Леко повдение

• 9 992
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
А за какво? Дружно да порицаем разголените жени? Или да порицаем мъжа ти, че се заглежда?
Не е нормално да ревнуваш от такива неща ! Радвай се на живота и детето си и приеми , че няма да си Единствената красива и привлекателна жена. При все , че връзките не се градят на красота и младост, които са преходни.

# 76
Авторката, защо си толкова агресивна? Не ти харесват отговорите по темата ти ли?
Ако се изкажат по такъв начин за детето ти,няма да си агресивна ли? Евала тогава,имаш железни нерви,аз нямам
Освен това ми писна от даване на акъли и назидателен тон,не затова съм пуснала темата!
Ти сама намесваш детето си в подобна тема, а после се чудиш защо други се хващат за твоите думи ooooh!

# 77
А за какво си пуснала темата - да подскачаш след всеки пост ли? Щяла да стане "грозна картинка", е колко грозна да стане повече, най-много модератор да ти забърше и драмите и епитетите!

# 78
Авторката, защо си толкова агресивна? Не ти харесват отговорите по темата ти ли?
Ако се изкажат по такъв начин за детето ти,няма да си агресивна ли? Евала тогава,имаш железни нерви,аз нямам
Освен това ми писна от даване на акъли и назидателен тон,не затова съм пуснала темата!
Мисля, че не четеш адекватно. Четеш нещо си там, но не мислиш. Или има вариант да разбираш, но да го пречупваш през собствената си призма, така както ти изнася.
Успех!

# 79
  • Sofia
Въпреки че аз оскъдно облечена жена по улиците не съм виждала отдавна.
  Между другото, и аз не съм. Сякаш му мина модата на този стил на обличане. А само като се сетя, аз как ходих облечена през ранните си 20+, mamma mia! Crazy Добре, че авторката не ме е срещала. Mr. Green

Парцалани или не , бая мъже са "откраднали" .
  Кои са откраднали бая мъже? Стриптизьорките ли? #Shocked

Как се гледат 3 деца със заплата от супера ? Как да им купиш къща с двор, където да растат нормално? Как да ти останат пари, за да се прекфалифицираш с желана от теб работа?
  Е, тука вече..., пълна излагация. Laughing

# 80
  • Sofia
Авторката, защо си толкова агресивна?

Психично отклонение? newsm78

# 81
Fuck me, жено, ти не си добре  Shocked
Ще говоря както си пожелая - и аз съм нечие скъпоценно дете Simple Smile
Като те гледам колко си глупава, без извинение (имала, моля ви се 5 и нещо на матура  Joy), ми нищо чудно, че си толкова ревнива и несигурна.
Опитах се да се поставя на твое място, споделих, че и аз съм се чувствала зле по идентични причини, но ти си просто зла и тъпа Peace , поне постовете ти те представят в такава светлина.
По-грозно и да искаш, нЕма как да го направиш.
Съвет - не приемай всичко лично - аз не те познавам и просто реагирам на постовете ти. Не познавам и детето ти. Така че, чил аут.
Твоя пост мА кара да намигна на мъжа ти, ако го срещна навън Wink ШЕГУВАМ СЕ!

Лека вечер.

# 82
Абе, к,ви са тия жени, бе?
Тръгнали с тея деколтета, задниците им навън. Пфу!  Naughty
Що за поведение и морал ?Rolling Eyes
Миткат по улиците да ги гледат женените мъже, да притесняват майките с деца!
Къде е полицията?  #2gunfire

# 83
  • София
Авторке, не знам какво разбираш под "леко поведение", но ако си си избрала мъж с такова, другите не са ти виновни за това.
При мен: Мъжът ми се заглежда, аз – също. Нямам проблем с това.

# 84
Е*ати темата... Авторката, теб кой те спира да се обличаш секси? За да гледа според мен причината е в характера, дали твоя, дали неговия вече не мога да кажа. И ако си ходиш с дънките и панталоните всеки ден, нормално е да се заглежда в жена, облечена като жена.

# 85
Fuck me, жено, ти не си добре  Shocked
Ще говоря както си пожелая - и аз съм нечие скъпоценно дете Simple Smile
Като те гледам колко си глупава, без извинение (имала, моля ви се 5 и нещо на матура  Joy), ми нищо чудно, че си толкова ревнива и несигурна.
Опитах се да се поставя на твое място, споделих, че и аз съм се чувствала зле по идентични причини, но ти си просто зла и тъпа Peace , поне постовете ти те представят в такава светлина.
По-грозно и да искаш, нЕма как да го направиш.
Съвет - не приемай всичко лично - аз не те познавам и просто реагирам на постовете ти. Не познавам и детето ти. Така че, чил аут.
Твоя пост мА кара да намигна на мъжа ти, ако го срещна навън Wink ШЕГУВАМ СЕ!

Лека вечер.
И да му намигнеш,няма да те отрази  Wink а щом намесихме епитети като "зла и тъпа",по-добре да спра,защото се познавам и почна ли да нареждам,става лошо Stop и това ми е последния пост тук,явно хората не схващат какво ги питат и има хора с твърде много свободно време Whistling е, няма да ви правя забава,намерете си някой със свободно време да си чешете езиците. А към теб- да ти се връща за "злата" и "тъпата". Party 

# 86
Скрит текст:
Здравейте момичета,да ви попитам,само аз ли се дразня когато докато вървя със съпруга ми по улицата се разминаваме с девойки,облечени в мн мн оскъдно облекло-поли тип "коланче",някои пък забравят да си сложат сутиен и изкарват огромен бюст целия навън.. Не съм хващала мъжа ми да се заглежда,но съм далеч от мисълта че когато е навън без мен не хвърля по едно око.. И тая мисъл мн ме тормози.. Наречете ме старомодна ако искате,ама пък аз съм на мнение че като се ожениш не ти е работа да се заглеждаш по чуждо.. Аз нямам нужда да го правя,не искам и мъжа ми да го прави! А всички казват че нямало мъж,който да не се загкежса  ooooh!  Само да кажа че смея да кажа че изглеждам добре по мнението на хората около мен,старая се да поддържам форма и дори след раждането на 1-вия месец си бях върнала формата(и то без никакви упражнения-късметлийка съм!).. Приятелките ми казват че съм луда да ревнувам... Може и така да е,но какво да направя,не мога да се контролирам.. Търсих подобна тема тук и с отчгромна изненада видях,че 99% от жените нямат проблем мъжете им да се заглеждат и го приемали за нещо нормално.. Е,явно аз не съм нещо наред.. Само ще помоля да пишат само хора,искащи да споделят как е при тях,а не заядливи коментари! Благодаря ви! Hug
Е, то едва ли има жена, която умира от кеф, когато мъжа й "хвърля" погледи....    Laughing
И на мен не ми е особено приятно, но ....то аз се заглеждам, като видя едни "дини" извън блузата, та какво остава за мъжете.Те нямат избор.Освен да си сложат капаци на очите.    Simple Smile

# 87
Авторке,  чисто статистически по света крачат милиони по-красиви, по-привлекателни и вероятно по-предизвикателни жени от теб. Някои от тях виждаш редовно в ежедневието си, други спорадично, трети я видиш, я не. Мъжът ти и той е там, и той душа носи, вижда ги и той тези жени, независимо дали му личи или не. Гледайте си живота и вашите отношения, хубавите жени, дето хубостта им е на показ, нито ще се свършат, нито някой, който е с акъла си, ще поиска да се скрият.

# 88
,по-добре да спра,защото се познавам и почна ли да нареждам,става лошо

Не се спирай, ще бъде доста интересно как "става лошо"...във форум  Joy

Наистина, защо не си намериш някоя пейка с пенсионерки, толкова хубаво ще се почустваш и разбрана най-вече. Peace

# 89
Нек си гледа да види, че от мен по-хубава няма  Naughty
Това в кръга на шегата. Разбирам те, авторке, и ти съчувствам. Сигурно е много мъчително за теб. Но искам да те уверя, че когато мъжът е зяпльо, не му трябват голи цици и задници, за да зяпа. Той, ше си зяпа и облечените Wink  Не искам да се хваля или да се изкарвам някаква тип Уау. Не, изобщо даже, намирам себе си за симпатична жена, нищо повече, но ме заглеждат дори и когато съм с анцуг и тениска... Моят мъж също се заглежда, но го прави така че да него видя Wink  Не се заглежда, а поглежда Simple Smile  Това ме кара да мисля, че ме обича и цени. Това е важното, другото са подробности. Ако съпругът ти се заглежда, зазяпва по чужди жени в твое присъствие, значи трябва да работите или върху отношенията си или върху неговото възпитание. Освен това не мога да си кривя душата и да кажа на черното бяло. Съществуват много красиви жени и за зла участ нашите мъже ги срещат. Ами няма как. Тях и ние ги гледаме. Така, както гледаме морето, залезът, огънят. По минижупи също зяпам, но това не означава, че ги одобрявам.Не мисли, че всички мъже се прехласват по тях. Да-гледат ги, но повечето пукната пара не дават за тях. Напротив!  Опитай се да го караш по-ларж. Между другото на последното ме научи баба ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт