Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 896
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Не, в София си е.

Ето този младеж от Женени от пръв поглед, май се казва Атанас, вчера в Ринг мол. Дари кръв, беше много весел и свеж. Беше с много симпатично момиче, очевидно бяха много щастливи.

Извинявайте за спама, но какво се случи с половинката на Атанас от формата? Стори ми се, че я видях преди 2-3 месеца в нашия град (Ловеч). Възможно ли е да се е задомила тук? А, може и да съм се припознала. newsm78

# 571
  • Berlin
Диана Любенова днес на пл. Славейков.

# 572
Владо Николов - сам и ровещ през цялото време в телефона си, на концерта на Лили Иванова в гр. Русе.

# 573
  • Пловдив
Меглена Кунева вчера в подлеза пред Президентството. Беше с модерното за сезона палто тип халат.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 09:02 от Лятна буря

# 574
Никол Станкулова с родителите си и кучето в един парк. Много е хубава  Heart Eyes

# 575
  • Русе
Най-сетне и аз да се запиша.
Калфин. Явно на предизборна обиколка.

# 576
Илияна Йотова, много приятна жена.

Веселин Маринов, изключително неприятен, винаги намусен и гледащ от високо, нищо общо с медийния си образ.

# 577

Веселин Маринов, изключително неприятен, винаги намусен и гледащ от високо, нищо общо с медийния си образ.

Не думай  Wink !

# 578
Хахха, и аз за Йотова да питам.
На предизборните сбирки ли я срещна?

# 579

Не думай  Wink !
Joy Joy
Йотова, тази тооолкова "приятна" жена, с Веселин Маринов на едно събитие ли е била  Joy Joy Joy Joy Joy

# 580
Ми от 5-те минути с нея останах с такова впечатление. Държа се мило, учтиво, без да си придава важност. След това се поинтересувах коя е, не се интересувам от политика.

# 581
Не, работя на място, където идват много известни личности от всякакви сфери - певци, актьори, политици, журналисти и т.н., не са били в един ден.

# 582
Албена Вулева - нахална и невезпитана

# 583
Юрий Ангелов-много готин и свеж. Снимахме се и си поговорихме за кратко.

# 584
Юрий Ангелов-много готин и свеж. Снимахме се и си поговорихме за кратко.
Кой е той?

Общи условия

Активация на акаунт