Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
40 кг. е свалил засега. Браво!

# 31
  • Berlin
Уау!  За колко време? Сякаш скоро беше май операцията.

# 32
Да, за няма и два месеца. Вчера гостуваха по БТВ с Ани Хоанг.

# 33
Да, за няма и два месеца. Вчера гостуваха по БТВ с Ани Хоанг.
Много кг са малко време Whistling Какво става с всичката излишна кожа после, пак операция? Не го харесвам по принцип, но дано е здрав и щастлив сега.

# 34
  • Berlin
Мисля, че при неговото положение и бавно да е свалянето, пак ще има увиснала кожа. Зависи колко свали.

# 35
Той хубаво е свалил, но, ако продължава така да се тъпче, след време пак ще качи.

# 36
  • София
В петък вечер видях Христо Сираков, който мина с кола покрай заведението, в което вечерях.
Голям чичак.  Grinning

# 37
  • Sofia
В петък вечер видях Христо Сираков, който мина с кола покрай заведението, в което вечерях.
Голям чичак.  Grinning
С к'ва кола  Mr. Green...чичак,ами...сигурно наближава 60те.Като совичка ми е,завалията  hahaha

# 38
  • София
Не мога да преценя колко е свалил Люси Иларионов, защото го виждам за пръв път на живо, но е доста едър.

# 39
Ами 180 кг. казваше че е. Сега 140 кг.

# 40
  • Rock & Roll feeling ...
Голям чичак.  Grinning
С к'ва кола  Mr. Green...чичак,ами...сигурно наближава 60те.Като совичка ми е,завалията  hahaha

Според мен ги е минал. От как се помня той си е не чичак ми дъртак направо .
Винаги съм се чудела,колкото и пари да има един мъж ,яхти-махти,как му се лепят,като мухи на ... мед  Mr. Green В същите размисли съм и за Коко Динев,който може да не е особено дърт,но подобаващо отблъскващ.

# 41
  • Вестерос
Serge Devant във Варна, много хубав..
Shocked къде по-точно

# 42
  • София
Голям чичак.  Grinning

Сега погледнах - 56 набор, така че баш го закова. Ъ, за годините.  Laughing

Иначе за колата - беше тъмно, обаче беше по-висока от останалите, така че ще заложа на джип-нещо-си.
Точно чичак си е - буквално и преносно. Simple Smile

# 43
  • Има много детски смях.
Той хубаво е свалил, но, ако продължава така да се тъпче, след време пак ще качи.

Ако не се лъжа, има диабет. А това не се "коригира" с гастрален пръстен.  Tired

# 44
  • Berlin
Любо Нейков вчера, в един хотел бяхме.

Общи условия

Активация на акаунт