Не е нормално да ревнуваш от такива неща ! Радвай се на живота и детето си и приеми , че няма да си Единствената красива и привлекателна жена. При все , че връзките не се градят на красота и младост, които са преходни.
Добре, че авторката не ме е срещала. 
), ми нищо чудно, че си толкова ревнива и несигурна.
, поне постовете ти те представят в такава светлина.
ШЕГУВАМ СЕ!
), ми нищо чудно, че си толкова ревнива и несигурна.
, поне постовете ти те представят в такава светлина.
ШЕГУВАМ СЕ!
а щом намесихме епитети като "зла и тъпа",по-добре да спра,защото се познавам и почна ли да нареждам,става лошо
и това ми е последния пост тук,явно хората не схващат какво ги питат и има хора с твърде много свободно време
е, няма да ви правя забава,намерете си някой със свободно време да си чешете езиците. А към теб- да ти се връща за "злата" и "тъпата".
Само да кажа че смея да кажа че изглеждам добре по мнението на хората около мен,старая се да поддържам форма и дори след раждането на 1-вия месец си бях върнала формата(и то без никакви упражнения-късметлийка съм!).. Приятелките ми казват че съм луда да ревнувам... Може и така да е,но какво да направя,не мога да се контролирам.. Търсих подобна тема тук и с отчгромна изненада видях,че 99% от жените нямат проблем мъжете им да се заглеждат и го приемали за нещо нормално.. Е,явно аз не съм нещо наред.. Само ще помоля да пишат само хора,искащи да споделят как е при тях,а не заядливи коментари! Благодаря ви! 

Не искам да се хваля или да се изкарвам някаква тип Уау. Не, изобщо даже, намирам себе си за симпатична жена, нищо повече, но ме заглеждат дори и когато съм с анцуг и тениска... Моят мъж също се заглежда, но го прави така че да него видя
Не се заглежда, а поглежда
Това ме кара да мисля, че ме обича и цени. Това е важното, другото са подробности. Ако съпругът ти се заглежда, зазяпва по чужди жени в твое присъствие, значи трябва да работите или върху отношенията си или върху неговото възпитание. Освен това не мога да си кривя душата и да кажа на черното бяло. Съществуват много красиви жени и за зла участ нашите мъже ги срещат. Ами няма как. Тях и ние ги гледаме. Така, както гледаме морето, залезът, огънят. По минижупи също зяпам, но това не означава, че ги одобрявам.Не мисли, че всички мъже се прехласват по тях. Да-гледат ги, но повечето пукната пара не дават за тях. Напротив! Опитай се да го караш по-ларж. Между другото на последното ме научи баба ми