Аватарна работилница

• 82 145
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 165
Разбрах Simple Smile Но май ще си продължа с Фотоскейпа, че там всичко е на едно място Simple Smile
П.П. Това успях да скалъпя с Фънки  Laughing

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 12:22 от Джинa

# 166
Ми не е лошо, но ти какво му ползва на Фънки ( Joy) за направата на тази комбинация? Цветове ли променя? Щото не виждам да си ползвала някакви ефекти. А това в долния ляв ъгъл на средната картинка, надпис ли е? Ако да, моля те махни го! Laughing

# 167
О, абсурд пак да правя нещо по тази комбинация  Joy И изобщо не знам какво съм правила  Mr. Green Ръчках там някакви неща, че даже не можах после да направя и аватара същия  Joy

# 168
Добре, ще го преглътна  hahaha

# 169
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Много харесвам чувството ви за хумор,много сте забавни.

Джини,хубава ти е станала комбинацията,цветово се е получила добре,еднакво.А накрая като png ли я запамети?

Тиф,това,което си обяснила по-назад за гимпа го четох 2 пъти и пак не го разбрах добре  hahaha Ама ще го пробвам,задължително.Може и да ми изникнат допълнителни въпроси по-нататък.
Скрит текст:
Само малкия да ме остави на мира за малко по-дълго време от 2 минути и спре да реве хаиоахиа

# 170
Добре, ще го преглътна  hahaha

Хаха, имах предви, че е само за проба, няма да я нося  Mr. Green

# 171
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Полазвала е ефект Джина.Имам свалени няколко от снимките и не са с такъв цвят.Добре се е получило. Peace

# 172
Да, де. Аз това казах. Променяла е цветове. Иначе други ефекти не виждам. Peace

Ловли, оммммммм Wink

# 173
Хайде като пък толкова ви харесва ще я понося  Joy Даже я резнах малко, мъъъничко  Laughing
Като всички комбинации са ми изчезнали къде ще вървя  Rolling Eyes Ще творя нови - някой ден  Mr. Green

# 174
  • Once there was a Hushpuppy...
Нещо, като отблясъци ли има по картинките, а Джина?

# 175
Мисля, че някаква кристализация пипах  Thinking

# 176
Еми не ми се получава аватара, направих снимката 160/200 и пак не та не  Crazy Къде ми е грешката?

# 177
  • В полите на Пирин планина
Еми не ми се получава аватара, направих снимката 160/200 и пак не та не  Crazy Къде ми е грешката?

Защо не постнеш снимката тук, за да видим?  Peace

# 178
Благодаря ти

След предполагаемото коригиране  Blush

Благодаря много, незнам защо не се полу4ава, но утре ве4е ще проверя пак, тук е 3 сутринта.
 bouquet

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 09:55 от анна и мама

# 179

упс

https://cdn.bg-mamma.com/cDpM/33504914_b082df0f

Цитат
Защо не постнеш снимката тук, за да видим?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт