Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 80 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 7 849
Имам един кг извара. Освен за пълнени чушки с извара и яйца не се сещам за друго. Помагайте с рецепти моля.

# 61
  • Русе
  • Мнения: 6 213
Имам един кг извара. Освен за пълнени чушки с извара и яйца не се сещам за друго. Помагайте с рецепти моля.



# 62
  • Мнения: 7 849
Благодаря, Пейчев. Да, и торта ще направя, но на първо място ми е нещо солено.

# 63
  • Русе
  • Мнения: 6 213
Благодаря, Пейчев. Да, и торта ще направя, но на първо място ми е нещо солено.

Солено да бъде Simple Smile



# 64
  • Мнения: 1 741
Скрит текст:
Някой има ли идея как се правят тези целувки,които толкова обичам,а няма от къде да купя?
http://2.bp.blogspot.com/-EFLCaGz42s0/UVgtCAMEggI/AAAAAAAAP_c/1w … 1600/DSC04019.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-lq4FNu50G1Y/UVgs8Z41dXI/AAAAAAAAP_U/at … 1600/DSC04029.JPG
 bouquet

Ако живееш в държава, в която има Лидъл, там се продават, включително в България. За жалост с рецепта не мога да ти помогна, но не бих се и захванала, защото тук струват 1,20€ за кутия с 10 бройки... Та ако не ти е скъпо това като цена, виж в Лидъл. Simple Smile

chrissy,в България живея и не са скъпи,просто в нашия град няма Лидл и не ми е оферта да мина 80-90км. за едни сладки.  Grinning
Ще опитам някоя от рецептите и ще пиша какво съм сътворила.  Hug

# 65
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Аз си мислех, че вече навсякъде са отворили Лидл. В Penny, Nеtto и Kaufland също ги има, като първия май го затвориха в България.
Ако и тези вериги ги нямаш наблизо - успех с готвенето. Simple Smile

# 66
  • Мнения: 1 741
Имаме само Kaufland ,ще ги потърся. Благодаря!  bouquet

# 67
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Какви рецепти сте пробвали с резене и са ви харесали?
Мен ми мирише кофти, че има нещо анасоново в него, но все пак си казах, че не мога да го изключа напълно от трапезата преди да съм го опитвала.

# 68
  • София
  • Мнения: 10 825
Какви рецепти сте пробвали с резене и са ви харесали?
Мен ми мирише кофти, че има нещо анасоново в него, но все пак си казах, че не мога да го изключа напълно от трапезата преди да съм го опитвала.
Аз не го харесвам точно заради анасоновата миризма.
Моите домашни, обаче, го ядат с удоволствие заедно със зелена салата

# 69
  • Мнения: 7 849
i_peych, благодаря!

# 70
  • Sofia
  • Мнения: 29 213
На манджа със зелен фасул магданоз или копър да сложа?

# 71
  • Мнения: 9 474
Магданоз слагам аз, но други копър. Каквото решиш

# 72
  • Мнения: 7 849
На манджа със зелен фасул магданоз или копър да сложа?
А аз слагам копър и чесън.

# 73
  • София
  • Мнения: 12 224
На манджа със зелен фасул магданоз или копър да сложа?
И двете.

# 74
  • Мнения: 899
Билян@, аз с извара правя пилешко роле.
а именно, смесвам изварата с малко сол, чер пипер, босилек. Взимам пилешко филе (половината пеперуда), разрязвам дебелата част така, че да стане пържола. Осолявам и начуквам леко. Във всяка пържола слагам малко то изварата, сушен домат и/или кисела краставичка.
Завивам добре, обръщам с отвора надолу и редя в йена. Слагам мъничко бяло вино и зехтин и пека.
Става вкусно и сочно  chef

Общи условия

Активация на акаунт