Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Сутринта по ТВ гледах 61-годишния Александър Томов и младата му жена. Даваха и 9-месечното му бебе, което е по-малко от внуците му.
Следобед ги срещнах в Хепи. Само двамата, без бебето.
И двата пъти все една песен ми зазвъня в главата: Дърт козел млада върба лющеше...

# 556
И аз го гледах. Жена му ми се стори позната, щях да търся в Гугъл,  но и забравих името.  Rolling Eyes

# 557
Калина Кръстева се казва. Любов, любов, ама 30 години разлика не е нормално.

# 558
  • Berlin
Дани от София ден и нощ, много дегизиран, ама го познах. Laughing И един футболист, заприлича ми на Моци, ама като не ги знам.... Simple Smile

# 559
Снощи БТР във Варна. Наско не остарява.  Crazy
Аз пък го видях онзи ден в София.Ошишкал се,доста сребро в косата,явно не се е боядисвал наскоро,леко брадясал и брадата побеляла.Преди има,няма два месеца изглеждаше по-добре и ми младееше.Виж Васил Гюров наистина изглежда доста по-млад от годините си.

# 560
Май и последния се боядисва, а?

# 561
  • София
Денди пресече пред колата на площад "Народно събрание" и то не на пешеходна пътека. Дърпаше куче на каишка и дори не се огледа. Пресече си все едно е сам на пътя.

# 562
Божидар Искренов оня ден, в Мол Пловдив. Беше с руса дама, нямам идея коя е. Същият като на екрана.

# 563
Русата дама вероятно е съпругата му, с която живее в Стара Загора.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 08:37 от Анонимен

# 564
Видях тази двойка от Моето Мечтано Бебе от На Кафе заедно с бебето в Ринг мол.
Радина Червенова в Парк Център. Мъничка и нежна.
Ето този младеж от Женени от пръв поглед, май се казва Атанас, вчера в Ринг мол. Дари кръв, беше много весел и свеж. Беше с много симпатично момиче, очевидно бяха много щастливи.

# 565
  • Варна
Орлин Павлов с руса дама в събота вечер на филма "Ад" в IMAX Арена Варна. Доста по-нисък отколкото си мислех, че е. Екранът много лъже.

# 566
  • София
И аз го гледах. Жена му ми се стори позната, щях да търся в Гугъл,  но и забравих името.  Rolling Eyes

http://www.blitz.bg/sport/svezho/koya-e-tazi-dama-pregrnata-ot-tomov_191173.html

# 567
Благодаря, намерих я дамата, но снимките са неясни и не мога да видя добре.

# 568
DJ Дамян на сватба. На екрана изглежда доста по-внушително.

# 569
Ето този младеж от Женени от пръв поглед, май се казва Атанас, вчера в Ринг мол. Дари кръв, беше много весел и свеж. Беше с много симпатично момиче, очевидно бяха много щастливи.

Извинявайте за спама, но какво се случи с половинката на Атанас от формата? Стори ми се, че я видях преди 2-3 месеца в нашия град (Ловеч). Възможно ли е да се е задомила тук? А, може и да съм се припознала. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт