имала един преглед за разкритие от д-р Ташков и определено не беше приятно, но не съм имала кървене или зацапване. Утре май пак ще имам такъв Whistling

# 221
Преглед за разкритие ми направиха в деня, в който постъпих за раждане. Няколко седмици преди това Чучумишев изяви желание, но мерихме шиика 4 см и се отказахме... Не бих дала преди 35-36-та седмица безпричинно да ме ровичкат, особено ако с ехо се измерват добре нещата и няма изменения

# 222
На мен още в началото ми казаха, че всеки път ще има мануален и вагинален преглед. Особено сега с големия корем едвам слизам от стола, ама явно нямам право на избор.

# 223
Преглед за разкритие ми направиха в деня, в който постъпих за раждане. Няколко седмици преди това Чучумишев изяви желание, но мерихме шиика 4 см и се отказахме... Не бих дала преди 35-36-та седмица безпричинно да ме ровичкат, особено ако с ехо се измерват добре нещата и няма изменения

Аз съм 36+2 г.с , сигурно за това реши да провери с ръка:(( сега нямам никакво кървене, дори зацапване,  само 5 часа след кървенето, много беше странно. Сега съм в размисъл какво може да е било. Ако е раничка щеше да се отича поне 2-3 дни цапане. Може би някой кръвоносен съд е засегнал Доктора. Но определено повече няма да дам да ми бъркат вътре ако ще да съм с 10 см разкритие.

# 224
  • България
Roha28, стискам палци всичко да е наред! Могат ли да видят разкритие по друг начин?
Моите контракции винаги са с менструални болки. Най-вероятно шийката се е скъсила. Ще видим на прегледа тази седмица. Притеснено ми е да не започне раждане. Искам да си дочакам спокойно секциото.

Общи условия

Активация на акаунт