Леко повдение

• 9 992
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
Да се заглежда е безкрайно нормално. Ако нямаше очи за красивите неща, нямаше да забележи и мен, нали? Simple Smile Самата аз понякога му казвам "Божеее, виж колко красиво момиче". Добре е да си уверена, че не е просто красота това, което го привлича у теб- преходна е, а и винаги ще има по- красиви.

# 16
  • Sofia
   Че то и аз се заглеждам по красивите жени на улицата. Simple Smile

# 17
Те пък тия жени специално заради твоя мъж са се облекли така  ooooh!

# 18
  • София

Аз друго си мисля- авторката като монахиня ли ходи облечена, че чак заглавие " Леко поведение" е избрала за темата? newsm78
Ако е така, още по- осезателно ще се заглежда мъжа ѝ.

# 19
От една страна изобщо не е задължително като се загледаш по някой /нещо/, то този някой/нещо/  да ти харесва. Аз се заглеждам както в хубаво  същество изложило хубостите си на показ, така и в  не толкова приятни за гледане, но също извадени на показ - шкембе или  върл целулит.
 От друга страна - ако  се движиш със самочувствие в пространството, вероятността теб да загледат е много голяма, от там и мъжът ти  да отчита повече загледалите се в теб , отколкото "коланчета" и деколтета.  Wink

# 20
Сериозно бих се притеснила ако мъжа ми не се заглежда по красиви и разголени жени.
+1
И двамата се заглеждаме, веднъж даже и леко щяхме да катастрофираме, много красиво беше момичето. Simple Smile

# 21
  • София
По тази тема има един лаф: Като съм на диета (т.е. женен), не мога ли да прочета менюто.
Щом няма консумация нека си гледа човека. Не му трови живота, не трови и своя.

# 22
Ооо, я стига. Аз обичам да се заглеждам по всичко описано от теб, какво остава за мъжете. Даже съм с предимство пред ММ, понеже си се заглеждам по мъже и жени, а той само по жени. Нормално е. Успокой се и се заглеждай и ти, вместо да следиш нон стоп къде му е погледа. Може да ти хареса.

# 23
Сериозно бих се притеснила ако мъжа ми не се заглежда по красиви и разголени жени.
Точно.
И аз гледам, и той гледа. И коментираме даже Laughing

# 24
Всяка, която ходи с къса пола, ли има леко поведение? Много комплексарски пост, Авторке, поработи над самочувствието си.

# 25
Е, стига де. Чак и си ги коментирате с кеф...Ами аз, съвсем честно казано, не само ще ми е неприятно  заглеждането на  фейвърита ми  любим  ,но и  ще се чувствам тъпо. Колкото и да опитам да се правя на ларж в нормалностите и да се опитам да пусна добра дума за добре изтлеждащото загледано, пак  скрито ще ми е тъпо. Нормално си е сигурно да се заглеждат,  може да е  толкова естествено като  пускането на газове /примерно/, ама и  при двата случая, не ми се ще да става пред мен.
П.п Заглавието на темата е малко прекалено.

# 26
Най-добре всички жени да излизат по улиците увити в одеала, за да не ревнуваш ти.  Laughing
Ти имаш проблем със себе си, не жените по улицата.  Peace Crazy
Това, че хората около теб ти казвали, че изглеждаш добре и че си слаба, не означава че ти самата се мислиш за привлекателна жена и се възприемаш като такава.
Ако ти нямаш самочувствие, и 100 човека всеки ден да ти казват, че си красива пак няма да повярваш или ще мислиш, че се шегуват с теб.
Пък хората около теб никога няма да ти кажат "малко си грозничка"  Peace

Това "малко си грозничка"не си познала на кого ще го пишеш. Самочувствието ми е формирано от доста други фактори и хора,а не само на близките ми и не си ти човека,на когото ще обяснявам как изглеждам и колко комплименти ми правят. Ако няма да казваш нищо по същество,недей да спамиш темата,както съм написала и в поста! Върви да философстваш пред някого,на когото ще си интересна и забавна Naughty

# 27
Аз не съм казала, че си грозна. Явно имаш сериозни проблеми със себе си щом не си вникнала в поста ми. Извинявам се, въпреки това.

# 28
Всяка, която ходи с къса пола, ли има леко поведение? Много комплексарски пост, Авторке, поработи над самочувствието си.
Професията ти психолог ли е че ме определяш като "комплексарка"?
И да,ако ти се вижда за*ника по улицата е леко поведение,ти явно си от разкрепостените,но не всички искат да гледат задни части,особено аз когато се разхождам с детето си!

# 29

Аз друго си мисля- авторката като монахиня ли ходи облечена, че чак заглавие " Леко поведение" е избрала за темата? newsm78
Ако е така, още по- осезателно ще се заглежда мъжа ѝ.

Хахах,мога да ходя с дълъг панталон и с поло с яка до горе и пак да изглеждам изключително стилно, така че мога и като монахиня да ходя облечена,стига аз самата да се чувствам ок Whistling

Общи условия

Активация на акаунт