Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 791
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • До сърцето...
Шеф Манчев.
Сладур  Heart Eyes - земен и симпатично разсеян.

# 16
  • Sofia
Славена Вътова и мъжа й виждам от време на време. Все са много намусени и двамата. Тя изглежда по-добре на живо, на екран ми е дразнеща.

# 17
Някаква дето е женена за др Енчев (не й знам името) в Ринг мол. Нечувано грозна е. Чудя се мъжа й не може ли да я очовечи или това си е негов резултат.  Но е по-страшна от вампир!

# 18
  • София
Шеф Манчев.
Сладур  Heart Eyes - земен и симпатично разсеян.

И аз го виждам често,веселяк Crazy

# 19
Някаква дето е женена за др Енчев (не й знам името) в Ринг мол. Нечувано грозна е. Чудя се мъжа й не може ли да я очовечи или това си е негов резултат.  Но е по-страшна от вампир!

Теди Велинова. М да, последното нещо, което бих казала за нея е, че е красива, но явно той си я е харесал. newsm78

# 20
  • out of space
Шеф Петър Михалчев пред офиса. Беше облечен умопомрачително  Mr. Green

# 21
Славена Вътова и мъжа й виждам от време на време. Все са много намусени и двамата. Тя изглежда по-добре на живо, на екран ми е дразнеща.
Странно, Славена все усмихната го раздава, със всички зъби  Mr. Green
Петко Димитров, този със заведенията, като селски бек ми е всеки път, всеки петък го виждам.

# 22
  • в 1001-та нощ

Теди Велинова. М да, последното нещо, което бих казала за нея е, че е красива, но явно той си я е харесал. newsm78

Мисля, че той има принос за настоящия й вид  Peace

# 23
  • София
Жоро Пентаграм и сина му ритаха футбол в кварталната градинка. Симпатяги.

# 24
  • Sofia

Ми,жената явно има скрити прелести  Flutter...нали за него се споменава,че връзката му с ТедитУ си е сделка помежду им и той си предпочита мъжката любов  newsm78.

# 25
  • Англия
Тук преди време аз изказах подобно предположение и никой не ме подкрепи, даже напритив.

# 26
Serge Devant във Варна, много хубав..

# 27
  • София
Люси Иларионов и гаджето му в Хепи на магистралата около Пловдив.

# 28
  • София
Люси Иларионов и гаджето му в Хепи на магистралата около Пловдив.

Наистина ли е отслабнал Люси  Rolling Eyes

# 29
Е, той нали ходи до Турция да му слагат някакъв ограничител (или както там се нарича) на стомаха. Азис имал такъв. То така и баба знае да отслабва

Общи условия

Активация на акаунт