Знаете ли кого видях?! - тема 29

• 199 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
През това лято на Созопол - на Каваците в едно заведение видях Милен Цветков и Лора Крумова с две малки деца. Доста бях изненадана,защото нямах идея,че за женени,но се държаха като такива.  Hug Thinking
И двамата имат малки деца от партньорите си, ама не са женени един с друг. Wink

# 631
Е техния "брак" е от сутрешния блок на Нова, отпреди 7-8 години.

# 632
През това лято на Созопол - на Каваците в едно заведение видях Милен Цветков и Лора Крумова с две малки деца. Доста бях изненадана,защото нямах идея,че за женени,но се държаха като такива.  Hug Thinking
Не са женени и нямат нищо общо помежду си. Сотир е мъжа на Лора от много години, а Милен си има друга жена.

# 633
E имат общо - стари дружки са си.

# 634
Елена Карабойчева, в момента на дебат... Хубавка, ама скумрийка.

# 635
Последните две седмици ми "върви" на знаменитости: Жоро Торнев, Евгени Минчев, Андре Токев, Ваня Джаферович (и съпругата му). Често виждам и Мира Добрева.

# 636
  • Балчик
Христо Калоферов - новинар от Нова тв  из Пловдивските улици , хубав младеж , но грозно млящеше дъвката си.  Grinning

# 637
  • София
Днес в Пловдив в Капана беше и кака (з)Лара.
Симпатична, но намръщена.

# 638
Петя Дикова на постановката Секс, наркотици и рокендрол. Водеше си записки през цялото време.

# 639
Орешарски в забранена улица караше Simple Smile

# 640
Бързал е човека за интервю,ама нали си няма самолет като Марешки и кара в забраненото за по-напряко Laughing

# 641
Владо Пенев на ул.6ти септември.Уж бил отслабнал,ами дебел си е.

# 642
  • София
Диана Найденова ми беше клиентка в моето ателие. Много мила и любезна. Излъчваше топлота! Вчера пък на Ситняково от едно такси излезе Николай Дойнов. И друг път съм го виждала - висок, елегантен. Бързаше, говорейки по телефона си в посока Румънското посолство.

# 643
  • Berlin
Албена Вулева и майка, вчера в Парадайз и Райчето от София ден и нощ, в Ринг мол, пререждаше хора на опашка.

# 644
Емил Костадинов (футболист) до НДК.
Програмистът-меринджей от "Женени от пръв поглед", ако някой още го помни.
И един от "София ден и нощ", май Димо се казва героят му, някакъв татуист го играеше.

Общи условия

Активация на акаунт