Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • на брега на морето
Имам чувството, че ако ги наложим двамата с Волен, ще се припокрият като лепенки. Crazy
Joy Joy Joy

# 706
Аз пък искам да кажа, че съм 180 см. висока и за 30-те си години живот досега не ми се е случвало да харесам или да се чувствам привлечена от нисък мъж. Не че Москов иначе ми е харесвал, но разбирам смисъла на думите на Бижу " сега вече съвсем не го харесвам". Отделно животът ме е сблъсквал няколко пъти с ниски мъже, не по- ниски от мен, а наистина дребни. Ми злобни са и са страшно комплексирани, ма може пък и да е съвпадение.
За дребно и злобно съм съгласна.Не само мъже, и жените са такива.

# 707
Москов ми прилича на ГРУ,от Аз проклетника,ли се казваше филмчето

# 708
От последните страници излиза, че високите жени са злобни  Peace !

# 709
  • Бургас

Хах, и аз точно това щях да напиша. Simple Smile Аз като представител на дребните да кажа, че не ми пука кой колко е висок, но в ежедневието ми се е случвало винаги високите хора да ми обръщат внимание по темата. Винаги първи започват и винаги уж на шега. Ами ако някой дребен злобее срещу вас обърнете внимание дали вие пък не го засягате постоянно на тази тема. Всъщност сега като се върна назад в темата високите жени първи започнаха да се заяждат кой бил дребен и бил смешен.  Peace

# 710
  • София
Виждала съм го на живо на една конференция преди време, не е висок. Най-много колкото мен да е.

П.С. В този ред на мисли: вече съм споделяла какво мисли свекърва ми за себе си (168 см): че тя е висока жена. Интересно аз какво съм тогава?

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 10:18 от Sharky*

# 711
  • До морето

Ми не е баш така. Аз на никого тикога не съм се подигравала, че е нисък, нито пък съм се шегувала ей така, приятелската. За сметка на това постоянно чувам разни въпроси от сорта на " де си расла и що си расла толкоз", макар че отдавна не съм в детско-градинска и училищна възраст. И обикновено все от такива дето са метър и петдесет ги чувам. Случаеност? Не мислА!

# 712
Аз пък съм срещала както абсолютни добряци, така и страшно злобни индивиди сред дребните хора. Май по средата не са. Първите са много приказливи и обикновено все усмихнати, вторите са все недоволни, с претенции, злобеят и завиждат наред!

# 713
Дъщеря ми върви висока от малка. За щастие площадковата възраст мина, но редовно слушах коментари, че е "едра" (при положение, че е висока, но слаба). Възпитанието ме е спирало да кажа, че не е едра, но до запъртъци няма как да не прави впечатление, отговарях само, че баща ѝ е висок.

# 714
Не си ли чувала изрази от типа:дребно ,та вредно. Дребно и злобно.Не само ,че съм чувала,но и многократно съм се убеждавала  в това,особено да имаш дребен началник Mr. Green

# 715
На дребен началник не съм попадала, обаче дребните и злобни деца в класа ми едно време ми тровеха живота! Такива си тръгват от малки и цял живот жлъч и злоба!

# 716
За жена, 160 см. е нормална височина, та кое наричате дребен? За сведение аз също съм над средния ръст, демек се водя височка, та всичките ми приятелки са под моя ръст. Еми злобни сред тях няма! За мъжете също е относително. Сякаш всички над 180 см. са стоки.Ама молА ви се..

# 717
За мен дребните жени са до 161/2, а мъжете зависи-170 може да се приема от много хора за нормална височина, но определено тези са комплексирани и злобеят, иначе за мъж под 170 не е добре. Peace

# 718
Не понасям ниски МЪЖЕ и това написах за министър... даже името му забравих, ето колко ме вълнува! Този на здравето имам предвид. Та от там тръгна, а не защото някой е казал, че всички дребни са злобни. Колкото до самочувствие, тук самозваните психолози и на пост гледат, знам Mr. Green ама после разплакани, не пишат по три дни от горест, че някой ги дръпнал за плитките... Много изводи може някой професионален психолог и човек с вроден такъв усет да си направи точно за самочувствието на този или онзи... И няма да се извинявам на никого за това, без значение колко см е висок и колко засегнат лично(по какви причини, за мен е пълна загадка!) се чувства заради това, че АЗ не харесвам ниски МЪЖЕ. Никой на никого не може да дава тон в живота кого и защо да харесва, или да не харесва. А тъпи и дребнави хора изключително не понасям!  На всякакви височини.  Flutter

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 12:31 от Бижy

# 719
  • София
Борисов ли е мерилото? Grinning
колко са го виждали на живо?
а Москов?
а двамата заедно?

Ами аз лично съм ги виждала и да ви кажа нито Борисов, нито Москов са високи мъже, за мен. Москов, даже е нисичък - някъде около 170. Но сега много зависи... аз съм 170, а мъжът ми 192, мойто мерило е едно. Ако бях 150, а той 170, сигурно щях да говоря по друг начин. Но специално Борисов изглежда доста масивен пред камерата, а не е чак толкова

Общи условия

Активация на акаунт