Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Няма да те остави, ще те изстърже с телта  Crazy !
И то безплатно  Mr. Green
Аз много ги харесвам като са с клоунските дрехи по снимките.
Готини са ми  Simple Smile
Едни такива стиковани в дрехите  Simple Smile
Да не говорим, че "тройка фон Гулденбург " ужасно ме кефи.
Като излязло от Удхаус  Heart Eyes

# 616
  • Sofia
Днес гледах филм с Джулия Робъртс,много ми заприлича на Теди,същите устни,нос,ръбати скули и черти....

# 617
Някои прилики, които се споменават понякога тук, направо ме оставят безмълвна и ей така  Shocked
 Laughing

# 618
  • София
Днес гледах филм с Джулия Робъртс,много ми заприлича на Теди,същите устни,нос,ръбати скули и черти....
Не намирам никаква прилика. Rolling Eyes Не, че съм виждала Джилия Робъртс. Blush

# 619
Никога не се бях замисляла, но сега като се спомена... Ами май да, наистина пък имат нещо общо. Именно в устните.

# 620
  • София
Няма да те остави, ще те изстърже с телта  Crazy !
Той и брат си е "ремонтирал". Wink Двамата бяха гости в "Cool...T" по БТВ и се похвалиха. Laughing Поне цялата рода са близо до съвършенството.

# 621
Пламен Константинов в Ринг мол- доста върлинест ми се видя. Държа се съвсем спокойно, не се оглеждаше дали някой го е познал.

# 622
Нанси Карабойчева на същото място, чакаше с едно високо момче на касата за билети за кино. Слаба, чаровна и с много красива коса.

# 623
 Снощи в Икеа- София - Миро от Каризма с една жена си разглеждаха и тя му говореше на Бейб . Дамата очевидно беше коледно настроена и искаше да си купи коледна покривка, но той не й даде. После тя направи коментар колко е цената в Англия на съответната покривка и продължиха из магазина. Много добре и свежо изглеждаха.  Peace

# 624
Това е съпругата му, която от много години живее в Англия.

# 625
Хм, те женени ли са? Thinking Аз знам, че приятелката му живее в Англия.

# 626
Хм, те женени ли са? Thinking Аз знам, че приятелката му живее в Англия.
Ожениха се съвсем наскоро. Peace
https://www.edna.bg/izvestni/miro-se-ozheni-4644347

Мноиго симпатични са ми и двамата, пък сватбата им изглежда приказка.

# 627
  • София
Вчера в Метро / магазина де/ видях Сашо / екранния герой/ от " София ден и нощ". Говореше по телефона за покупките. Първата ми мисъл беше, че ще си зарежда клубът.  Joy Joy Joy

# 628
В Зона Б-5, актрисата Милена Живкова - Гераскова, д-р Романова в Откраднат Живот, много дребна и нежна!
https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D … -143234712456284/
И аз вчера я видях в Докторската градина.Даже говорихме малко и не можех да се сетя коя е. Rolling EyesЩом си тръгна включих.Изглежда супер.

# 629
През това лято на Созопол - на Каваците в едно заведение видях Милен Цветков и Лора Крумова с две малки деца. Доста бях изненадана,защото нямах идея,че за женени,но се държаха като такива.  Hug Thinking

Общи условия

Активация на акаунт