Леко повдение

• 9 991
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
За какво е тогава темата? Ако си супер секси парче, не е нужно да уверяваш другите, че действително си. Важното е ти да си вярваш.

# 31
Леле  Crazy Авторке, с този ти нрав, нищо чудно ,че гаджето ти се заглежда по други Rolling Eyes

# 32
Една жена когато се чувства ок не ревнува и не дразни от другите жени, които мъжът й би могъл евентуално да огледа, ако е сам...

# 33
  • Sofia
Важното е ти да си вярваш.

И мъжът ѝ. Grinning Ама авторката май не е много сигурна в това...

# 34
Напълно нормална си, но предполагам си много млада и все още силно влюбена в съпруга си .
Разбирам те , аз бях също като теб ...да не разправям какви ви вършех -
ставала съм от масата и съм си тръгвала , удряла съм шамар (бях на 20г.).
После ми премина -узрях . Даже след дълги месеци, в които се самоизмъчвах и ревях пред приятелки,
които също ми казваха че съм луда, даже и колегите му включих в битката (боже не съм била в ред)
И те ми казаха "ти не си добре -погледни се, той трябва да те ревнува " и обърнах стратегията -
правех се че не забелязвам и в интерес на истината и на него му премина голямото зяпане .
И на теб ще ти премине -ще видиш Hug Сега аз зяпам и му казвам "виж каква мацка". Grinning
Бл Hugагодаря че сподели твоето мнение и история като човек,бил в подобна ситуация!

# 35
Струва ми се, че бъркаш оглеждане със зяпане с изплезен език. Едното е напълно нормално, другото е проява на простотия. Ако на мъжа ти му текат лигите по всяка хубава мома на улицата, ясно защо те избива на лудост.

# 36
Не съм улавяла мъжа ми да се заглежда, вероятно защото и аз съм зяпала към обекта.
Но пък съм засичала как жени заглеждат ММ и ми иде да им перна един зад врата.
Ама какво да правя, у нас ли да го заключа  Mr. Green
На мен лично ми е адски неудобно, когато някой се загледа в мен.
Обикновено се спъвам и развалям "магията"  Joy

# 37
но не всички искат да гледат задни части,особено аз когато се разхождам с детето си!

Що, и то ли зяпа?  Laughing

Скрит текст:
Редактирай се, че така, както си го написала, излиза, че хората не искат да гледат твоите задни части, когато се разхождаш с детето си.  Laughing

# 38
А пък колко неща има по телевизията и в нета  Joy
Не виждам проблем, дори си ги показваме един на друг, виж тази или този как се е разголил.
Не ме притеснява това по никакъв начин. Това, че оглеждаш един човек нищо не значи, не ми пречи. И аз гледам мъже, жени, деца, ако ми направят някакво впечатление, което не значи, че има нещо сексуално в това.

# 39
Важното е ти да си вярваш.

И мъжът ѝ. Grinning Ама авторката май не е много сигурна в това...
По-сигурна в лоялност и преданост не мога да бъда,съпругът ми всеки ден ми показва и доказва колко много ме цени,обича и уважава!! Това не променя факта,че на мен самата са ми неприятни и НЕкрасиви някои неща и ме дразнят,не е пряко свързано с него. Пак казвам-да пишат само хора,които искат да споделят как е при тях! Интересно ми е как разсъждават хората,да ме поучават и анализират нямам ни най-малка нужда,а ако някога изпитам такава нужда,да ме анализират,ще потърся човек-специалист в анализирането и оценките на хората,в бг мамма не очаквам да ми дават квалификации на характера и личността! Отново-ДА ПИШАТ ХОРА,ИСКАЩИ ДА СПОДЕЛЯТ КАК Е ПРИ ТЯХ!

# 40
Не веднъж съм казвала, че пускайки тема във форум рискуваш да прочетеш неща, които няма да ти харесат. Как ще реагираш зависи от възпитанието ти. Няма как да забраниш на потребителите да пишат в темата ти, колкото и да крещиш, защото форума е за всички.
И всеки споделя как е при него, макар и да не го виждаш, ама темата не се разви в желаната от теб посока, т.е. не оплюхме дружно развратниците с къси поли и разголени цици, които навират в очите на мъжът ти.
Повече успех щеше да имаш на някоя пейка с баби пенсионерки.

# 41
  • Sofia
Повече успех щеше да имаш на някоя пейка с баби пенсионерки.

Това беше добро. hahaha hahaha hahaha

# 42
Ти не носиш ли къси поли?
Не те ли заглеждат другите хора?

# 43
I.Hr изпреварила си ме,същото щях да кажа.
Какво ли е очаквала авторката,да направим подписка срещу секси облечените и да ги задължим да намятат някой чаршаф,да не вземе да ги загледа неиният.
Щом ти е интересно как разсъждават хората,ето го изводът от трите страници дотук-различно от теб.

# 44
  • София
Пак казвам-да пишат само хора,които искат да споделят как е при тях! Интересно ми е как разсъждават хората,да ме поучават и анализират нямам ни най-малка нужда,а ако някога изпитам такава нужда,да ме анализират,ще потърся човек-специалист в анализирането и оценките на хората,в бг мамма не очаквам да ми дават квалификации на характера и личността! Отново-ДА ПИШАТ ХОРА,ИСКАЩИ ДА СПОДЕЛЯТ КАК Е ПРИ ТЯХ!
Ами, сестро, като те поучават и ти пишат, че е глупаво и комплексарско държанието и писанието ти, нали индиректно ти казват, че при тях НЕ Е ТАКА! Mr. Green
То, много акъл се иска, че да стоплиш........ Joy

Общи условия

Активация на акаунт