Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
В Зона Б-5, актрисата Милена Живкова - Гераскова, д-р Романова в Откраднат Живот, много дребна и нежна!
https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D … -143234712456284/

# 601
  • София
Дидо - вокалът на D2. Елегантен, но с рок елемент. Хубав е!

# 602
  • Sofia
Яна Маринова и Ники Илиев, в кафенето на Славия Спортес. Засичам ги редовно.И двамата тренират там. Ники е по-готин  Crazy. Яна като не е гримирана.... е като измита чиния в лице  Thinking, но пък тяло и глас  Peace.

# 603
Яна Маринова и Ники Илиев, в кафенето на Славия Спортес. Засичам ги редовно.И двамата тренират там. Ники е по-готин  Crazy. Яна като не е гримирана.... е като измита чиния в лице  Thinking, но пък тяло и глас  Peace.
И аз там. Peace И двамата са страхотни и се държат чудесно.

# 604
Глас?На мене ми звучи като алкохоличка.... Rolling Eyes

# 605
  • Sofia
Глас?На мене ми звучи като алкохоличка.... Rolling Eyes
А,де  Mr. Green,секси и разпознаваем  Crazy. Денси, явно тренираме по едно и също време с теб, на едно и също място  Laughing

# 606
  • София
д-р Енчев и Т. Велинова. Той беше направил някакъв опит да се дегизира (шапка, очила, наведена глава, ...), а тя си стоеше спокойна и се оглеждаше.

# 607
Как е наживо Теди? Обикновено много я оплюват, че била като травестит. ВЕднуж я гледах в едно предаване почти негримирана. Без грим изглеждаше чудесно.

# 608
Чудесна е на живо. И е много мила, възпитана и любезна.

# 609
  • София
Как е наживо Теди? Обикновено много я оплюват, че била като травестит. ВЕднуж я гледах в едно предаване почти негримирана. Без грим изглеждаше чудесно.
Изглеждаше съвсем нормално. Беше без грим. Седеше спокойно и си чакаше реда. Той беше прав до нея и беше леко нервен. И аз съм чувала, че изглеждала като травестит, но не останах с това впечатление. За втори път ги срещам на това място. Той определено е много нервен, говори по телефона, предният път обикаляше напред-назад и нещо повишаваше тон. Говореше за друга "известна" личност и евентуална нейна интервенция, но да не споменавам имена, че утре ще е във вестника. Wink

# 610
И аз съм се срещала отблизо с Т. Велинова, наистина е много приятна и възпитана в пряк контакт. За външния вид е ок, чак като травестит определено не е.

# 611
И винаги е облечена страхотно. Няма нищо общо с клоунските дрехи, които обличат еднакви за снимки с мъжа и. Тя е стилист и определено се стилизира сама супер добре. Освен това е висока и много слаба.

# 612
  • Има много детски смях.
На мен Теди Велинова ми идва грубовата с челюстта си.  Peace
Няма как да не е слаба, т.к. неведнъж е признавала, че гладът е част от нея. Свикнала е с него още от времето, когато се е занимавала активно с худ. гимнастика.

# 613
  • До морето
Ако с нещо ми стана противен този Енчев, то беше в едно интервю, в което обясняваше, че НЯМАЛО КАК неговата жена да е дебела и тя като послушно дете кима до него. Айде бе! Егати стреса и напрежението, а съм напълняла, а ме е оставил!  #2gunfire

# 614
Няма да те остави, ще те изстърже с телта  Crazy !

Общи условия

Активация на акаунт