Леко повдение

• 9 990
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
И да му намигнеш,няма да те отрази  Wink
Е как така хем не би отразил ако някоя жена му намигне (т.е. директно му обърне внимание) ама ще отрази всяка по-разголена девойка hahaha
Леле, момиче, ти на колко си? Надявам се 18-19 максимум, защото ако си на повече си направо за съжаление с този начин на изразяване ooooh! Ако и с мъжа си се държиш така нищо чудно, че гледа други ...

# 91
  • Sofia
Ако и с мъжа си се държиш така нищо чудно, че гледа други ...

Той може да не смее да надзърне пред нея, че да не отнесе някоя тупалка, ама като е самичък, кой знае какви ги върши... Mr. Green

# 92
Не съм чела друго, освен първия пост на авторката. Мога да ѝ кажа само едно- изобщо не ми пука коя как ходи по улицата. Все ми е тая дали жените са облечени или съблечени. Не съм си направила труда да обърна внимание дали моят мъж се заглежда по жените навън по една много проста причина- абсолютно достатъчно ми е как той гледа мен. Авторке, ако твоят мъж те гледаше все едно че си единсствената прекрасна на света, нямаше да ти пука коя е облечена и коя- съблечена на улицата.
Връщам се да дочета.

# 93
Темата и авторката и ми бяха леко смешни и наивни в началото. Почти всяка е имала период на несигурност, след който нещата са изглеждали по различен начин. Авторката обаче има сериозни проблеми, дали с мъжа или с нервите, само тя си знае, но ако не вземем мерки ..... Confused

# 94
Ако и с мъжа си се държиш така нищо чудно, че гледа други ...

Той може да не смее да надзърне пред нея, че да не отнесе някоя тупалка, ама като е самичък, кой знае какви ги върши... Mr. Green
Щом е пуснала темата явно се е случвало да го засече ... А щом смее в нейно присъствие да поглежда и аз се чудя като я няма, какви ги върши (ако въобще го пуска да излиза без нея де) Joy

# 95
А щом смее в нейно присъствие да поглежда и аз се чудя като я няма, какви ги върши (ако въобще го пуска да излиза без нея де) Joy
Да, бе! Laughing
Да се спъне и нарани човекът, докато зяпа по деколтета. Wink

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 00:46 от delpel

# 96
А щом смее в нейно присъствие да поглежда и аз се чудя като я няма, какви ги върши (ако въобще го пуска да излиза без нея де) Joy
Да, бе! Laughing
Да се спъне и нарани човекът, докато зяпа по деколтета. Wink
Сега разбрах защо братът на мъжа ми не излиза никога сам без жена си!  Laughing

# 97
Не разбрах, след като авторката е Прекрасница, отличничка, особено на матурата по БЕЛ и мъжът ѝ я обожава, с какво ѝ нарушава душевния мир облеклото на другите жени? Thinking

# 98
Не разбрах, след като авторката е Прекрасница, отличничка, особено на матурата по БЕЛ и мъжът ѝ я обожава, с какво ѝ нарушава душевния мир облеклото на другите жени? Thinking
Мъжът и детето й може да видят задици!  Tired

# 99
Мъжът и детето й може да видят задици!  Tired
So what, на чист български? Нали нейният задник е най-прекрасен? Или не? Laughing
Мушморанка, btw, букви ли си яла или измисли нова дума, обединяващи задници и цици в задици?  Hug

# 100
Авторката, я се стегни и говори човешки с хората. Не ти са проблема късополите по улиците, ами нравът ти е ужасен, от два поста си личи.

Общи условия

Активация на акаунт